Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rzecz o nienawiści |
wymiana stolarki okiennej 7.5zł za godzine około 70 h w tygodniu ciezka praca:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rzecz o nienawiści |
dobra opinie ma GORSKI na Dmowskiego
|
|
Bo widziałem dziś na sp 4 plakat że na 18 ??
|
|
a ja uwierze w te ogloszenie, grzesiek potrafi zaplacic :) pozdrawiam
|
|
oj nie mogę zdradzić tak wtajnych i wtajemniczych narzędzi
|
|
ale wprowadzacie wtajemniczone wrzeczy :D
|
|
Witam, proszę sprawdzić czy jest prawidłowe podłączenie anteny. Pozdrawiam MirekO
|
|
1. Rondo na skrzyżowaniu Reymonta i Piłsudskiego 2.Kościół na placyku obok sklepu LUX 3.Pralnia chemiczna na polach przy ul. Prusa 4.Tor saneczkowy na pulwach 5.Zakaz handlu od 10 do 22 6.Linia kolejowa Łomża Kolno 7.Rada Miasta wybrana tylko z członków Rad Parafialnych 8.Rydzyk jako Prezydent Łomży 9.Połączenie z Białymstokiem czyli ŁOMBIAŁ. I dopiero wtedy coś z tego wyjdzie
|
|
autobusy woża dzieci i młodzież do szkół, a dorośli śmigają samochodami, bo dzisiaj wiadomo ... za kilka tysięcy ma się samochód. U nas na osiedlu robią non stop dodatkowe parkingi, bo samochodów przybyło i to przez wakacje, 2 samochody w rodzinie to już praktycznie norma.
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070629/REG20/70628026&SearchID=73292434974470 http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20030727/REGION05/307270018&SearchID=73292435047205 http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20030728/REGION06/307280022&SearchID=73292435047205 Te linki naświetlą odrobinę sprawę... Jarek
|
|
Sklep. Najniższa krajowa 680 na rękę + prowizja jak jest utarg. Ares
|
|
Spokojnie. Przecież na końcu artykułu jest napisane że Patryk wroci do przedszkola w przyszłym tygodniu. Błąd pracowników przedszkola, że nikt nie zawiadomił mamy o chwilowych kłopotach. Mogli zaoszczędzić łez i rozczarowania.
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
chodzi mi o nowa plyte najlepiej jeszcze w woli jak taka dostane ;)obywatel gc - selekcja
|
|
[]-[]
|
|
Po co zakładać takie tematy , coodziennie ktos umiera . Mam blisko do Marczyka , gdy hccecie , będę coodzienne pisał , kto jest na liście umarłych nw danym dniu
|
|
Druga sprawa zeby promowac miasto mozna by udostepnic obraz dla mieszkancow lomzy i z daleka.. tak jak w Białymstoku lub Warszawie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
[]-[]
|
|
a w jakiej cenie sa te oryginalne kebaby?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |