niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co nalezy zrobic aby powstrzymac wyjazd najlepiej wyksztalconej mlodziezy?

byłem na miejscu. stwierdzam chałupa jak"kurnik" pod tym adresem. Szkobel na drzwiach. Nikt nie odpowiada na stukanie do drzwi. Pewny duzy przekret.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co nalezy zrobic aby powstrzymac wyjazd najlepiej wyksztalconej mlodziezy?

Jezeli cena na aukcji za podany sprzet bedzie nieodpowiednia dlanas to aukcja zosatnie usunieta przed czasem dokładnie 40 minut przed koncem . Odbiór osbisty - w zaleznosci jaki to jest sprzet bo sprzedajemy sprzet który jest jeszcze w hurtowniach lub w odziałach naszych firm wprawie w całej polsce i po wygraniu aukcji podamy panu misato gdzie bedziecie mogli panstwo to odebrac osobiscie pozdrawiam .

To jest wycinek z tej aukcji

Jak centrala na Żabiej tak pięknie wygląda to jak wyglądają odziały. Pewnie są w wygodnych ziemlankach. Nic tylko kupować. Może odbiór być w odziale na Pulwach.

CO TY CHENIUŚ WIESZ , TUKANY I ORCZYKI SĄ 100% GORSZE!!!!!!!!!!!

Zbych

wystarczy spojrzeć na mnie ...............................................................hehe!

za takie cos z miejsca moga zawiesic mu konto(nie mozna pisac ze usuwa sie aukcje przed koncem) - ja cos na temat wieszania kont wiem.

Mam doswiadczenie. Juz mi trzy zawiesili, taki lancuszek zawiesili jedno na ktorym robilem przekrety z komentarzami a reszta to juz abo to nei oplaciles prowizji abo to nie zapytales sie nas o zgode abo to tak nam sie podoba

Marek

dzieki wszystkim za pomoc i sprawdzenie, przekazalem Wasze maile do Allegro. bardzo jestem ciekaw jak zareaguja ???

szkoda mi tylko tych ludzi ktorzy wplaca kase, chyba bede pisal do nich maile :-))

dzieki i pozdrawiam
Sławek z Piły

Wierz mi, to jest b. obite powiedzonko albo 'cliche', i na pewno bez 'for' w drugiej czesci - obojetnie czy to odnosi sie do osoby czy nie.
To jest taki 'quark' albo 'peculiarity' tego jezyka ... jakich nie brak i w naszym.
Np. "I'm expecting him, Bill, Jane, etc."; a nie: "I'm expecting for him, Bill, ...".
No coz, chcialem usluzyc pomoca - nie musisz tego przyjac.
Pozdrawiam, wychu

witam

co czytasz, madaman?

kasia

..................................

Wracając do relacji międzyludzkich w kontaktach osobistych!

..................................

Mam wielu znajomych z Białegostoku i w Białymstoku. Tak samo piją piwo, śmieją się, smucą i imprezują. Tam poznałem prawosławnych - bawią się jeszcze lepiej od katolików. Jedyne dysonanse na linii Łomża - Białystok między mną, a nimi to.... hmmm..... nie przypominam sobie.
Od czasu do czasu żartowało sie jedynie na temat śledzi w beczce i łomżyńskich kierowców - jak to w żartach. :)

Więcej pogody ducha życzę i nie szukania sobie sztucznych wrogów wśród zwykłych ludzi!

Panie Uomzan
Nie wiem czy zauwazyles ze Lomza pisze sie przez z a nie rz, a czytajac Pana posty waniajet od Pana sledziem na odleglosc. A skad to wiem? Wiec powiem. Urodzilem sie w Bialymstoku 41 lat temu, w Lomzy mieszkam od 1984 roku wiec sledzia poznam na odleglosc. Dzieki Lomzy, a w szczegolnosci rzece Narwi zostalem wedkarzem. Powiem szczerze, ze jak widze kolege po kiju z Bialegostoka to chetnie pomogl bym znalezc sie mu w wodzie za to, ze sa to straszne brudasy i pozostawiaja po sobie gromade smieci nad woda. Wiec nie pytaj sie Pan czemu lomzanie nie lubia bialostoczan, o kibicach LKS nie wspomne.

Co do Panskiej rejestracji to chyba nie zaczyna sie na LON ? London

Jest jedno dobre. Podlaski Oddział ARiMR znajduje się w Łomży, a nie w Białym. Ponoc nie podoba sie to śledzikom i strasznie szczają po majtach, że dlaczego.....że Białystok stolica województwa.....HAHAHA. Ale w ustawie jest, że w Łomży Oddział i koniec. Biedaczki z Sapardu muszą jeździć do Łomży, ahahahahah.......

A ja trztymam strone madaman , lubie ksiażkę i obstaje przy swoim , sami musimy tworzyć miejca gdzie ksiega otworzy sie na ludzi

NO TO TYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20 Z GÓRKI jeśli już 4 konta Ci zawiesili to napewno masz super doświadczenie :-)

Moje doswiadczenie moze bedzie jeszcze wieksze!!!
Czekam na list do dwoch nowych.

Pasja

Niech Wam będzie :-) Tłumacz przysięgły powiedział, że tak było poprawnie, więc się tego trzymałem. Dzięki.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org