piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS, to jednak cieniasy.

:)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS, to jednak cieniasy.

Ale hamstwo no nie mogę... co macie do golfów ? ludzie trochę tolerancji !!! każdy jeździ czym chce !!! równie dobrze można by było się przyjebać do opla czy BMW czy mercedesa... ***** co za forum szkoda gadać !!!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

w kilku słowach - fajna, rodzinna atmosfera

Pozdrowienia dla Organizatorów

Piss off !

powstanie tam hipermarket:)

Ares

Nie wiem jeśli jestem przeczulony wybaczccie ale od pewnego czasu ktoś na tym forum kasuje moje posty tzn zakładane przeze mnie tematy

Moją już znasz... British School!!!
Pozdrawiam:)

W dodatku wnadaja w pasmie GPS ;)

.

kiernek:
cytuję twoje słowa: "wielka tragedia... o boże. kilka łódek przewróconych i już pół Polski płacze olaboga"

Szkoda, że nie przeprosiłeś głupku zagumienny...

P.S. Dlaczego tak cię nazywam powiem jak przeprosisz za swoją głupotę - jeśli zrozumiesz...

A ja polecam sam siebie :), link do mojej strony poniżej :)

.

Nowe w sensie takim ze ze sklepu i tylko raz zakladane:) okazaly sie za duze i chce je sprzedac:P jak ktos chce to zdjecia moge wyslac na maila.

a może to żaden symbol...
tommeknet wchce nas wkręcić. to zwykły wnadajnik ze zwykłego palmtopa :)

Ja pamietam jak bylam mala i wieczorem wracalismy z rodzicami od babci ktora wtedy mieszkala na Spokojnej, jak szlismy Sikorskiego i te wszystkie stare grube drzewa po dwoch stronach ulicy ktora wtedy byla kamienna, slyszalam tam sowe. Bylo magiczne.
Pamietam jak chodzilam do przedszkola na 'bawelnie'.
Pamietam jak uczylam sie jezdzic na rowerze (nie pamietam jak sie nazywal) na Zwiazku Walki Mlodych. Pamietam jak robilam zakupy codziennie o 6 rano przed szkola w sklepie sporzywczym na wyzwolenia. Pamietam jak w soboty rano jezdzilam rowerem po mleko w szklanych butelkach, i inne rzeczy (w tym rorki z kremem, ptysie, i lody 'cieple lody') do 'akwarium' (chyba taka mialo nazwe, blisko sp nr3) i wieszlam dwie reklamowki na sterze po przeciwnych stonach uwarzajac rzeby nic nie stloc.
Pamietam chodzenie na miasto, wloskie lody z automatu o smaku czekoladowo-waniliowym, gorace bulki nadziewane grzybami, zapiekanki, oranzade, i picie z torebki ze slomka, bar mleczny. Puszki cola i pepsi, czekoladki mars, twix, snickers, skittles, gume Donald Duck, Turbo i te gumy kolki z kiosku. Gorace chrupkie gofry z jemem i bita smietana, frytki, i lody blisko sp3.
Chodzenie do kosciola co niedziele, na ranne lekcje religi przed szkola. Klocie wszystkich modlitw na sprawdzian przed komunia.
Pamietam pierwsze dni szkoly, przerwy na lekcjach, pierwszy dzien maja, dzien dziecka w szkole, ostatni dzien szkoly i kwiaty dla nauczycieli. Pamietam wycieczki klasowe do kina Millenium, do parku, i wycieczke klasowa do Ciechocinka (chyba, ale nie jestem pewna) pociagem. Pamietam szkolne dyskoteki, 'odpowiedzi' przy tablicy na ocene, rosyjski, i ranne apele w szkole (wszyscy w sali gimnastycznej). Pamietam jak biegalismy poza ogrodzeniem sp3 na czas na wlefie.
Wesole miasteczko, karuzele itd za rondem, a w zime zjezdzanie tam na sankach. Kolonie, wakacje w Augustowie.
Mis uszatek, Reksiu, Sasiedzi, i smerfy. (Dzieki internetowi czasmi jeszcze cos obejze)
Kolorowe nauszniki na zime i korzuchy, plastikowe daszki na lato. Buty 'lakierki', dzinsy, dzinsowe kurtki z 'misiem' podpinka, spodnice plisowane, Pamietam pewex i te fajne lizaki Chupa Chups, i te podluzne na ktorych mozna bylo gwizdac, nutelle, i kinder suprise.
Sabrina, Samantha Fox, Papa Dance, Modern Talking, Italo Disco....
Uwielbiam lata 80 nawet teraz, lata 'niewinne', gdzie dzieci byly dziecmi i nikt nigdy nie widzial 9-latek w strigach... Ale to juz historia. ;o)

Monisia,

zeby podlaczyc laptop, potrzebujesz internet od dowolnego dostawcy + router bezprzewodowy. Modem jest niezbedny. wbudowany w router, lub oddzielny ( w postaci karty sieciowej, czy modemu adsl ).

Aby odbierac laptopem internet nadawany drogo besprzewodowo besposrednio - bez routerow itp. Musisz znajdowac sie max kilkadziesiat metrow od nadajnika. Masz jakiegos proviedera Wland w promieniu 100 metrow? Mozesz to sprawdzic na laptopie, obserwujac sygnaly karty Wlan.

Tele2 mozna podlaczyc na linii TPSA, w promocji abonamentu na 3 lata bylo to cos 33zl miesiecznie.

ok wiem o co chodzi Ci Darck,no ale uzyskam w kocu odp na moje pierwsze glkowne pytanie???

Nawiązując do tematu, to jakoś nasz Pan Prezydent Miasta nie wywiązuje się z obietnic przedwyborczych. Pamiętam w kampanii wyborczej wspominał coś o DARMOWYM bezprzewodowym internecie w Łomży. Może ktoś z Was ma jeszcze ulotkę wyborczą?

jak w temacie - 2 września godz. 20.00 na ul. Prusa

więcej - [link]http://www.lsm.lomza.pl/pozegnanie2007.htm[/link]

Pozdrawiam

WTF??

Skalar o czym ty piszesz?

xxx

ja uwazam ze Minko jest naprawde dobra.Sama korzystalam z jej uslug i nie narzekam..

chodzę na wyszyńskiego i jestem b. zadowolona. Super strzyżenie i koloryzacja, można liczyć na doradę i profesjonalną obsługę. należy tylko liczyć się z tym, że trzeba wcześniej się zapisać, no ale dla mnie to nie problem. polecam!!!

18 w sobote Łomża grała z Opolem
4 dni pozniej meczyk ze Ślaskiem
25go długa droga i mecz z Motorem

I co teraz znowu maja w srode grac a w sobote umrzec na boisku ze Stalówką?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org