Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ppp |
nigdy przenigdy nie instaluj noda32 !! scierwo szajs skorumpowany ! mowisz o av bezplatnym do zastosowan domowych czy platny + vitaminka ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ppp |
Dobrzy znajomi potrafią ściągnąć dług :P pozatym nie porzycza sie osobą które nie oddadzą :P
|
|
AVAST
|
|
no tak taki zaglosuja na PIS a potem wyjezdza z Polski a my musimy sie wstydzic na caly swiat ehh ;( http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Jan_Serce: komentarz komentarzem, ale zarzucanie sadowi braku bezstronnosci to juz raczej nie jest standard na calym swiecie chyba? Ogolnie na prawde nie wiem, czy jest sens toczyc ta dyskusje, bo raczej nikt tu nikogo nie przekona do zmiany pogladow politycznych. O funduszach na rozpoczecie dzialalnosci napisalem, bo chocby moj znajomy jeszcze kilka miesiecy temu musial sie ostro nabiegac i naczekac, zeby pieniadze dostac i wcale nie bylo takie pewne, ze beda. To byl przyklad, mysle ze mozna znalezc dziesiatki takich celow. Po co o tym wszystkim pisalem? Bo uwazam, juz krotko mowiac, ze PiS stworzy podobne bagno jak i inni. Tropi afery, a im samym wiele w tym wzgledzie nie brakuje, zreszta ganiaja czlonkow rzadu... Mowia o interesach na styku polityki i biznesu, a nie jestem pewien czy sami maja w tym wzgledzie czyste rece. Nie lubie hipokryzji, a niestety tak odczytuje niektore dzialania PiS. Dlatego jestem przeciw ich rzadom.
|
|
nie, no wcześnie się obejrzałeś(łaś) nie ma co... :)
|
|
Ale spójrzcie jakie podobieństwo pomiędzy tymi Panami, hm może mają się ku sobie ???
|
|
Autor: Darck (---.techtel.pl) Data: 15-09-07 22:26 "nareszcie bo juz myslalem ze w lomzy tylko bezmozgi sprzedaja mieszkania." Sam jestes bezmuzgiem. Sprzedaje sie za tyle ile max. ktos daje, a nie ile sie mi wydaje ze cos jest warte. tylko, że w większości przypadków nikt nie daje. Wystarczy popatrzeć na ogłoszenia. Codziennie staram się przeglądać - takie hobby hehe, i ogłaszają się ciągle te same osoby. mało tego, kiedyś tak szumnie wypisywali ceny, a dzis? Trudno znaleźć w ogłoszeniach cenę za metr, tylko zapis: cena do uzgodnienia;)))
|
|
ze wszystkim ponizej 8 tysiecy wyjdzie koziol0
|
|
tak sie zastanawiam,czy lepszy byłby ten tdi,czy poszukać czegos w benzynie+gaz
|
|
wreszcie nasi pseudo lekarze pójdą na zasiłek dla bezrobotnych jeśli nie to lekarzu sprzedaj to co masz w garażu
|
|
Gdie najlepiej jechać ns grzyby ??????
|
|
Mati22 Ty tu się nie bujaj bo wiesz co będzie, wiesz dobrze! no ja nie mogę, jeszcze trochę podyskutujemy i będzie rekord :)
|
|
nie wiem co ten msp szykuje w ramach buntu :P
|
|
Najlepsze grzyby w Gorszczeniaku. Potykasz się idąc. Tylko tam i nigdzie wiecej
|
|
właśnie finalizuję :P Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni, inni nieudacznicy życiowi głosują najczęściej na PiS?
|
|
male sprostowanie- zajecia sa 2 razy w tygodniu!!!!! i sa ok
|
|
|
|
758 MILIARDÓW NA KONTACH POLAKÓW |
26 słoików marynowanych "czarnych łepków" - mniam, mniam. Kto Ci to wszystko zwozi? Piss off !
|
|
niby tak, z drugiej zas strony ja swoim prywatnym autem nie robie w roku wiecej niz 10 000km, wiec mialby 90 000km?? srednio robi sie ok 20 000k wiec 180 000km to wcale nie duzo!!
|
|
Akurat wtedy to ja grałem w Americas Army, która chodziła dużo lepiej na Linuxie więc na pewno nie chodziło o gry. Ciąglw potrzebowałem Ms Office, niby miałem odpowiednik tego w Linuxie ale jakoś nie zawsze wszystko dobrze chodziło, potrzebowałem też wielu innych aplikacji do których musiałem przełączać się na Windows porzucając linuxa. Więc znam już jedną osobę z samym linuxem ale czy na pewno? ;>
|
|
aaa bo za przeproszeniem* lupy nie wziąłeś pewnikiem :D * zawsze jak piszę słowo "lupa", to mi się nie wiedzieć czemu zdaje, że brzydkich słów używam...)
|
|
taaa... ciekawe co na to mój reumatyzm...;)
|
|
wrrr... 200 post należał do mnie!
|
|
reumatyzm czy romantyzm ? Piss off !
|
|
...kto chce to znam kapitalne miejsca. Nie jest to oczywiście gwarancją pełnego kosza ale.... Piss off !
|
|
...a dlaczego nie postępujmy w myśl... ?! przecie to łapówkogenne!. Z dziada pana nie będzie, tak jak z buraka pomarańczy !. Znam w szpitalu wielu lekarzy!, dziady, łapówkarze i nieuki (niebezpodstawne twierdzenie!). Won chamy na bruk. Są też lekarze-łapówkarze (bo kara) co mają pojęcie o tym co robią. No i niech będą, przynajmniej szkody nie przyniosą. Jak checie pociągnę nazwiskami.... a zresztą.... kto da więcej ?!.... hihi Piss off !
|
|
Eee tam - jak na grzyby i to prawdziwki, to nic tylko do ...'Drozdowiaka'. Kiedyś wracając wraz z bratem już z pełnymi koszami z takiego oto grzybobrania, natrafiliśmy na małą polankę (gdzieś 5x5m) aż rojącą się od młodziutkich prawdziwków. Widok wprost nie do uwierzenia - po prostu nie mieliśmy już gdzie ich wkładać. W końcu aż musieliśmy je policzyć, co wykazało, że bylo tam tych grzybków aż 104! Tylko, że ... działo się to już taaak dawno - grubo w głębi poprzedniego ... tysiąclecia. Ciekaw też jestem czy nadal tam takie urodzaje. A tak nawiasem - 'now that vacations are over', zauważyłem, że coraz więcej 'normalnych' forumowiczów zaczyna pojawiać się na tym forum (nie obrażając tu nikogo, oczywiście) - coś, jak gdyby te grzyby po deszczu :). Oby tak dalej - dodać mi tu tylko. wychu
|
|
będą kolejne setki... wasze zdrowie ;) Piss off !
|
|
wychy masz racje ;d
|
|
a gdzie był?????? hehe ;)
|
|
wychu te 104 na takim obszarze to i teraz np. na poligonie. Nie czekaj tylko na grzyby :), a poza tym to miło by było Cię widzieć :)
|
|
kurcze.. czy wy umiecie jedynie gnębić i narzekać.. ucz się 6 lat, później bierzesz specjalizacje kolejne lata, a jeżeli chodzi o zdrowie i życie drugiej osoby uczysz się całe życie... czy zdajecie sobie sprawę jak drogie jest uzyskanie jakiejś specjalizacji bądź zrobienie specjalistycznego kursy...? chyba nie.. poza tym lekarze mają własne rodziny i tak jak każdy z nas chce dla nich jak najlepiej.. a co do łapówek.. sami ich do tego przyzwyczaliście.. kto z waszego domu nie dał przynajmniej raz jakiejś kawy czy czekolady dla lekarza, po pewnym czasie niektórzy zmienili to na pieniądze.. prawda boli czemu wy zawsze uogólniacie..
|
|
Maała: każde wykształcenie kosztuje. nigdzie nie jest tanio. cyt: "ucz się 6 lat..." sama przyznajesz że lekarze podstawówki nie skończyli a ludzi chcą leczyć :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
nie tylko prądu, ale i energii cieplnej.
|
|
ej gdzie można teraz jagód nazbierac????
|
|
ej w lesie
|
|
ESKULAP na Piłsudskiego Piss off !
|
|
-------------- E U R O C A S H -------------- I Za F R E E
|
|
W sprawie zabudowy balkonu dzwoń pod nr 516136962 . Człowiek z Terrazytów, ogromne doświadczenie w Aluminium i specjalizuje się m.in. w takich zabudowach. U nas najczęściej leci Copal do zabudów balkonowych, z tym że to zimny system. I jak chcesz cosmotherm w wypełnieniach, to też żaden problem. Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni, inni nieudacznicy życiowi głosują najczęściej na PiS?
|
|
Tak,twój kolega mówił prawdę.Będzie KFC pozdrawiam :)
|
|
Witam Julcia77 jak chesz to cie moge zabrac jutro, jezdze co drugi dzien do Kobylina przywoże wiaderko okolo 12 litrow jak masz chec jechac to sie odezwij z powazaniem:jutro wyjazd około 7 rano. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Jeśli mówi się "lekarze", "księża", to należy to bardziej skonkretyzować. Generalizowanie sprawia, że szufladkuje się i ludzi i można kogoś niepotrzebnie skrzywdzić. A stąd już tylko o krok od dyskryminacji w czystej postaci!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |