piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pełna władza PO a sytuacja w Łomży

kto pilnuje...temu nie kradna...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pełna władza PO a sytuacja w Łomży

patefon

Autor: x.y.z (---.bsk.vectranet.pl)
Data: 26-08-07 19:39

ja mam rolki kauczukowe do sprzedania, nowe, raz uzywane, rozmiar 37-42. jak jestes zainteresowana to pisz:)

hehe... to w końcu nowe,czy używane?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

A kto z was pamięta kobietę "zapraszam do Szczuczyna" ?

Pamiętam ,a jakże. jeździła "czerwoniakiem" i zapraszała...

I "dom satanistów" obok Ambroziaka też pamiętam i religię w barakach- wszystko tam skrzypiało!!! I sadek na księżnej... ale to były czasy!!! Aż żal że to wszystko minęło!!!

czy możecie mi podać inna ortodontkę oprócz Minko,Gocławskiej i Kowalewskiej... prosze!!

zalezy gdzie mieszkasz jak okolice nowogrodzkiej sikorskiego to wiem mój mail adams2804@gmail.com

a jaką będziemy mieli inflację?

kondzior - Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Możesz iśc do sądu jeśli celewm Twojego postu nie była reklama ;p

to się zdecyduj czy chcesz dobrego ortodonte czy JAKIEGOKOLWIEK tylko nie taki taki a taki...Ludzie ci radzą a ty wybrzydzasz.

nadal jestem tego zdania i co?
nie jestem z żadną z ofiar związany emocjonalnie. nikogo nie znałem. więc mam z tego powodu rozpaczać? czy to że ktoś zginął/zaginał to mnie zobowiązuje do rozpaczy? bo jeśli tak to całe życie bym rozpaczał. bo ludzie jak pisałem ginęli i będą ginąć i nie po kilka osób jak w tym przypadku ale tysiącami dziennie.

Smierć to osobista tragedia która powinna być ubolewana w kręgach rodziny i znajomych. Cały świat nie musi o tym wiedzieć.

DiDi

Aktualnie nie doradzam przewalutowywać na na franka, przy jego obecnym kursie to samobójstwo kredytowe
pozdrawiam

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

no chodzi o podlaczenie do laptopa,szukam niedrogiego i dobrego a z tego co wiem to neostrada ma dosc wysokie abonamenty,poza tym jestem bardziej zaintersewana kartami niz modemami

Zaczynam współczuć nie tylko rodzinom ofiar [*] ale i Tobie. Znieczulica?

"co ja mam płakać tylko dlatego że z Łomży ktoś był?"
Jeśli masz takie zdanie może lepiej byłoby zachować je dla siebie, hm? Pokazywanie, że g**** obchodzi Cie śmierć innych nie jest najlepsze, szczególnie gdy chodzi o młodych ludzi z naszego miasta!

Jeśli chodzi o 'wnoszenie kamer na pogrzeb' jasne, że nikt by tego nie chciał, ale czy my próbujemy to robić? Przez ten temat chcemy połączyć się w cierpieniu z rodziną, znajomymi, wspomóc duchowo i nie sądze, że jest to czymś złym! co próbujesz od początku udowodnić. Jedną z podstaw życia w społeczeństwie jest empatia, ale jak widzę jest Ci zupełnie obca.

...a pamiętacie jarmarki które odwiedzały nasze miasto...autobusy z automatami do gry...

ZAWSZE MIAłEM SZCZęśCIE żE MIESZKAM W ZAJEBISTY MIEśCIE !!!!

kotku ja wiem najlepiej to sobie załóż coś takiego jak masz w domu tu w Łomży potem porostu po trzech latach zrezygnujesz zerwiesz umowę jak wyrazie czego nic nie znajdziesz to załóż tak jak mowie hehhe kocham cię papa

"Darck: 100m? chyba przez grube i zbrojone ściany"
przeciez nie napisala, ze nie bedzie w piwnicy z internetu korzystac. Jak sie okazuje w Ostrolece :)

@Monisia, jesli sie pytasz o providerow w Ostrołece, to warto zaznaczyć to na początku. Każdy mógłby ci przedstawić dobrego z Łomży, który z Ostrołęko nie ma nic wspólnego. Chyba, że zamierzasz z Ostrołęki jeździć do Łomży aby czarpać troche internetu.

Ostrołęka pewnie też ma jakies forum.

Bolesław

ADALL a po co jest samochód :)?? Do poruszania się chyba no nie?

To nowy hipermarket.

zak moj chlop tam idzie;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org