Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naród zmobilizował się w trudnych chwilach, jestem dumny, że jestem Polakiem ! |
xenia: idź może na jakiś uniwerek skoro masz ambicje na studia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naród zmobilizował się w trudnych chwilach, jestem dumny, że jestem Polakiem |
modlitwa tu nie pomoże.
|
|
Re: Naród zmobilizował się w trudnych chwilach, jestem dumny, że jestem Polakiem ! |
...dla mnie to dosyć dziwne, bo pomimo iż nie przepadam za Białymstokiem, to pod względem rynku pracy (a teraz także zarobków w niektórych branżach) jest to miasto bardziej atrakcyjne. Dodatkowym atutem jest także to, że zakupione mieszkanie łatwiej jest sprzedać bądź wynająć...
|
|
Re: Naród zmobilizował się w trudnych chwilach, jestem dumny, że jestem Polakiem ! |
...odnośnie "instytucji" które pomagają w wyborze kredytu hipotecznego...proponuję spróbować w EXPANDERZE... może oni coś doradzą...
|
|
motocyklisci maja takie samo prawo jezdzic po ulcach jak i wy w samochodach... skoro mu wyjechala i policja stwierdzila ze jej wina to widac tak bylo. i nie sadze zeby to ona byla biedna. nawet gdyby zamiast tego motoru byl samochod to i tak by pewnie byla stluczka. z ta tylko roznica ze samochod sie tylko wgniecie a tobie pewnie nic nie bedzie. a motocyklisty nie chroni niestety kupa blachy... dlatego warto jednak ich traktowac jak normalnych uzytkownikow drog a nie jak nie ktorzy myslec ze samochod ma pierwszenstwo... motor to nie rower... Piss off !
|
|
az boje sie zapytac ale co za market bedzie kolo ambroziaka? juz rosnie 3 pieterko:)
|
|
Re: Naród zmobilizował się w trudnych chwilach, jestem dumny, że jestem Polakiem |
to jakaś masakra jest....
|
|
no to jeszcze 3 tys na sekwe i bedzie gaz:D
|
|
co poradzić, najlepiej żeby te forum zamknął admin... ten którego nie ma...
|
|
znałam Tomka, dobry młody człowiek, nasze sprzeczki kłótnie przypuszczenia nic tu nie pomogą i nie zwrócą życia tak dobremu człowiekowi.................. módlmy się za niego . Tomek byłeś bardzo dobrym człowiekiem i takim dla nas zostaniesz do końca !!!!!!!!!!!
|
|
Myślisz, że skoro uważam, że modlitwa nie pomoże to nie mam nic mądrego do powiedzenia. Musisz się pogodzić, że w Łomży nie wszyscy "chodzą" do kościoła.
|
|
ewelina: pewnie jak żył to nawet nie chciałaś na niego spojrzeć, a teraz masz wyrzuty sumienia. :)
|
|
a komu do czego taki sztuczny przedmiot na socjologii?
|
|
sie wpostaraj i wzrob lepsze zdjecie.
|
|
kiernek - nie wiem ile masz lat i dlatego nie chcę ciebie nazwać klinicznym debilem - dlatego litościwie nazwę cię tylko głupkiem zagumiennym.. Życie w d..pę jeszcze ci nie dało ??? Kiedyś da... Każdemu da... Napiszesz coś wtedy równie mądrego ? Liczymy na to. Nawet 40 lat to nie dorosłość. Greg - a ty uważniej czytaj a potem jeszcze uważniej myśl co piszesz (a nie odwrotnie). Grega pozdrawiam. P.S. kiernek - jeśli uprzejmie przeprosisz za swoją nieprzewlekłą głupotę i zapytasz czemu tak ostro to w miarę kulturalnie raczej odpowiem. Miej na uwadze, że przepraszając przepraszasz nie mnie osobiście lecz rodziny pokrzywdzonych, ich 18-letnich kumpli, kolegów z klasy i załogantów którzy przeżyli, ich dziewczyny i chłopaków, oraz całą normalną Łomżę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |