piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy dzisiaj biskup Stefane ogłosi żałobę w decezji?

Bloki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy dzisiaj biskup Stefane ogłosi żałobę w decezji?

Czy ktoś wie gdzie można zrobić skrzynię biegów do alfy 33?U kogoś kto sie zna na tych samochodach

Dzięki

:)

.....SkalarMPT...dobry pomysł...warty zrealizowania

hmm... czyżby ktoś miał kompleksy na temat motorów? Junak... to było coś...
nie to co teraz, co chwile pod oknem śmiga terkoczący skuter w niczym nie przypominający prawdziwego dwu ślada... a poza tym co ty tak się uczepiłeś hipisów? A słyszałeś słowo rastamani? Wątpie ... skoro jesteś tak przeciwny wszelkim większym muzycznym imprezom w Łomży, co ja piszę wszelkim imprezom rockowym (zasłaniając się że to ćpuny, cieszę się że jeszcze nie powołałeś się na Szatana i litościwego Boga). Tylko zastanawiam się nad jedną rzeczą... To kim ty jesteś? Dresem pijącym najtańsze piwo na klatce schodowej, a może bawisz się w młodzież wszechpolską lub po prostu śmierdzącym jajem...

Hehe Łada,polonez itp :)
Ewentualnie Tico :)

rudy błazen z druhem

I pewnie, mają rację. Niech DEBIL, który wymyślił ten "przepis" sam dyga w gołych majtach po pożarach. A "Jobla" za pomysł, na rynek z nim, w smole wytarzać, pióramiu obsypać.
Choś nie jestem z Piątnicy, to wiem, że wszystkie prace konserwacyjno - naprawcze chłopaki robią za free, nadstawiają głowe za free, ubrania kupują za własne pieniądze, udział w Krajowym Systemie Ratowniczo - Gaśniczym nobilituje, ale za coś też się należy. Szkoda, że "debile" posłowo - urzędnicze zrobią wszystko aby zniechęcić.
DEBILIZM totalny. A co na to główny "strażak" trzęsionka?

Vespos, a jaki to przepis niby nakazuje zwrot pieniedzy za towar, ktory "sie zwyczajnie nie spodobal" ?? Bo o ile sie orientuje to nie ma takiego przepisu, jesli kupujesz towar w sklepie... Tak samo z zepsutym, kase mozesz dostac z powrotem, tylko wtedy jesli wymiana na nowy lub naprawa jest niemozliwa.

ojeju dowodem gwarancji nie musi byc paragon, natomiast jakos musisz udowodnic, ze to wlasnie tam kupiles towar, wiec jakis dokument musisz miec, czy to paragon, fakture, czy karte gwarancyjna podbita przez sprzedawce.

Kiedy odbędą się Zawody motolotniowe ?

wboję się.......... chyba się wpoddam :/

rudy błazen z druhem

Nic w miarę normalnego za te pieniądze nie da się kupić. Lepiej wziąć trochę kredytu , lub dozbierać i wtedy się zastanawiać. Przed kupnem należy poczytać opinie użytkowników na http://www.autocentrum.pl/ .

Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.

Pifpaf

kiedy pogrzeb:(??

ojeju napisz do kontaktow nawet anonimowo bo tu jednak nie za wiele osob zaglada:) niech sie krawaciarz szybko stad zwinie:)

taaa obowiazuja ale rowerzysta ma wieksze szanse wyhamowania wyobraz sobie...

Zbych

niesłyszałem o tej metodzie no szkoda teraz juz zapuzno opchnełem swojego ipoda bo napewno bym skorzystał :)

bujakasza!

Witam.
Dopiero teraz zauważyłem ten wątek. Może ktoś wie gdzie na fortach jest ta strzelnica? W ostateczności zadzwonię pod podane numery, ale nie chcę takimi głupotami zawracać głowy tuż przed imprezą.

Pifpaf

biedna kobieta. :)

hahahah to bylo dobre i co za 48 go wypuszcza,mysle ze tam to nawet glowy im nie zawracac bo jeszcze pasjansa im przerwe i wtedy se biedy narobie....hihihihihih,szkoda zachodu

Zbych

MasaViV, ale poszłeś po bandzie. Umiesz grać w szachy? Nie? To sp..... po brzegu.
A złodziej jest jeden. Tak to się ma, że punktuje z portfeli i telefonów samych bucków, którzy zostawiają to daleko od swojej szlachetnej części ciała z daleka z napisem "weź mnie".
Aha, jeszcze jedno, ilorek inteligi świadczy o tym, że nadajesz się, hmm....... no właśnie, nawe na pat.....jansa brak ci punktów.

Zbych

posluchaj nie obrazaj mnie bo akurat wszystkich telefonow nie wloze se do kieszeni bo ich tyle nie mam a on okazal sie wiarygodnym klijentem ale wiecej nie dam sie oszukac

jest lepszy kabaret niz nasza polityka?dla mnie to jest najlepszy zwlaszcza kiedy w glownej roli jest A.L choc ostatnio i giertych jest dobry..:)

a wracajac do tematu, nasze miasto jest jak kazde inne i niestety wszedzie beda zlodzieje, bandziory itp, itd...nic na to nie poaradzisz, pocieszeniem jest tylko to ze Tobie nie stalo sie nic zlego...

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

90 1:2 dla LKS

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org