Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komorowski "odblokował" order dla Marcinkiewicza. Lech Kaczyński zwlekał trzy la |
strajkowała służba zdrowia, strajkuje straż.... oni są najbardziej potrzebni. mogłaby zastrajkować policja %-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komorowski "odblokował" order dla Marcinkiewicza. Lech Kaczyński zwlekał trz |
Autor: kiernek (---.lom.netster.pl) Data: 26-08-07 10:12 edyta: "okazal sie wiarygodnym klijentem ale wiecej nie dam sie oszukac" on był Twoim klientem? czyżby najstarsza profesja świata? :D DO TWOJEJ MALEJ GLOWKI,BYL KLIJENTEM SKLEPU:p
|
|
Re: Komorowski "odblokował" order dla Marcinkiewicza. Lech Kaczyński zwlekał trzy la |
Nie mam nic przeciwko wiejskim odpustom. Byłem nie raz na czymś takim, więc mam porównanie. Zapraszam Cię na ul. Poznańską. Wpadnij, zobacz, zrób zdjęcia. A potem jedź do pierwszej lepszej wiejskiej parafii na odpust i będziesz miał porównanie. Założę się o co chcesz, że nie będzie żadnej różnicy. To już taka polska tradycja, że z religijnego święta robi się jarmark. A łomżyniakiem jestem od urodzenia, tak jak mój ojciec i dziadek. Tu chodziłem do szkoły, tu mieszkam i pracuję
|
|
Re: Komorowski "odblokował" order dla Marcinkiewicza. Lech Kaczyński zwlekał trz |
Rosiewicz wystąpi wieczorem
|
|
Re: Komorowski "odblokował" order dla Marcinkiewicza. Lech Kaczyński zwlekał trzy la |
a jakim cudem fotoradar zrobił Ci zdjęcie kiedy jechałeś od a nie do radaru? przecież promienie są wysyłane do nadjeżdzającego samochodu, odbijają się od niego i wracają do radaru pokazując prędkość.
|
|
MEGA ZAKOŃCZENIE WAKACJI MEGA MUSIC FESTIVAL 31 Sierpnia 2007 Start godz. 20.00 HOTEL ZBYSZKO Nowogród k/ Łomży bilety do nabycia bezpośrednio przed imprezą - 20 zł. Wystąpią: Scena Disco - Polo Akcent Toples Weekend Konkret Scena Dance DJ Norbi - Rezydent Klubu Labirynt Suwałki DJ Zanieś oraz niespodzianka -DJ ........ :-) Startujemy o 20... kończymy nad ranem :-) Masa muzyki, masa atrakcji, m. in lasery,... Wpadać nie pytać , maksimum muzyki, minimum gadania
|
|
Impreza na medal. Super.
|
|
Niestety raczej na takie coś sie nie zapowiada :( z roku na rok mniej imprez i ciekawych atrakcji w naszej "KOCHANEJ" Łomży...
|
|
ADALL - swietnie to ujales :) haha :D
|
|
ej sory w pytaniu wyraznie zaznaczone jest "kto sie wybiera?" i zapewniam ze nie zostalo stworzone po to by pokazywac kto jest silniejszy gadka:/
|
|
5-1 ŁKS....AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS
|
|
5:1?czy to mozliwe?:P
|
|
GPS - Gay Party Saturday - loosac i tommeknet, powinniście coś o tym wiedzieć... :P Pozdro ;D
|
|
laptop sobie kup w necie...
|
|
ee...czy przypadkiem nie upadło Ci coś na głowę???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |