piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ksiądz porównał Komorowskiego do Szatana

hej
wiecie może co budują za centrum katolickim, i nie chodzi mi o nowe bloki perspektywy. Jakis sklep czy co?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ksiądz porównał Komorowskiego do Szatana

hipermarket

jeśli nawet spalarnia to smrodu nie będzie. pozostałości z poprzedniej epoki? jak coś budują to zastrajkujmy?

i bardzo dobrze. ktoś komu się należy dostanie nową nerkę. gdyby wolniej jechał ten ktoś na tej dwukółce to by nie doszło do całego zajścia. biedna kobieta.

ja wiem coś na temat Kauflandu.

nie będzie go. :)

nie no to jakaś masakra jest....

a łomżyńska gospodara zacznie się kręcić. wiecie, że łomża to jedyne miasto jakie do tej pory widziałem, gdzie do centrum może wjechać traktor albo wóz konny?

bes sęsu

ale koncert był spoko, nie?

bo lubi dodawać.

bo po prostu forum jest wsrane ;)

http://www.wamper.com.pl/

vespos,
strasznie biedna kobieta, chlopak ledwie chodzi i ma problemy z kregoslupem!!!poza tym mierzyles mu predkosc?jesli tak to ile jechal??
ja wiem kto bral udzial w tym zdarzeniu, znam poszkodowanego motocykliste i wina byla kobiety prowadzacej samochod!!!zanim policja przyjechala krzyczala ze to jego wina po czym pozniej okazalo sie tak naprawde czyja to wina byla a w radiowozie siedziala potulna jak baran-inaczej jej nazwac nie mozna!!!
jesli chodzi o motocyklistow, to na nich trzeba szczegolnie uwazac bo nim sie obejrzysz a on juz za Toba albo Cie juz wyprzedza.
Poza tym w Lomzy nie ma kultury jazdy, wiekszosc kierowcow spieszy sie i nie zatrzyma zeby komus pozwolic wlaczyc sie do ruchu...to jest dopiero masakra chamskiej jazdy...
Ostroznej jazdy dla wszystkich...:)

Pifpaf

Nie chce robic reklamy ale w ostatnim czasie robilem samochod w Piatnicy u mechanika... Chyba na wesołej :) Gorąco polecam!Facet zna sie na wszystkim i nie zedrze kasy... Przejedz sie i zobacz co powie...

Zbych

RADIO MARYJA !

lepiej nowa wstawic niz naprawiac :)

zadziwiające jest to, że ceny mieszkań w Łomży nie różnią się nic ,np. od tych w Białymstoku...

Tylko Era tak cię sponiewiera - fajne nie!
Może wystąpię o tantiemki za reklamkę?

Pifpaf

Przepraszam czy ktoś nie wie gdzie w Łomży /okolice Łomży można nauczyć się jazdy konnej.

poznańska - klub jeździecki karino

a taczki im dać, to może prędkości nie przekroczą - obym się nie mylił

rudy błazen z druhem

Pewnie zalezy w jakiej walucie kredyt i ile tej raty wychodzi. Mnie rata utrzymuje sie na podobnym poziomie, wahania niewielkie, a i sama wysokosc raty jest ok.

Doktor Z. nie wiem czy to az takie dziwne, Bialystok nie jest jakims specjalnie atrakcyjnym miastem, to i ceny podobne.

róbmy swoje

hehe :P (no nie wiem)

cześć Dran,kredyt mam w złotówkach więc rata wysoka.Nie wiem kiedy można przewalutować go i czy warto.Facet z banku jest mało komunikatywny a ja nie mam o tym pojęcia . Jest może jakaś instucja która doradza w takich sprawach.A czy odsetki od kredytu mogą być refundowane przez panstwo ? Może masz większą wiedzę na ten temat.

Pifpaf

dla ŁKS-u bramkę w 38 minucie strzelił D. Swierblewski
trwa przerwa

a polityka to sie wogole nie interesuje jak chce obejrzec kabaret to sa owiele lepsze

Zbych

skalarMPT, co tam słychać w Białymstoku? Śledzie potaniały?

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

co prawda to prawda. ale pisma urzedowe potrafie pisac :)

róbmy swoje

W internecie jest masa ofert do pracy jako hostessa, tylko trzeba się rozejrzeć (google.pl), moja siostra już rok pracuje w tej branży w Łomży, bo wypełniła ankietę w internecie i dostała szybki odzew, nie podam agencji, aby nie stwarzać konkurencji.
Szukajcie a znajdziecie ;)

możesz nawet teściową wysłać ważne żeby ktoś zapłacił i się przyznał, wszyscy tak robią żeby nie mieć dużo punktów karnych.

Zbych

Wierny kibic Legii :D :D

Prawdopodobnie przed Rosiewiczem ma grać zajebisty zespół z Łomży.Nazywają sie Holywater.Byłam kiedyś na ich koncercie było super!!!

chodziło mi o to, że skończyłem socjologię (licencjat) i takiego przedmiotu nie ma w kanonie przedmiotów.

Treść jest ukryta

to wszystko jedno wielkie oszustwo :p

ja mam rolki kauczukowe do sprzedania, nowe, raz uzywane, rozmiar 37-42. jak jestes zainteresowana to pisz:)

Trafiłam, dzięki chłopaki za dobre rady. Wybrałam wariant z balonem :)

To może na kolonie dla Ciebie, co? Nie załapałeś się i teraz bulwers...

Parafia chciała uświęcić 10lecie parafi i chwała im za to ;). Na kolonie na pewno coś przekazali. Nie samym chlebem człowiek żyje...

oto przykład z ogłoszenia w 4lomza:

Sprzedam mieszkanie (...) 45 m2, (...)w nowo pobudowanym bloku (...)Cena 195000zł. Stan surowy(...)

CXzyli to wychodzi około 4300 za m2. Od Spółdzielni można było wziąśc za 2tys z kawałkiem ten stan surowy...
Niestety to ludzie sztucznie windują ceny w Łomży. Wcale się nie dziwię, że tych mieszkan poprostu nikt nie bierze. Zauważcie, że na początku podawane były przy każdym ogłoszeniu ceny. Dziś już tylko nieliczne ogłoszenia posiadają ceny, reszta "milczy". kolejne spostrzeżenie - codziennie przeglądam ogłoszenia, tak z ciekawości poprostu, i widzę, że ci sami ludzie ogłaszają się już od wielu wielu tygodni. no cóż.
Na szczęście mam swoje m, też w nowym bloku i jeszcze za normalną cenę:)

bylem, impreza super:) godna polecenia zaden tam "wiejski odpust"tylko dobra zabawa i ciekawie uczczona rocznica oby tak czesciej moze by sie cos dzialo ...

i jak zwykle znajdzie sie pare osob co by to oni zrobili z cudzymi pieniedzmi... a bo to sie ognie nie podobaja, a bo to mozna na kolonie poslac , a bo to tamto... sramto ...gon sie ty kasy nie dalas i nia nie rzadzilas tylko bys uwagii zwracala a tu byli sponsorzy, ofiarodawcy, ktorzy z dobrego serca przeznaczyli kase na co chcieli ich kasa ich decyzja......... a na kolonie jakos parafia tez znajduje pieniadze i pewnie ty i tak nie dajesz :P bo poco skoro mozna tylko brac :P zal takich ludzi .....

polecam chojnowskich zareaz za ta gorka za lomza jak sie na ostroleke jedzie

... i nie wroci wiecej...

Ja to tak rozumiem (po rozbiciu na czynniki pierwsze): że budżetówka bedzie miała wyższe pobory o wskaźnik wzrostu płac i wzrost wynikający z mniejszej składki rentowej (o ile dobrze pamiętam to było w tym roku 2%).

Czyli: pobory budżetówki w przyszłym roku= dotychczasowe pobory + wskaźnik wzrostu płac + wzrost wynikający z mniejszej składki rentowej.

No kurczę już nie wiem jak jaśniej. ;)

no czubek masz rację jak na czubka to dobrze piszesz, usa musi z czegoś żyć a wiadomo że usa żeruje na całym świecie

A ja naiwny myślałem, że temat będzie o kasownikach w MPK.

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org