Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla wyborców PO |
na dworcu w jedynce, tani, duzy, dobry.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla wyborców PO |
o fuj...
|
|
Urodzilam sie w 1978, czyli moje dzieciece lata byly lata 80-te, i pamietam te lata, nie pisalam wszystkich rzeczy jakie pamietam bo to by zajelo zbyt duzo miejsca, ujelam tylko kawalki ktore maja fajniejsze wspomnienia. Pozatym dostawalam regularnie paczki z Anglii od mamy. Wiec wyluzuj sie. :oP
|
|
Moge jeszcze dodac ze tez pamietam ten park i fontanne na miescie, mam nawet kilka zdjec tam zrobionych jak bylam mala, przykro troche ze teraz na tym miejscu jest pusty plac; wtedy chyba bylo lepiej mozna bylo odpoczac w cieniu na laweczce, fajna fontanna, dzieci sie tam chlapaly... Ale to jest 'postep'.
|
|
Czy ktoś w Łomży produkuje sklejkę? Prosze o dane teleadresowe ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Na STARYM RYNKU w budynku hali
|
|
kiernek ty chyba cos masz nie tak z netem bo caly czas muzyka gra i jest sporo sluchaczy bo co kilka minut sprawdzam status
|
|
RZĄDOWA 8, a ile pani Konserwator wzięła? Bo remoncik był robiony już o ile się nie mylę w 1996 roku, z tym, że pani konserwator w łapki nie dostała i remoncik wstrzymała, a może się mylę? Ares
|
|
pewnie tak :/ Zbych
|
|
Ooo kurw... po jaki damski *** stawiają mi pod oknami!>? banda nie wyżytych dzieci i nawalonych damskichbokserów ;/
|
|
Od kąd mam internet od tąd mam internet z technika nigdy nikt nie blokowal mi P2P Jeśli coś się popsuje w mik naprawiają Cena w stosunku do jakości TECHNIKa super. ____________________________________________________________ www.telekarty.blog.onet.pl,
|
|
Niedawno kupilem synowi rower Magnum czarno biały.Nr fabryczny SW 51 100 202.PROSZE o kontakt nr telefonu 664654793
|
|
O godz. 11:00 w Sobotę (1 Września) na "NOWYM" boisku w Piątnicy (przy szklole) zagrają juniorzy starsi: ŁKS ŁOMŻA - Jagielonnia Białystok. Mecz dedykujemy jednemu z najlepszych zawodniow naszej druzyny św. pamieci Jackowi Ołdakowi. :( Zapraszamy wszystkich... Dziękujemy.
|
|
A ja sie pytam: gdzie ta szmata co na forum w opisie miala "Wolnosc ludziom i zlodziejom"? No chyba ze odsiadke zalicza.
|
|
zajedź do skody - mają oryginalne części pasuje do A6
|
|
Treść jest ukryta
|
|
widzisz zalezyprzez jaki przekaznik w danym momencie sie laczysz.
|
|
zna ktos wynik???
|
|
dziekuje:)
|
|
A ja mam w plusie na abonament i nie narzekam. Z zaśięgiem nie miałem jeszcze żadnych kłopotów ani z przeciążeniem linii.
|
|
tez to zauważyłem. Aktywowałem sobie usługę Video konferencji w Erze i................ GITES. Rozmawiałem se przez 3G.... hehe jazda bo nigdzie nie ma wzmianki o tym. Dobry motyw bo UMTS działa ZA Makiem!! a przed nie ;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |