piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komorowski "odblokował" order dla Marcinkiewicza. Lech Kaczyński zwlekał trzy la

strajkowała służba zdrowia, strajkuje straż.... oni są najbardziej potrzebni. mogłaby zastrajkować policja %-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komorowski "odblokował" order dla Marcinkiewicza. Lech Kaczyński zwlekał trz

Autor: kiernek (---.lom.netster.pl)
Data: 26-08-07 10:12

edyta: "okazal sie wiarygodnym klijentem ale wiecej nie dam sie oszukac"

on był Twoim klientem? czyżby najstarsza profesja świata? :D

DO TWOJEJ MALEJ GLOWKI,BYL KLIJENTEM SKLEPU:p

Re: Komorowski "odblokował" order dla Marcinkiewicza. Lech Kaczyński zwlekał trzy la

Nie mam nic przeciwko wiejskim odpustom. Byłem nie raz na czymś takim, więc mam porównanie. Zapraszam Cię na ul. Poznańską. Wpadnij, zobacz, zrób zdjęcia. A potem jedź do pierwszej lepszej wiejskiej parafii na odpust i będziesz miał porównanie. Założę się o co chcesz, że nie będzie żadnej różnicy. To już taka polska tradycja, że z religijnego święta robi się jarmark. A łomżyniakiem jestem od urodzenia, tak jak mój ojciec i dziadek. Tu chodziłem do szkoły, tu mieszkam i pracuję

Re: Komorowski "odblokował" order dla Marcinkiewicza. Lech Kaczyński zwlekał trz

Rosiewicz wystąpi wieczorem

Re: Komorowski "odblokował" order dla Marcinkiewicza. Lech Kaczyński zwlekał trzy la

a jakim cudem fotoradar zrobił Ci zdjęcie kiedy jechałeś od a nie do radaru? przecież promienie są wysyłane do nadjeżdzającego samochodu, odbijają się od niego i wracają do radaru pokazując prędkość.

MEGA ZAKOŃCZENIE WAKACJI

MEGA MUSIC FESTIVAL
31 Sierpnia 2007
Start godz. 20.00
HOTEL ZBYSZKO
Nowogród k/ Łomży
bilety do nabycia bezpośrednio przed imprezą - 20 zł.

Wystąpią:

Scena Disco - Polo

Akcent
Toples
Weekend
Konkret

Scena Dance

DJ Norbi - Rezydent Klubu Labirynt Suwałki
DJ Zanieś

oraz niespodzianka -DJ ........ :-)

Startujemy o 20... kończymy nad ranem :-)
Masa muzyki, masa atrakcji, m. in lasery,...

Wpadać nie pytać , maksimum muzyki, minimum gadania

Impreza na medal. Super.

Niestety raczej na takie coś sie nie zapowiada :( z roku na rok mniej imprez i ciekawych atrakcji w naszej "KOCHANEJ" Łomży...

ADALL - swietnie to ujales :)

haha :D

ej sory w pytaniu wyraznie zaznaczone jest "kto sie wybiera?" i zapewniam ze nie zostalo stworzone po to by pokazywac kto jest silniejszy gadka:/

5-1 ŁKS....AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS

5:1?czy to mozliwe?:P

GPS - Gay Party Saturday - loosac i tommeknet, powinniście coś o tym wiedzieć... :P Pozdro ;D

laptop sobie kup w necie...

ee...czy przypadkiem nie upadło Ci coś na głowę???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org