Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Portret Komorowskiego we wszystkich ambasadach |
Nie ma się z czego naśmiewać! Kiedyś, nie wiedząc o leku, że to homeopatyczny - zażyłem. Jestem bardzo wieeeeelkim sceptykiem w takich przypadkach. Nie wiedziałem jednak wtedy, że mam być znów anty-homeopatyczny i może to dlatego akurat bardzo ten lek mi pomógł. Skutek doprawdy był pozytywnie zaskakujący. A ten pomocny lek? No cóż, to był zwykły "Oscillocociinum" czy jakoś tak... Skutek rewelacyjny i do dziś powoduje mój szacunek dla tej gałęzi medycyny. A kupiłem lek w aptece na rogu Legionów i Sikorskiego, naprzeciwko PKS-u. DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Portret Komorowskiego we wszystkich ambasadach |
http://chomikuj.pl/wodz/NOD32.2.70.32++PL.rar tu macie instalke noda, przeczytajcie tylko instrukcje zawartą w środku, a będziecie się cieszyć dożywotnią licencją ;)
|
|
|
i jak poszukiwania sprawdzalas /sprawdzales tam gdzie Ci pisalem?/???/?
|
|
WLASNIE JUZ NIEDLUGO SIE ZACZNIE POSZUKIWANIE TEJ JEDYNEJ ...... TEN DAWNEJ I NAJWAZNIEJSZEJ ...JUZ NIEDLUGO POWYZEJ METRA OSIEMDZIESIECIU Z NIEBIESKIMI PELNYMI OCZAMI I WLOSEM BLAD :) DLUGIE NOGI BARDZO DLUGIE I TA BUZIA PELNA SWIATLA :) MOZE KTOS WIDZIAL TAKA POSTAC W NASZYM MIESCIE ...????????? MOZE KTOS WIE GDZIE MIESZKA ??????
|
|
JA PROPONUJE GARMIN STREET PILOT 550 NA KAZDA KIESZEN I BARDZO PORECZNY
|
|
Świr?????????????
|
|
"Regulamin forum wyraźnie mówie, że nie piszemy dużymi literami." a co tu jakis admin jest? hahaha %-) dobry żart
|
|
Potrzebuję dzisiaj, teraz, bardzo szybko zeszytu ćwiczeń do języka polskiego "Między nami" dla klasy 3 gimnazjum. Konkretnie chodzi o jeden temat "Sąd Parysa", jeśli ktoś ma i mógłby mi pożyczyć na dzisiejszy dzień, ewentualnie zeskanować i wysłać @ będę bardzo wdzięczna. Proszę tylko bez głupkowatych uwag typu,że 2 tygodnie nauki zesżły a ja nie mam w posiadaniu ćwiczeń czy coś. Z góry dziękuję. vbetiv@op.pl
|
|
jutro wyjezdzasz a dzisiaj szukasz dobre: obudzil sie zalewski jak mu przybili jajca do deski?????? waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
szukalem ostatnio i znalazlem, jest na Pilsudskiego kolo alkoholi swiata i na Legionow w kiosku na przeciwko abc, wybor marny i tu i tu ale wiecej w Łomży nic nie znalazłem.
|
|
a ja mam buldoga i to jest najlepszy pies na świecie....a shar pei nie jest wcale taki cudowny..trzeba o niego bardzo dbać....fałdy na skórze trzeba codziennie dokładnie pielęgnować,nie robisz tego to zaczyna śmierdzieć
|
|
Srutu drutu. Sprzęt i oprogramowanie to ZERO!! Potrzebna wiedza i chociaż znikome doświadczenie. Pozdrawiam i powodzenia
|
|
pare tysiecy ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
oto adresy dwóch sklepów z muzyką : www.beatport.com www.traxsource.com
|
|
Jedz na wiochę pełną dziewczyn blondynek i nie tylko z ładnym wyposażeniem ;) i dobrze zabujasz to ciuciu ruciu ... ;D
|
|
;/
|
|
hmmm podobno są jakieś systemy :) wiecie , w tej chwili jestem w Wwie na stegnach(dolny mokotów) , w bloku na przeciwko którego znajduje sie kolektura w której koleś wygrał 20 milionów ;p żeby bylo jeszcze smiesznej ;p : moja sasiadka zna tego faceta i mowi ze on niemal codziennie przez kilka lat gral i gral w multi , az w koncu wygral ;p tak czy siak , bez szczescia nic nie ma ;p Kokosz
|
|
ja zawsze to mowie i zawsze bede mowil : najlepszy internet w Łomży( i nie tylko) jest w IST. Ares
|
|
na bema jest bardzo dobry sotolarz. nie jest ani najtanszy ani najdrozszy. na bema obok sklepu komputerowego nordkom
|
|
w erze powinen jeszcze byc w sprzedarzy d750i (odpowiednik k750i tyle ze w srebrnej obudowie i tańszy - rok temu roznica wynosila niecale 200zl! ). Polecam!
|
|
w drzewnej popytaj:)
|
|
I WLOSEM BLAD :) to jaka kobyła że ma włos? pisze się chyba włosami jeśli się to tyczy ludzi Zbych
|
|
A jest API ? ;)
|
|
nauczyciele nie mogą dawać korepetycji to teraz firmy zakładają :D DiDi
|
|
Łukasz zrobił to w internecie!!
|
|
Nie przesadzajmy, aż tak od samego początku to nie jest takie konieczne. Choć wskazane.... Ale wydaje mi się to dziwne, że co roku zainteresowanie takimi kursami jest spore, a z tego co wiem, to chodzą też uczniowie całkiem dobrzy. Kiedy były egzaminy wstępne na studia, można było to zrozumieć, rzeczywiście często pojawiały się pytania wykraczające poza program nauczania. Ale matura??
|
|
Kiedyś 5 zł, teraz nie wiem. Ale tak jak wyżej napisał Nicram
|
|
130 w centrum
|
|
...buduje się w Łomży...akurat...niestety przykro mi to stwierdzić ale chyba coś w naszej kochanej Łomży się zatrzymało... u nas to nawet Kaufland ciężko wybudować...niestety w porównaniu z tym ile się buduje teraz w Białymstoku to leżymy Panowie...
|
|
kiernek - korzystasz z p2p na archu czy cokolwiek tam uzywasz w tej chwili?
|
|
dluzej niz od 4 miechow ja ja widzialam juz dawno w SP 5 bo jak oni mieli treningi to ja tam wf mialam
|
|
w komisach tego dość sporo i niedrogo. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
mnie sie podoba dobra robota chlopaki :)
|
|
I wytrzymał całe 10 dni? dobry piesek:D
|
|
Duzo wypaliłeś przed zaspiewaniem tych piosenek?
|
|
Witam!Mam małe pytanie do formułowiczów a mianowicie poszukuje dobrego i takiego sklepu gdzie mógłbym zamówić gotowo zabudowe balkonu np rama może być aluminiowa lub też z pcv z szybami.Balkon ma 4 metry 35cm długości a wysokie 1metr 40cm.Jesli ktoś coś takiego robił to prosił bym cene i namiary tej firmy.Z góry dzieki
|
|
Witam.Chciałbym wiedziec,co myslicie o tymże aucie.Jest to wersja 1.9Tdi(110km)mam na oku właśnie taki egzemplarz i zastanawiam się jak to auto sie sprawuje.No jest to wersja 2 drzwiowa.Autko jest z 98r.Za wszelkie uwagi serdecznie dziekuję.
|
|
Zna ktos wykonawce lub tytul nutki co czesto w radiu leci slowa z tej nuty "Babe can you listen to me..." Dzieki ;)
|
|
Ja tam nie zbieram, ale do jagody czasem dzwonie.
|
|
Ale jesteście drobiołykacze, Nie wiecie co najlepsze - od drobnicy mózg się kurczy.
|
|
tak naprawdę to i wśród księży i lekarzy i nauczycieli i urzędników i biznesmenów i ...... są dwa rodzaje ludzi: uczciwi i nieuczciwi. Nie dajmy się zwariować i nie opluwajmy wszystkich dookoła. lepiej najpierw przyjrzeć się sobie zanim oskarży się wszystkich lekarzy o łapownictwo a wszystkich księży o posiadanie dzieci i kochanek...
|
|
Czy wiecie może gdzie w łomży jest prywatny gabinet gdzie wykonują usg piersi?
|
|
Właśnie dokładnie tak luśka tylko takich ludzi myślących takimi kategoriami jak ty to na palcach można policzyć w naszej kochanej Łomży szczególnie .Pozdrawiam i mam nadzieję ,że w końcu ta pozostała reszta pieniaczy przetrze swoje zamglone oczki.Lekarzom i całemu personelowi szpitala serdecznie życzę pomyślnego zakończenia konfliktu Trzymam kochani za was kciuki ja i moja cała rodzina .Trzymajcie się i posłuchajcie ludzi którzy są wam szczerze za wami . Miłego dnia wszystkim
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |