Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy jakikolwiek fachowiec pracuje w ARiMR w Łomży ? |
XtraVert ile za niego chcesz? ;] Płatne "przelewem" ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy jakikolwiek fachowiec pracuje w ARiMR w Łomży ? |
Może jeszcze jakąś płytę główną gdzieś znajdziesz pod niego?
|
|
Łomżyczka Łomża - Polonia Warszawa 89-87 !!! W ćwierćfinale mistrzostw Polski. Publiczności było sporo, dobry doping, tylko dziwi mnie to że nie udostępniowo hali sportowej, a szkoda bo wtedy doping byłby jeszcze lepszy. Pozatym mecz stał na wysokim poziomie, wynik był ciągle na styku, ale naszczęście wygrała Łomża. Może jakieś lepsze wyniki zmienią sytuacje finasową tej drużyny, oby tak było !!
|
|
JarodXa - rozpedz sie sciana zawsze sie znajdzie!! *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
A Twoja matka wie, co za strony przeglądasz ??
|
|
Nie ma to jak www.rotten.com.
|
|
Witam. A może ktos chce kupić kompa bez dysku twardego i zasilacza AT.Sprzedam go za 170 zł (Celeron 300,płyta Microstar, 32 Ramu, grafa ATI 2 mb AGP,K. sieciowa Realtek, CD-ROM Acer 36x, FDD, klawiatura.Wystarczy tylko dokupić zasilacz i dysk i komp juz działa.Czekam na odpowiedzi (boslawek@tlen.pl)
|
|
Jeśli są chętni do prowadzenia serwisu koszykówki na 4lomza.pl proszę o maila.
|
|
Ale ten pomnik Jelenia z śledziem w pysku to warto postawić, hihihi. A co do władzy, że wszystko musi mieć w jednym ręku świadczy tylko o ich ograniczoności. Może to ludzie zakompleksieni? MOże Choroszcz powinna zostać stolicą województwa (z Szcunkiem dla jej mieszkańców), bo tam przynajmniej byłby prawdziwy Napoleon, a nie jakiś marszałek czy nie daj Boże wojewoda. Prawdopodobnie byłoby tak samo, ale my pewnie więcej byśmy rozumieli, albo nierozumieli tyle samo. A zresztą czy to ma znaczenie? Pozdrawiam, tez studiowałem w śledziolandzie, i miło to wspominam.
|
|
CHolerka lista obecności, a ja na końcu, zawsze się spóźniam. Guziec nie mogłeś mnie wcisnąc gdzieś, że się udzielam? hihihi, zawsze byłoby się czym pochwalić Pozdrawiam
|
|
na kaca najlepsza jest praca
|
|
...np. robią to samo tylko nie chce im się o tym tutaj pisać...
|
|
Co sądzicie na temat tego programu? Czy takie cos bylo nam potrzebne? Lepsze od VIVA POLSKA czy nie? POZDRO
|
|
Jeszcze tylko półtora miesiąca do końca zbierania podpisów. W dzisiejszej "Bezcennej" formularz do którego możesz wpsiać siebie, dać do podpisu swojej rodzinie i znajomym. Mówisz Marcinek, że i tak nie pomoże? Wg mnie na pewno warto spróbować!
|
|
jesli impreza bedzie legalna to Policja raczej duzo nam nie moze zrobic prawda ?? wszyscy czekamy na imprezki i napewno sie doczekamy !!
|
|
Współczuję chłopakom, którzy muszą korzystać z takich usług i miejsc,dla nich powinien to być wsyd a nie powód do dumy......obrzydliwe
|
|
Czy jakikolwiek fachowiec pracuje w ARiMR w Łomży ? |
Do "markim" ja bardzo chętnie porowadze serwis koszykowki na 4lomza, tylko nie mam do Ciebie adresu.
|
|
Drodzy ludzie no co wy tam piszecie przecierz rozwoj obiektow sportowych to same dobro mlodzi zaczna sie ruszac a nie tylko siedza po kontak i pala to trawe to hasz czy biora inne badziewie odurzajace ale sport to same dobro i obiektow takich powinno byc coraz wiecej PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
Niby ogłoszono konkurs, powołano Sąd Konkursowy, ale: ..."Rozstrzygnięcie sąd konkursowego, nie będzie jednak ostateczne, musi być bowiem zatwierdzone przez Prezydenta Miasta"... Jak myślicie, kto wygra? A jaki wpływ na to będą mieli łomzanie? Czy będzie wystawa projektów?
|
|
Hoczem Wsie Do Polsze!
|
|
Tak na bazarku przy dworcu sami się proszą żeby od nich wziość. Papierosy spiryt mydło i powidło. Fajki które oni tam mają to są z przemytu za wschodniej granicy ale mało kogo to obchodzi. Lepiej rzucić palenie.
|
|
A teraz moze cos z konkretów, a nie gadanie czym to grozi, o legalności lub o policji. jakis termin czy coś bo gadac można długo i bez sensu, a napewno fajniej byłoby sie spotkac na takim zlocie no i oczywiście pościgać FAŁER6
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |