piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Największy sukces PO w Łomży

w pewnym sensie rozumiem Cie kiernek bo sama nie chcialabym zeby ktos mieszal sie w moje sprawy i rozglasnial w mediach moja tragedie...jednak rzecza wiadoma jest ze inaczej traktuje sie sprawe wypadku gdy biora w nim udzial anonimowi nieznani nam ludzie a inaczej gdy chodzi o znajome osoby.Niemniej jednak w kazdym przypadku nalezy okazac zmarlym i ich bliskim szacunek...Jacek spoczywaj w pokoju[*]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Największy sukces PO w Łomży

Najkorzystniejsza oferta dostepu do internetu zalezy od miejsca, w ktorym chcesz ten dostep miec. Zazwyczaj bezprzewodowy internet nigdy ni jest tak niezawodny jak przykladowa neostrada. Zastanawiales sie nad promocja tele2?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

router ma sens jeśli masz laptopa, przy kompie stacjonarnym nie widze żadnego sensu robienia sieci bezprzewodowej w domu

Kurcze aż sobie przejrzałem dokładnie obie galerie czyli uwielbianych Gabsów i pana Serafińskiego. Przejrzałem sobie również forum ślubne i zobaczyłem że ktoś kto tu musi gonić lata świetlne to właśnie zakłady typu Gabs.Zresztą zobaczcie galerię plenerową studia Gabs... to rzeczywiście mój sąsiad takie foteczki trzaska jak ma dobrą wenę ;)
Jak będę brał ślub to na pewno wiem do kogo się zgłoszę ...
Ps.: Aha pan Serafiński nie ma córki więc domysły autoreklamy są bardzo chybione. Widząc poziom zdjęć tego fotografa nie trzeba robić sobie reklamy na forum łomżyńskim.Panie Camel i kulig litości ...

z VECTRY bezprzewodowy na ich modemie smiga bez zastrzeżeń. w całym mieszkaniu mam dobry sygnał

Czy znajdę w Łomży dostawcę netu który założy mi internet w Siemieniu Nadrzecznym ( pierwsze zabudowania za Boną). kontakt: mariu32@wp.pl

Magdalena22 polecam lekturę: www.britishschool.4lomza.pl lub www.4lomza.pl (zakładka: edukacja - British School)

tommeknet o co chodzi Ci z piatkiem hehe??

kto pilnuje...temu nie kradna... zazwyczaj...

monisia przeciez kazdy sie pytal gdzie meiszkasz :/ zeby sie dowiedziec jaka firme ci wybrac. . .

Monisia wpadnij do salonu orange na al. legionów 16. Jeśli masz dobry zasięg orange to weś od nich neta, jest bdb :)

"Aktualnie nie doradzam przewalutowywać na na franka, przy jego obecnym kursie to samobójstwo kredytowe
pozdrawiam

elmar1973"

czyli uwazasz, ze CHF/PLN bedzie rosl. Dlaczego? Bo jest calkiem slaby w stosunku do EURO?

Adall jaja se robisz? :))))

Maarcin: oczywiście nadajnik GPS!

Nasze miasto z dnia na dzień staje się coraz piękniejsze. Niedawno rozpoczął się remont kolejnej już łomżyńskiej kamienicy. Tym razem wzięto się za "ruderę" przy ul. Rządowej. Okoliczni mieszkańcy osiedla jak i pozostała społeczność łomżyńska przyjęła tą wiadomość z nieukrywaną radością i dużą aprobatą. Czekamy na efekty !

Ech, wspomnienia...

Nie jestem pierwszym, który tu tak wzdycha.
Zauważyłem jednak pewien drobny, ale przeszkadzający w pełnej komunikacji, szczegół: jesteście (jesteśmy) z bardzo różnych roczników. Przypuszczam, na podstawie wypowiedzi, że różnica wieku w przypadku niektórych interlokutorów to nawet ponad 20 lat czyli właściwie całe pokolenie. A rodzice nie mogą mieć takich samych wspomnień z dzieciństwa jak ich dzieci. Dlatego też to co dla jednych jest "krajem lat dziecinnych" to dla drugich już wchodzenie w dorosłość, a ci drudzy wspominają sprawy i miejsca, które dla pierwszych są taką samą bajką jak opowieści o smokach.

Ale prawdą jest, że i tak pomaga to pamięci. Ja np. po którymś poście przypomniałem sobie, że był w Łomży bar mleczny bar mleczny (w dole obecnej Dwornej, która wtedy nosiła zupełnie inną nazwę, schodząc w kierunku poczty- w budynku po lewej stronie, tuż przed skrzyżowaniem z obecną Aleją legionów, która też się zupełnie inaczej nazywała :))).

Nie czepiam się, Boże broń, bo te wspomnienia są wartością same w sobie, ale dla pełnego porozumienia powinno tu być kilka podrozdziałów/podtematów typu: "pierwsza połowa lat 70-tych", "schyłkowe lata 80-te" itp...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org