sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Były wspólnik Palikota dyr.Łazienek

kiernek ?? nie zrozumiałeś mnie... Chodzi mi że takie piepszenie głupot o ekologii i zanieczyszczeniach. Takie reklamówki to kropla w morzu ! Co ze śmierdzącymi kominami fabryk ? Co ze ściekami wylewanymi do rzek ? Dużej firmie bardziej opłaca się regularnie płacić karę aniżeli budować oczyszczalnię lub zajmować się odpowiednią segregacją odpadów i ścieków. A tutaj wielkie halo o plastikowe torebki ! Dlatego mówie że idąc takim myśleniem wszystko powinno być papierowe.

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Były wspólnik Palikota dyr.Łazienek

Jakich głupot, tutaj mowa nie tylko o zanieczyszaniu środowiska ale tez i o estetyce, gdzie tak jak ktoś wspomniał wcześniej przy mocniejszy wietrze mnóstwo wala się tego po trawnikach.
Poza tym jeśli będzie takie podejście że torebki to kropla w morzu, jest niepoważne. Chodzi właśnie o to że ziarnko do ziarnka i ......

raczej jak ślepej kurze ziarnko :D jak wy wszyscy przeżywacie... Ekolodzy stukający w klawisze ... :D

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

luizfernandez ty sie stuknij kur....a w glowe nikt tu nie przezywa i nie sra w gacie z wrazenia ale kazdy rozsadnie mysli- plastik to najwieksze gowno jakie wymislil czlowiek . piszesz o kominach - stary zeby nie wycinanie lasow to drzewa daly by se z tym rade itd. tak wiec przestan pier....ic bzdury a zastanow sie nad sensem zagadnienia

pozdrawiam

Przezacny i wszechmądry Luiziefernandezie!

A możesz wymienić mi JEDNĄ dużą firmę, której opłaca się płacić za zanieczyszczenie, zamiast budować oczyszczalnię?

Nie wystarczy być przemądrzałym, by pisać mądrze.
Zabierz choć raz swoje dupsko na jakieś wysypisko śmieci i popatrz uważnie. Zobaczysz tam przede wszystkim stosy folii.

Głupia krewetka nie powinna wypowiadać się o kropli w morzu, Luiziefernandezie. :P

Don Vasyl & Roma - Tyle dziewczyn a ja sam ?

Hotel-najniższa krajowa, na rękę zaledwie 700 zł,płakać się chce... jak dziś się traktuje ludzi.. W tym praca 2-zmianowa, nocki, weekendy i święta... Ktoś spędza święta w gronie rodzinnym, a tu siedź jak kołek za grosze...

mam pytanie. moze ktos sie orientuje jak najkorzystniej jest przelewac pieniadze zza granicy? czy lepiej otworzyc konto miedzynarodowe (w jakim banku?)-podobno ktorys z bankow ma oferte dla malzenstw, gdzie wydaja 2 karty i mozna z nich korzystac za granica i w Polsce (podobno oplaty nie sa duze)
czy lepiej korzystac z przekazow pienieznych np. western union

chodzi mi o Anglię

Masz rację 1POLAK. Codziennie ktoś umiera. Na pewno nikt nie zamierza tu wspominać o Twoim blokowiskowym środowisku. A szczególnie tym martwym.

akurat to się działo naprawdę

Czy zna ktos jakies linki,do sprawdzonych aplikacji na nokia 9300 ?

za 1 m2 płaci się około 100 co daje nam na 10 arów 100 tys złotych

Jarek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org