piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla wyborców PO

na dworcu w jedynce, tani, duzy, dobry.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla wyborców PO

o fuj...

Urodzilam sie w 1978, czyli moje dzieciece lata byly lata 80-te, i pamietam te lata, nie pisalam wszystkich rzeczy jakie pamietam bo to by zajelo zbyt duzo miejsca, ujelam tylko kawalki ktore maja fajniejsze wspomnienia. Pozatym dostawalam regularnie paczki z Anglii od mamy. Wiec wyluzuj sie. :oP

Moge jeszcze dodac ze tez pamietam ten park i fontanne na miescie, mam nawet kilka zdjec tam zrobionych jak bylam mala, przykro troche ze teraz na tym miejscu jest pusty plac; wtedy chyba bylo lepiej mozna bylo odpoczac w cieniu na laweczce, fajna fontanna, dzieci sie tam chlapaly... Ale to jest 'postep'.

Czy ktoś w Łomży produkuje sklejkę? Prosze o dane teleadresowe

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Na STARYM RYNKU w budynku hali

kiernek ty chyba cos masz nie tak z netem bo caly czas muzyka gra i jest sporo sluchaczy bo co kilka minut sprawdzam status

RZĄDOWA 8, a ile pani Konserwator wzięła? Bo remoncik był robiony już o ile się nie mylę w 1996 roku, z tym, że pani konserwator w łapki nie dostała i remoncik wstrzymała, a może się mylę?

Ares

pewnie tak :/

Zbych

Ooo kurw... po jaki damski *** stawiają mi pod oknami!>? banda nie wyżytych dzieci i nawalonych damskichbokserów ;/

Od kąd mam internet od tąd mam internet z technika nigdy nikt nie blokowal mi P2P Jeśli coś się popsuje w mik naprawiają Cena w stosunku do jakości TECHNIKa super.

Niedawno kupilem synowi rower Magnum czarno biały.Nr fabryczny SW 51 100 202.PROSZE o kontakt nr telefonu 664654793

O godz. 11:00 w Sobotę (1 Września) na "NOWYM" boisku w Piątnicy (przy szklole) zagrają juniorzy starsi: ŁKS ŁOMŻA - Jagielonnia Białystok. Mecz dedykujemy jednemu z najlepszych zawodniow naszej druzyny św. pamieci Jackowi Ołdakowi. :( Zapraszamy wszystkich...
Dziękujemy.

A ja sie pytam: gdzie ta szmata co na forum w opisie miala "Wolnosc ludziom i zlodziejom"? No chyba ze odsiadke zalicza.

zajedź do skody - mają oryginalne części pasuje do A6

Treść jest ukryta

widzisz zalezyprzez jaki przekaznik w danym momencie sie laczysz.

zna ktos wynik???

dziekuje:)

A ja mam w plusie na abonament i nie narzekam.
Z zaśięgiem nie miałem jeszcze żadnych kłopotów ani z przeciążeniem linii.

tez to zauważyłem. Aktywowałem sobie usługę Video konferencji w Erze i................ GITES. Rozmawiałem se przez 3G.... hehe jazda bo nigdzie nie ma wzmianki o tym. Dobry motyw bo UMTS działa ZA Makiem!! a przed nie ;P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org