Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co nalezy zrobic aby powstrzymac wyjazd najlepiej wyksztalconej mlodziezy? |
byłem na miejscu. stwierdzam chałupa jak"kurnik" pod tym adresem. Szkobel na drzwiach. Nikt nie odpowiada na stukanie do drzwi. Pewny duzy przekret.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co nalezy zrobic aby powstrzymac wyjazd najlepiej wyksztalconej mlodziezy? |
Jezeli cena na aukcji za podany sprzet bedzie nieodpowiednia dlanas to aukcja zosatnie usunieta przed czasem dokładnie 40 minut przed koncem . Odbiór osbisty - w zaleznosci jaki to jest sprzet bo sprzedajemy sprzet który jest jeszcze w hurtowniach lub w odziałach naszych firm wprawie w całej polsce i po wygraniu aukcji podamy panu misato gdzie bedziecie mogli panstwo to odebrac osobiscie pozdrawiam . To jest wycinek z tej aukcji
|
|
Re: Co nalezy zrobic aby powstrzymac wyjazd najlepiej wyksztalconej mlodziezy? |
Jak centrala na Żabiej tak pięknie wygląda to jak wyglądają odziały. Pewnie są w wygodnych ziemlankach. Nic tylko kupować. Może odbiór być w odziale na Pulwach.
|
|
CO TY CHENIUŚ WIESZ , TUKANY I ORCZYKI SĄ 100% GORSZE!!!!!!!!!!! Zbych
|
|
wystarczy spojrzeć na mnie ...............................................................hehe!
|
|
za takie cos z miejsca moga zawiesic mu konto(nie mozna pisac ze usuwa sie aukcje przed koncem) - ja cos na temat wieszania kont wiem. Mam doswiadczenie. Juz mi trzy zawiesili, taki lancuszek zawiesili jedno na ktorym robilem przekrety z komentarzami a reszta to juz abo to nei oplaciles prowizji abo to nie zapytales sie nas o zgode abo to tak nam sie podoba Marek
|
|
dzieki wszystkim za pomoc i sprawdzenie, przekazalem Wasze maile do Allegro. bardzo jestem ciekaw jak zareaguja ??? szkoda mi tylko tych ludzi ktorzy wplaca kase, chyba bede pisal do nich maile :-)) dzieki i pozdrawiam Sławek z Piły
|
|
Wierz mi, to jest b. obite powiedzonko albo 'cliche', i na pewno bez 'for' w drugiej czesci - obojetnie czy to odnosi sie do osoby czy nie. To jest taki 'quark' albo 'peculiarity' tego jezyka ... jakich nie brak i w naszym. Np. "I'm expecting him, Bill, Jane, etc."; a nie: "I'm expecting for him, Bill, ...". No coz, chcialem usluzyc pomoca - nie musisz tego przyjac. Pozdrawiam, wychu
|
|
witam co czytasz, madaman? kasia
|
|
.................................. Wracając do relacji międzyludzkich w kontaktach osobistych! .................................. Mam wielu znajomych z Białegostoku i w Białymstoku. Tak samo piją piwo, śmieją się, smucą i imprezują. Tam poznałem prawosławnych - bawią się jeszcze lepiej od katolików. Jedyne dysonanse na linii Łomża - Białystok między mną, a nimi to.... hmmm..... nie przypominam sobie. Od czasu do czasu żartowało sie jedynie na temat śledzi w beczce i łomżyńskich kierowców - jak to w żartach. :) Więcej pogody ducha życzę i nie szukania sobie sztucznych wrogów wśród zwykłych ludzi!
|
|
Panie Uomzan Nie wiem czy zauwazyles ze Lomza pisze sie przez z a nie rz, a czytajac Pana posty waniajet od Pana sledziem na odleglosc. A skad to wiem? Wiec powiem. Urodzilem sie w Bialymstoku 41 lat temu, w Lomzy mieszkam od 1984 roku wiec sledzia poznam na odleglosc. Dzieki Lomzy, a w szczegolnosci rzece Narwi zostalem wedkarzem. Powiem szczerze, ze jak widze kolege po kiju z Bialegostoka to chetnie pomogl bym znalezc sie mu w wodzie za to, ze sa to straszne brudasy i pozostawiaja po sobie gromade smieci nad woda. Wiec nie pytaj sie Pan czemu lomzanie nie lubia bialostoczan, o kibicach LKS nie wspomne.
|
|
Co do Panskiej rejestracji to chyba nie zaczyna sie na LON ? London
|
|
Jest jedno dobre. Podlaski Oddział ARiMR znajduje się w Łomży, a nie w Białym. Ponoc nie podoba sie to śledzikom i strasznie szczają po majtach, że dlaczego.....że Białystok stolica województwa.....HAHAHA. Ale w ustawie jest, że w Łomży Oddział i koniec. Biedaczki z Sapardu muszą jeździć do Łomży, ahahahahah.......
|
|
A ja trztymam strone madaman , lubie ksiażkę i obstaje przy swoim , sami musimy tworzyć miejca gdzie ksiega otworzy sie na ludzi
|
|
NO TO TYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
20 Z GÓRKI jeśli już 4 konta Ci zawiesili to napewno masz super doświadczenie :-)
|
|
Moje doswiadczenie moze bedzie jeszcze wieksze!!! Czekam na list do dwoch nowych. Pasja
|
|
Niech Wam będzie :-) Tłumacz przysięgły powiedział, że tak było poprawnie, więc się tego trzymałem. Dzięki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |