Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Największy sukces PO w Łomży |
w pewnym sensie rozumiem Cie kiernek bo sama nie chcialabym zeby ktos mieszal sie w moje sprawy i rozglasnial w mediach moja tragedie...jednak rzecza wiadoma jest ze inaczej traktuje sie sprawe wypadku gdy biora w nim udzial anonimowi nieznani nam ludzie a inaczej gdy chodzi o znajome osoby.Niemniej jednak w kazdym przypadku nalezy okazac zmarlym i ich bliskim szacunek...Jacek spoczywaj w pokoju[*]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Największy sukces PO w Łomży |
Najkorzystniejsza oferta dostepu do internetu zalezy od miejsca, w ktorym chcesz ten dostep miec. Zazwyczaj bezprzewodowy internet nigdy ni jest tak niezawodny jak przykladowa neostrada. Zastanawiales sie nad promocja tele2? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
router ma sens jeśli masz laptopa, przy kompie stacjonarnym nie widze żadnego sensu robienia sieci bezprzewodowej w domu
|
|
Kurcze aż sobie przejrzałem dokładnie obie galerie czyli uwielbianych Gabsów i pana Serafińskiego. Przejrzałem sobie również forum ślubne i zobaczyłem że ktoś kto tu musi gonić lata świetlne to właśnie zakłady typu Gabs.Zresztą zobaczcie galerię plenerową studia Gabs... to rzeczywiście mój sąsiad takie foteczki trzaska jak ma dobrą wenę ;) Jak będę brał ślub to na pewno wiem do kogo się zgłoszę ... Ps.: Aha pan Serafiński nie ma córki więc domysły autoreklamy są bardzo chybione. Widząc poziom zdjęć tego fotografa nie trzeba robić sobie reklamy na forum łomżyńskim.Panie Camel i kulig litości ...
|
|
z VECTRY bezprzewodowy na ich modemie smiga bez zastrzeżeń. w całym mieszkaniu mam dobry sygnał
|
|
Czy znajdę w Łomży dostawcę netu który założy mi internet w Siemieniu Nadrzecznym ( pierwsze zabudowania za Boną). kontakt: mariu32@wp.pl
|
|
Magdalena22 polecam lekturę: www.britishschool.4lomza.pl lub www.4lomza.pl (zakładka: edukacja - British School)
|
|
tommeknet o co chodzi Ci z piatkiem hehe??
|
|
kto pilnuje...temu nie kradna... zazwyczaj...
|
|
monisia przeciez kazdy sie pytal gdzie meiszkasz :/ zeby sie dowiedziec jaka firme ci wybrac. . .
|
|
Monisia wpadnij do salonu orange na al. legionów 16. Jeśli masz dobry zasięg orange to weś od nich neta, jest bdb :)
|
|
"Aktualnie nie doradzam przewalutowywać na na franka, przy jego obecnym kursie to samobójstwo kredytowe pozdrawiam elmar1973" czyli uwazasz, ze CHF/PLN bedzie rosl. Dlaczego? Bo jest calkiem slaby w stosunku do EURO?
|
|
Adall jaja se robisz? :))))
|
|
Maarcin: oczywiście nadajnik GPS!
|
|
Nasze miasto z dnia na dzień staje się coraz piękniejsze. Niedawno rozpoczął się remont kolejnej już łomżyńskiej kamienicy. Tym razem wzięto się za "ruderę" przy ul. Rządowej. Okoliczni mieszkańcy osiedla jak i pozostała społeczność łomżyńska przyjęła tą wiadomość z nieukrywaną radością i dużą aprobatą. Czekamy na efekty !
|
|
Ech, wspomnienia... Nie jestem pierwszym, który tu tak wzdycha. Zauważyłem jednak pewien drobny, ale przeszkadzający w pełnej komunikacji, szczegół: jesteście (jesteśmy) z bardzo różnych roczników. Przypuszczam, na podstawie wypowiedzi, że różnica wieku w przypadku niektórych interlokutorów to nawet ponad 20 lat czyli właściwie całe pokolenie. A rodzice nie mogą mieć takich samych wspomnień z dzieciństwa jak ich dzieci. Dlatego też to co dla jednych jest "krajem lat dziecinnych" to dla drugich już wchodzenie w dorosłość, a ci drudzy wspominają sprawy i miejsca, które dla pierwszych są taką samą bajką jak opowieści o smokach. Ale prawdą jest, że i tak pomaga to pamięci. Ja np. po którymś poście przypomniałem sobie, że był w Łomży bar mleczny bar mleczny (w dole obecnej Dwornej, która wtedy nosiła zupełnie inną nazwę, schodząc w kierunku poczty- w budynku po lewej stronie, tuż przed skrzyżowaniem z obecną Aleją legionów, która też się zupełnie inaczej nazywała :))). Nie czepiam się, Boże broń, bo te wspomnienia są wartością same w sobie, ale dla pełnego porozumienia powinno tu być kilka podrozdziałów/podtematów typu: "pierwsza połowa lat 70-tych", "schyłkowe lata 80-te" itp...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |