Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mam hipotezę zamachu |
http://www.ctgroup.pl/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mam hipotezę zamachu |
w piatnicy na włościańskiej 70 ci wymienią jak chcesz numer do nich to podaj maila
|
|
.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
loosac proponował bym ci zasięgnąć inforamcji z czego jest zrobiony ''witacz''. Noo wynieść taki witacz to musiał byś zjeść tych kilkadzieśiąt kg koksu jakiegoś dobrego :P
|
|
a ktoś może sie orientuje czy bedzie tak jak rok temu ze stał tylko dach, czy tym razem bedą improwizowane "scianki boczne", albo lepiej: czy bedzie ogrzewanie? bo nie wadomo czy brać ze sobą zimówkę :D
|
|
a wybiera sie ktos na podlaskie dni kukurydzy ???? hehe
|
|
Poszukuję informacji na temat treningów piłki nożnej dla dzieci 7-8 lat. Kto i gdzie prowadzi takie zajęcia w Łomży lub okolicy.
|
|
Zadzwoń do Klubu.
|
|
nie bedzie podswietlany,ale napisy beda odblaskowe
|
|
Ptysiu80 napisał(a): > Zadzwoń do Klubu. > proszę powiedz do jakiego? W ŁKS chyba nie prowadzą 7-8 latków.
|
|
Treningi odbywają się na boisku obok SP10. Przydz na boisko okolo godziny 17 i zapytaj trenera.Przyjmują dzieci w każdym wieku. Cena - 30zł za miesiąc. :) Trenig trwa okolo 1.5 godz. jesli bedziesz mial więcej pytań to mozes pytac ;). POZDRO!!! _______________________________ ARIVA , ARIVA , ARIVA ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
salveg4@wp.pl
|
|
Giertych P********* S******** ;D
|
|
Dziś 23. urodziny obchodzi John Raus. Oby jutro dostał spóźniony prezent w postaci zwycięstwa ŁKSu.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
witam. Czy ktoś z Was wie gdzie w Łomży znajdują się punkty umożliwiające dostęp do Internetu za pomocą sieci bezprzewodowej (tzw. Hotspot-y)? Jak macie namiary na takie punkty to piszczie. Wiem, że na pewno jeden znajduje się w MacDonald, ale jest on płatny :( Podobno kiedyś był w hotelu Gromada przy ul. Rządowej...
|
|
Kto bedzie gral w skladzie LKSu?
|
|
Pewne : 4 Pory Roku i Chilli Pizza :) Czasem,nie wiem jak teraz ale przy "Okruszkach" był :) hmm może jakieś pismo do miasta żeby utworzyli na Stary Rynek jakiegoś HS?
|
|
W łomży hotspot jest tylko na ulicy Rządowej
|
|
dodam jeszcze że w tym miejscu jest bezpłatny i bez żadnych limitów
|
|
Mecz przełożony na 10:00.
|
|
GPS - Gumce Pękł Szew
|
|
Ja daję 4:2 :)
|
|
Podaj ich do sądu jeżeli aż tak cię to bulwersuje. Widocznie robią to zgodnie z prawem. Z tego co przeczytałem na 4lomza.pl to musieli wyciąć te drzewka. Oburzyłaś się jak by wycieli ci połowe lasu.
|
|
Już wiem o co chodzi. Obejrzałem zdjęcia. To samo było w 2005 gdy zaczęto remont Poznańskiej. Wycięto wszystkie drzewa, również te kilkudziesięcioletnie. Zostawili tylko kasztanowiec. Szkoda drzew...
|
|
i to ze dwa razy, bo jeden raz może nie starczyć
|
|
A moze porwali dla organow komus nerka byla potrzebna albo watroba roznie moze byc.
|
|
na każdym osiedlu są niezabespieczone sieci i można dawać ile wejdzie, sam tak działałem kilka m-cy
|
|
Ostatnio zauważyłem że w okolicach Statoil działa w Łomży 3G czyli UMTS, na stronie głównej ery nie ma o tym żadnej wzmianki, czy zauważyliście to?
|
|
GPS = Geostacjonarna Palisada Satelitarna
|
|
becikowe to kpina, sam mam małe dziecko 1,5 roku i teraz miesięczne utrzymanie dziecka to wydatek 400-500 pln, a prawdziwe wydatki dopiero się zaczną, becikowe starczyło na wózek i podgrzewacz do butelek. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
zaginiec jest ciagle tyle samo. jedynie kiedys nie tak naglasniane.
|
|
kacperek89 : wardrajwingowcy jedni hehe w Łomży jest multum hotspotów, niektóre zabezpieczone, niektóre nie, niektóre widoczne niektóre nie, niektóre nawet wyłączone
|
|
U mnie między 13 a 14 pisało siec zajęta jak chciałem gdzieś dzwonic.
|
|
ale chciaz nie byly az tak naglaszane to i tak troche dziwne ze w ciagu prawie 2 mies az 3 osoby
|
|
u mnie już się naprawiło, dzięki za odzew :)
|
|
nie
|
|
Znalazlem tego Magnuma od jakiegos czasu stal u mnie w piwnicy nawet numery sie sprawdzaja ahha xd nie no joke :D
|
|
Rbn przezywasz jakby stary wlazil ci do wanny .... jebac policje ***** zadna z nich atrakcja...
|
|
u mnie dziala wszystko ;]
|
|
Rbn skoro coś dla Ciebie nie jest atrakcją to nie znaczy,że dla kogoś innego tez musi być nieciekawe... Zamiast wypowiadać się i prowokować powinienes zamilknąć i zachować to dla siebie ;) A najlepiej skocz na komende i krzyknij "Nie jedzcie tam bo jestescie tam niepotrzebni" :D a nie nam tu dupe zawracasz... Pozdrawiam A.A.A.A B.B.B.B C.C.C.C ...... haha
|
|
tommeknet słuchaj,słyszałem kiedys że dla klientów w Macu mają neta i może z tego Tobie ściąga.
|
|
2:1
|
|
4:1;);):):):) oczywiscie dla nas 1:0 - Petasz 21' 2:0 - Adamski 45' 2:1 - Gęśla 53' 3:1 - Kalu 65' 4:1 - Kalu 69'
|
|
5 bramka Petasza
|
|
zamiast truć dupę przed kompem, to było trzeba wybrać się na mecz i zobaczyć na żywo mecz, a nie tylko za monitorem. :/ Ahh, te uroki internetu ...
|
|
Witam Mam mandrive i poszukuje jakiegos klijenta sieci bittorent najlepiej w pakecie rmp
|
|
Postarała się dziewczyna. Ograć Szarapową to nie lada sztuka. Brawo Agnieszka :)
|
|
UNITECHNIK a toś mu poradziła - <hahaha> ja tam pierwszy kompa kupiłem - niby ok ale doradzić - to nie oni - wcisną co mają. idź na bema - przy pizzeri najwyżej poczekasz ale gościu pogada co chcesz doradzi i jak patrzę to uczciwie - z ostatniego zakupu jestem niezmiernie zadowolony, a ceny nie powiem że dużo taniej ale taki z mini bródką -gość jest ok - umię wytłumaczyć i doradzić, a potem jak juz ustalisz zestaw poszukaj jak najtaniej, daję rękę oberwac że wrócisz nawet jeśli znajdziesz gdzieś taniej, tak ja zrobiłem tylko mi nie udało się taniej znaleść
|
|
Którą firmę w Łomży polecacie? odp.: żadną
|
|
ja również polecam azureusa
|
|
widze że mamy już radwańskomanię chyba. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Czy ktoś widział jak wyglada nasz łomżyński "Stary cmentarz" przy ulicy Kopernika?! Jest mi wstyd za ludzi którzy odpowiedzialni sa za jego stan. Jeden z najstarszych cmentarzy w Polsce a jest w tragicznym zaniedbanym stanie: brak porzadnych alejek, wszystko pozarastane trawą i zielskiem, potłuczone tablice na czesci nagrobkow, a nad glowami setki niepotrzebnych starych drzew z ktorych korzyść czerpia tylko stada wron na ktorych maja gniazda. Na co ida pieniadze zbierane co roku podczas swieta zmarlych, bo niewierze ze tylko na renowacje czesc starych nagrobkow i figur???!!!WSTYD
|
|
Simetch to jest najlepszy sklep. Tam wszystko kupuje i jest OK
|
|
Dran, przeczytaj ze zrozumieniem. Gwarancja "door to door", a nie montaż komputerów, to przecież za Odrą w Europie, tak załatwia się gwarancje od kilkudziesięciu lat, podobnie jak w USA, nawet jak serwis jest w tym samym mieście. Wiem, że my w Polsce jesteśmy do tyłu, ale nie róbmy kompletnej wioski. Zresztą i producenci innego sprzętu od lat tak załatwiają reklamacje, jeszcze lata przed internetem, jak zgłaszało się telefonicznie, czy wysyłało przesyłką poleconą.
|
|
simtech pfff wkurza mnie ten chlystek ktory tam sprzedaje kiedy nie zajde to wiecznie pisze jakas umowe zal
|
|
Jak w temacie, jeśli macie jakieś uwagi to wyjaśnijcie dlaczego
|
|
Ariva - to jest taka herbatka mrożona w sklepach ;p . Bańka , Bańka ... Wiecie , gdzieś już o nim słyszałem . U nas każdy się przyda.
|
|
Czy ktos zna czestotliwosci na ktorych mozna sluchac paralotniarzy badz tez motolotniarzy ?
|
|
Ogłoszenie z zaginięciem zostało usunięte (kościół), widocznie osoba się już odnalazła.
|
|
Nic z tych dipolo!! Bardziej techno i pop !!
|
|
wiek to tak 17-20+ ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Piekarnia Zawady Przedmieście . moje gg 9658939 nr tel 600 422 225
|
|
hmm ja uczyłem sie w pg3 dwa lata temu i szkoła taka ze az żal było odejsc.ludzie jak najbardzije wporządku miła atmosfera poźniej azteskniłem w liceum xD kadra nauczuciele wszytscy spoko i wogole umozna sie dogadac.szkoła niew\ielka i cacy dalatego bo przynajmnije takiej chołoty niema.polecam na stoProcent xD
|
|
Fajnie by było gdyby zbudowali drogę zostawiając drzewka w jezdni:)))) halina - a jeździć to chce się coraz wygodniej? Rusz szarymi komórkami i zastanów się czy czasem wycięcie drzew nie jest konieczne. Można oczywiście przesadzić, ale ja bym protestował, bo przypuszczam, że koszty by były większeniż posadzenie 100 razy większej ilości drzewek niż tam wycięto.
|
|
Reklama
|
|
dla mnie to jest chore. Jak to rodzic wybiera za dziecko szkołe. Starzy chcą zrobić z dzieciaka geniusza i pchają ich do załatwianych szkół. Nauka nie jest na siłe, chce sie uczyć to ucz. Uczeń powinien sam sobie wybrać szkołę do której ma uczęszcząć i dalej sie kształcić, jeśli ma na to chęci. A w przypadku gimnazjum to nie ma co rozkminiać, czy gimnazjum dobre czy złe. Gimnazjum jak gimnazjum wszystkie takie same. Przy wybieraniu liceum to już inna sprawa. Ja wybrałem sam sobie szkołe, rodzic nawet się nie wtrącali. I nikomu dupy nie lizałem by sie dostać do wybranej szkoły jak to robią niektórzy rodzice. Bez odbioru, niepozdrawiam, bo temat do dupy !!!
|
|
tyku: niezgodzę się z Tobą. Według mnie widać i to spore zmiany. Łomża przestaje być szarym miasteczkiem. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Dobranoc ;)
|
|
"Łomżyńskie firmy odpuść sobie, jeszcze będą Ci "wciskać" Optimusa lub HP twierdząc że to najlepszy sprzęt." Co masz do HP? Jedyne co mozna mu zarzucic, to cena.
|
|
Nie moge oprzec sie wrazeniu, ze "*** ***" i world to chyba jedna osoba? :) Co do certyfikatow Microsoftu, Cisco, itp itd. to bardzo fajnie, ale co one maja do skladania komputerow ??? To sa certyfikaty dla specjalistow zajmujacych sie oprogramowaniem, sieciami itd, wiec daruj, ale ma sie to nijak do skladania sprzetu. Z pewnoscia sa to dobrzy specjalisci, ale o samym sprzecie to wiecej moglby powiedziec jakis elektronik. Pytanie o powiazania z firma, rownie dobrze moglbym skierowac do autora postu, bo widze tu ciagle zachwyty na punkcie "pewnej ogolnopolskiej firmy" i pewna znajomosc tejze ;) Co do jakosci, to z czego oni skladaja te komputery, ze nie mozna ich porownywac, do "kombinowanych w sklepikach skladakow" ? Zwlaszcza, ze mozna dobrac sobie swoj wedle uznania? To sie chyba wzajemnie wyklucza? Albo sam sobie dobierasz albo robi to za Ciebie specjalista... Bo na moje oko, to takie duze firmy skladaja z tych samych, a czasem gorszych, tanszych komponentow, zeby dac nizsza cene. Przyklad, chocby komputery NTT sprzedawane w calej Polsce w roznych sklepach i marketach. Wolalbym sobie dobrac skladaka, niz wziazc taki komputer, mimo wszystkich jego certyfikatow. Co ma przemawiac za tym, ze ten komputer jest lepszy? Tylko konkretnie, nie ogolniki o certyfikatach ISO. Co takiego oni niby robia, ze ten komputer, zlozony z identycznych komponentow bedzie lepszy od zlozonego w sklepie? Jedno z czym sie zgodze to kwestia Della, pomijajac cene, nie wiem czemu ma to byc sprzet bez porownania lepszy niz wszystkie inne, chetnie poznalbym jakies argumenty za tym.
|
|
Na mój gust łomżyńskie przenośki nie mają lampy, przynajmniej jej nie widać tak jak w stacjonarnych.
|
|
to ja zgasze światło
|
|
kolejna osoba, ktorej drzewa przeszkadzaja. A na wrony trzeba wiatrowki
|
|
ile kosztuje zdjecie simlocka w nokii 6020 ?? i gdzie naj taniej ??
|
|
tutaj. za darmo podaj tylko IMEI (*#06#)
|
|
Gdzie można w Łomży zapisac się na jakieś kursy zawodowe (spawacz,fryzjer,piekarz itp),na wózki widłowe,operator koparki.Ile trwaja ,ile kosztują i gdzie ?
|
|
a może do Nokii 6061 przywiezionej z USA?
|
|
kurs spawania na przykoszarowej na warsztatach mechaniaka, fryzjer lub piekarz - raczej nie ma kursów, tylko praktyczna nauka zawodu, koparki - radom lub mińsk mazowiecki - ośrodek szkolenia maszynistów. Powodzenia.
|
|
Darck, no wlasnie teoretycznie. Teoretycznie tez, mozna by powiedziec, ze taka firma mnostwo pieniedzy przeznacza na marketing, co rowniez wkalkulowane jest w cene. A czy faktycznie wiecej przeznaczaja na testy, to mozna zgadywac. Byc moze, chociaz nie jestem w stanie tego stwierdzic, dlatego prosilem o konkretne argumenty :) Bo na chlopski rozum, to podobnie powinny robic duze sieci u nas, w koncu dzialaja na podobnej zasadzie. A mimo tego tak nie jest... Tak jak napisales, dobierajac elementy samemu, mozna wybrac lepsze. Jak sie ktos nie zna, zawsze jeszcze moze sie zdac na znajomych czy pomoc sprzedawcy. Dlatego nie widze wiekszych roznic miedzy komputerami skladanymi przez duze firmy i male firmy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |