Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TIRy na wagony! |
[URL=http://tinypic.pl] [/URL] moze ten zadziala link he
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TIRy na wagony! |
Naprawdę 5 STONKĘ budują I Będzie ''Darek Otwórz...'' szkoda że lodówek nie mają w stonce na napoje =(
|
|
Jedna drobna prośba do kolegi scanning505: nie pisz dużymi literami!!! tu się nie krzyczy.
|
|
hmmm rozumiem ze to dla dziewczyn i chlopakow? Zbych
|
|
He po co ? Różni są ludzie. . .
|
|
Dostałem przed chwilą link od mojej kuzynki i chyba trzeba zabrać głos ;) Otóż panowie i panie o gustach się nie dyskutuje, to po pierwsze... Po drugie wszyscy mają rację ;) A po trzecie zapraszam do swoich prac a nie do opisu jakim sprzętem je robię i jakich to kursów i warsztatów nie skończyłem ;) Pozdrawiam
|
|
No, tak ...to prawda, handlujących na Stadionie "Europa" Wietnamczyków przenoszą do Łomży.:)) Afera, to spiskowa robota wiadomych sił w Ratuszu, kilka tysięcy Wietnamczyków już szaleje ze szczęścia, że zobaczy Łomżę. Są już w drodze jak widzimy, jutro rano zajmą miejsca na naszym bazarze.:))
|
|
Prezes Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów skontrolował 100 szkół wyższych. Niemal wszystkie stosowały niedozwolone postanowienia w umowach zawieranych ze studentami. Zarówno szkoły publiczne, które świadczą odpłatne usługi edukacyjne, jak i prywatne uczelnie w rozumieniu prawa są przedsiębiorcami. W Polsce studiuje około 2 mln osób. Dwie trzecie z nich płaci za naukę. W takich przypadkach od września 2006 roku uczelnia ma obowiązek zawrzeć ze studentem pisemną umowę. Szkoły stosują w tym celu przygotowane przez siebie wzorce umowne. UOKiK przeanalizował ogólne warunki umów (statuty, regulaminy, taryfikatory itp.) Z przeprowadzonej przez Urząd kontroli wynika, że większość wzorców umownych nie spełnia wymogów prawidłowej umowy regulującej odpłatność za studia. Brakuje w nich określenia co świadczy uczelnia, a za co płaci student. Więcej o umowach zawieranych z uczelniami na stronie Źródło informacji: www.uokik.gov.pl
|
|
...ładnie zaprojektowany...ale czy będzie podświetlany nocą?
|
|
Brat Jarosław K. pojechał do Angli, spotkał się z królową: - Podziwiam Waszą Wysokość - jak w tak wielkim i zróżnicowanym kraju zachowuje spokój i pokojowe współżycie obywateli, jak uzykuje taki wysoki prestiż międzynarodowy Anglii. To sztuka - To nic trudnego: trzeba otaczać się mądrymi ludźmi. Proszę popatrzyć, zadzwonię do Tony Blaira i zadam mu zagadkę - odpowiedź na pewno będzie szybka i prawidłowa. Królowa podnosi słuchawkę, łączy się Downing Street: - Halo Tony, Twoi rodzice mają dziecko, ale to nie jest Twój brat ani siostra. Kto to jest? - To ja jestem - słychać w głośnomówiącym telefonie królowej. - Rzeczywiście szybka o dobra odpowiedź - powiedział mały brat Jarosław K. Po powrocie do Polski stwierdził, że musi sprawdzić ekipę. Dzwoni do Kazia: - Słuchaj, Kazik, Twoi rodzice mają dziecko, lecz to nie Twój brat ani siostra. Kto to jest? - Trudna sprawa, daj mi czas do jutra! - OK. W domu Kazik myśli "Ten Rokita z PO, to łebski człowiek, w narodowym teście IQ miał wysoki wynik, zadzwonię do niego" Na pytanie Rokita natychmiast odpowiada: - To proste, to ja jestem. Następnego Kazik dnia dzwoni do małego brata Jarosława K. i m?ówi: - Już wiem jak to z tą zagadką! To Rokita jest! - Oj Kazik, ty głupi jesteś! To nie Rokita, lecz Blair!! Jarek
|
|
pewnie ABW zabłokowało
|
|
pan z ul. Nowogrodzkiej (lecznica) wyprowadził mojego psa ze stanu, w którym dwóch innych lekarzy chciało go uspic. Wcześniej uprzedził, ze są małe szanse. Jarek
|
|
http://www.tech.wp.pl/OID,20203940,kat,1009779,wid,9112103,opinie.html a ja polecam to dla poprawienia humoru ;))
|
|
kto sie wybiera na festyn osiedlowy "pozegnanie lata"?:D Czy to wesole miesteczko rozstawione na polu kolo pg1 ma cos wspolnego z tym festynem?
|
|
a prezydent Ch. wciąż myśli o likwidacji kolejnych szkół... to chyba pasja jakaś sprawa wygląda bardzo prosto, właśnie rodzą ludzie z wyżu demograficznego z początku lat 80-tych oraz Ci ok. 35 latkowie, którzy najpierw chcieli się dorobić, a potem zakładać rodziny.. i tyle w tym temacie szkoda, że ratusz otworzy oczy za jakieś 5 lat, nie mają pojęcia o sytuacji demograficznej w mieście, nie mają planu odnośnie szkół i przedszkoli (słyszałem właśnie o planowanym zamknięciu niewielkiej, sympatycznej i bezpiecznej SP2)
|
|
a kiedy ma byc ten festyn?
|
|
Autor: Brzeczyszczykiewicz (---.lomza.mm.pl) Data: 31-08-07 13:43 Autor: Quentin (---.lomza.mm.pl) Data: 31-08-07 12:13 Becikowe działa :) I tu się mylisz kolego. Posiadanie dziecka to niestety skarbonka bez dna. Najpierw pieluchy, potem ubranka to wszystko kosztuje i zdziwisz się ile. Wejdz do pierwszego lepszego sklepu z rzeczai dla malych dzieci - ubranka i buty kosztują prawie tyle samo co dla dorosłych. A becikowe? Starczy na przysłowiowe waciki... Tam na końcu jest uśmieszek. A widziałeś na wsiach rodziny które mają po kilkadziesiąt dzieci ? Oni wydają na pewno mniej niż 1000 zł. Dzieci chodzą brudne, w porwanych ubraniach, a nawet bez nich, tacy na tym skorzystają i będą mieli 1000 zł na gorzałkę.
|
|
dokladnie!!! opamietajcie sie!!!!albo powrocmy do epoki kamienia lupanego...
|
|
a u mnie dziala a mam w domu az 5 tel z orange i kazdy aktywny dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
wygrywamy 2:0
|
|
tez mi kiedys ukradli i tez magnuma!! ;( ehh tylko to bylo daaawno ...dostalem go na komunie!! ahh tesknie za nim ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |