Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PAMIĘĆ |
to ŁKS ma drugi skład?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PAMIĘĆ |
Ostatnio był na al. legionów obok W.P. a możesz mieć pech i dzisiaj właśnie robi fotki na Piłsudskiego. Ale nie życzę ci żebyś dostał mandat bo to nic fajnego ;) jeszcze jak tego bardzo żałujesz.
|
|
Przecież jak jest aktywny i strzeli fote, to zauwazysz to po błysku czeronego światła :d
|
|
w dzien nie zauwazysz blysku
|
|
Ja mam pytanie odnośnie Technika, ma ktoś od niego internet? Z tego co się orientuje to on ma firmę w domku jednorodzinnym. Interesuje mnie czy jeśli wziąłbym u niego 1 Mbps to miałbym go wyłącznie dla siebie czy byłby to sygnał dzielony na wielu użytkowników. Czy narzuca jakieś ograniczenia w ściąganiu? Jak z uczciwością u tego Pana?
|
|
perkoz w ostrołęce straż miejska ma z lampą i jej błysk jest dosyć widoczny, a u nas chyba raczej nie
|
|
Jeziorak Iława ( IV liga ) 3 : 1 ŁKS Łomża . . . bez komentarza Zbych
|
|
sorka , niezauwazyłem , że taki temat już jest _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
a ja żonie o ile ją ma..:D
|
|
ja bym założył stronę naszego postu, zamieszczalibyśmy ważne winformacje
|
|
Nie ma czegos jak "naszego postu". Moze byc nasz temat, jesli o to Ci wchodzi. Nie wiem co masz na mysli ale generalnie wzgadzam sie z Twoimi pogladami wiec nie mam nic przeciwko.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |