piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Konfabulacje frustrata

zrobmy z tego topiku najdluzszy temat swiata. tak na 100k postow.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Konfabulacje frustrata

Idz na nastepny domowy mecz LKSu, przejdz sie na trybune naszych kolorowych 'kibicow' i wykrzukuj chwalebne piesni ku np. Jagielloni, a wtedy to oprocz lekcji boksu, otrzymasz rowniez nauke: karate, taekwondo i kick-boxingu.

06:30 - czuubek dołączył

Jarek

kolejny zaginiony to juz 4

makmarc to u niego tak się nauczyłeś rajdowo jeździć? skądiś znam twój nick:) heh dobra dzięki za wyjaśnienia:)

5.56 - Agnieszka Radwańska odpadła w US Open także w mikście.

Ja pochodzę z Bronowa i znałem Leszka Marchelewskiego. To był wspaniały człowiek, WYJĄTKOWY i DOSKONAŁY. Wyrazy wspólczucia dla rodziny.

Dzisiaj przed 8 rano wydarzyl sie wypadek na Szosie Zabmrowskiej.Z tego co widzialem z daleka bylo to zderzenie czolowe w ktorym bral udzial Fiat 126P. Czy ktos cos wie czy wszyscy wyszli calo z tego wypadku?Bo wygladalo to naprawde nieciekawie ;/

> tomasz_wu a ktos tu pisal cos o snobizmie? Chyba nikt...

Jeśli ktoś uważa że ten sprzęt rózni sie tylko ceną to chyba kupujący wg niego kierują sie snobistycznymi pobudkami

>Tyle, ze i HP i Acer to komputer markowy, roznica taka, ze jedna marka jest lepsza druga gorsza.

Simmtech to tez marka. Doprecyzuje - chodzi mi o sprzet A-brandowy.

>Jak ktos ma do wydania 2000, to co mu powiesz? Kup sobie HP/Toshibe/Dell czy co tam jeszcze za 4000/5000zl ? Czy moze taniej ale model z parametrami takimi, ze starczy ledwo na odpalenie systemu, nie mowiac o wygodnej pracy?

Powiem - kup desktop. A do pracy w terenie, a głównie po to opracowano laptopy, wystarczy, z małymi wyjątkami, laptop za właśnie 2 tysiaki z hakiem.

>Widzialem i padniete sprzety dobrych marek,

ja także

Wiec jak ktos mi pisze, ze sprzet markowy sie nigdy nie psuje i zawsze dziala idealnie, to nie wiem, czy nie jest teoretykiem?

Tego nie pisałem, ale nie ma problemów typu przegrzewa się, wentylaory wyją po kilku mieś. Zasilacza nie trzeba zmieniać. No i nie ma przycisku reset :-]

>A odnosnie stacjonarnego IBM i super obudowy z lat 90, to osobiscie powiem tyle: wedlug mnie to sie nazywa nostalgia ;) Moim zdaniem sa obecnie robione lepsze obudowy (ladniejsze to juz kwestia gustu, ale pewnie tez)

Miałem doczynienia z Chieftec Dragon, swojego czasu sprzeawanej w chorej cenie i niestety jakościowo ustepowała ona IBMowskiej

No to kolejny humanista:-) Tylko o gramatyce nie słyszał. Powodzenia. Masz jeszcze rok...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

dwa autka rozbite ale ponoć ludziom nic
_______________________________--

Ares

to samo chcialem napisac, buahha

fLoorek wez sie nie ośmieszaj bo to co piszesz jest załosne.. cytuje 'mojej ameryczki, Polaczku' hahaha xD komedia... xD jakbys Ty tylko do Usa latał xD ja tam jestem co pół roku i sie nie podniecam xD i powiem szczerze ze ta 'Twoja' Ameryczka nie jest zadna rewalecja... :Pp haha xD zal jak h*j powiesz cos jeszcze?

BIG NJ trening juz pierwszy był w poniedziałek 3 wrzesnia ;) a nasteony będzie jutro czyli w środe 5 ;D w sp4 na 17 ;) zapraszamy ;D pozdro

Dlatego tak ważne jest współdziałanie Miasta, Sejmiku, Wojewody i posłów z Łomży. Chodzi o to, żeby tak zmienić plany PKP, żeby dokonano remontu tego odcinka do Ostrołęki. Wystarczy chcieć i działać a się uda. Na ostatniej konferencji, organizowanej z ministrem w Łomży, była jasna deklaracja, że jeśli samorząd pomoże, to wspólnie z PKP zrobi się modernizację, przekładając tory używane z odcinków modernizowanych, na odcinki takie jak do Łomży. I choć nie nowe, to na prędkość rzędu 90-80 km by pozwoliły. Zapowiadana była kolejna konferencja na jesieni.

A jaką mamy alternatywę? Jak zostaną zawieszone wszelkie połączenia do Łomży, to po naszym mieście. O większych inwestorach można zapomnieć. Bye, bye. Kolej nie wróci.

A może oto chodzi, żeby tereny spod kolei podzielić na działki i sprzedać? Jeśli tak, to jest to polityka zatrważająca i bezmyślna.

Najgorsze, że nie zostało wiele czasu. Tory, jak pisze World, naprawdę są w kiepskim stanie i przestaną być zdatne do użytku już za parę lat. A wtedy kiszka, będziemy o kolei w Łomży pisać jak o wąskotorówce...

Niejaki Janicki zajmuje sie obczepianiem samochodow na ulicy kwiatowej
. NIdaleko komisu. pzdr

Rozbil sie maluch ze swiftem. Podobno nikt nie mial powazniejszych obrazen

Sam jestes zalosny dorabiaczku. To nie ja zaczalem watek o USA. A "Ameryczki, Polaczku" nie bylo sformulowaniem powaznym i jesli to Cie smieszy, to wspolczuje.

ps. Moja Ameryczka akurat jest rewelacja ale to juz zalezy od tego gdzie mieszkasz, uczysz sie i pracujesz. Wiec swoje zdanie, zachowaj dla siebie.

a co chcielibyscie zeby bylo w Łomży, po co jezdzicie do wiekszych miast? oczywiscie marKIEty to juz wiemy, dyskoteki, kina. czego jeszcze brakuje?

Spawa się spawa.Tylko zależy to z jakiego plastiku są zrobione.Jest też inna bardzo dobra metoda naprawiania uszkodzeń zderzaków i spojlerów-polecana przez większość lakierników samochodowych.Można kupić w każdym sklepie z artykułami dla lakierników żywicę+matę z włókna szklanego.Klei się tym nawet dziury w progach i drzwiach.Znam firmę w Łomży która spawa plastik ale ze zrozumiałych względów nie mogę podać adresu.Polecam załatwienie sprawy u lakiernika samochodowego-będzie taniej☺☺☺

Jarek

Czy pobocza przy drogach to są czyjeś działki?
FIN idz i zobacz

Dużo osób było na pierwszym treningu?

No ale nie podałeś netto czy brutto, bo jeśli brutto to się nie dziwię, wcale nie jakaś wygórowane pobory.

a co chcesz wiedzieć?

Zbych

Serdecznie zapraszamy na zajęcia taneczne do Studia Tańca "B.K.STEP"
, które działa w Miejskim Domu Kultury - Domu Środowisk Twórczych .
W tym roku otwieramy dwa nowe kierunki Mini MALUCH (do 7 lat) oraz Videoclip Dance (od 21 lat).
Opis zajęć:
-Mini MALUCH (do 7 lat)
Pod okiem wykwalifikowanego instruktora twoja pociecha uczestniczyć będzie w ćwiczeniach rytmicznych, muzycznych, tanecznych i zabawowych. 45 minut 2 razy w tygodniu
- Mini Mini TWIST (od 8 do 12 lat)
Zajęcia dla młodszej młodzieży. Świetna zabawa w gronie rówieśników, zajęcia zawierać będą: gry ruchowe, rytmiczne i taniec nowoczesny.
60 minut 2 razy w tygodniu
- Hip Hop/New Style (od 13 do 20 lat)
Zajęcia dla młodzieży. Dwie klasy: podstawowa i średnio zaawansowana. Co 3 miesiące zajęcia z instruktorami z zagranicy: Spin (Anglia), Kelechi Onyele (Niemcy), Marvin (Dania), Juska (Norwegia).
90 minut 2 razy w tygodniu
- Videoclip Dance (od 21 lat)
Podziwiasz tancerzy ze znanych i lubianych teledysków?? Masz szansę w miłej i roztańczonej atmosferze zatańczyć jak twoja ulubiona Gwiazda np: Beyonce czy Ciara.
60 minut raz w tygodniu
Zajęcia prowadzi Beata Kisiel - dyplomowany instruktor tańca z wieloletnim stażem zawodowym i tanecznym. Organizator i uczestnik wielu Międzynarodowych Warsztatów Tanecznych.
Swoje umiejętności doskonaliła pod okiem:
Jean - Cloud Marginale (Francja), Kelechi Onyele (Niemcy), T.K.Spin (Anglia), Clara (Francja), Juska (Norwegia), Jay (U.S.A.)
UWAGA!!!
Ty też możesz doświadczyć ile radości daje taniec - przyjdź do nas
Wszystkie zajęcia odbywają się w:
Miejskim Domu Kultury - Domu Środowisk Twórczych
ul. Wojska Polskiego 3
tel. 0608-7730181

[]-[]

[]-[]

[]-[]

[]-[]

[]-[]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org