niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ratować Szkołę Drzewną

Witam
Mam propozycję na stworzenie rankingu najmilszego, najbardziej przyjaznego, NAJGORSZEGO i ODSTRASZAJĄCEGO urzędu w Łomży. Oczywiście w urzędach tych pracują ludzie opiszcie ich zachowanie, jak się odnoszą do ludzi. Zachowanie pracowników świadczy o ich pracodawcach.

Propozycja nr 1:
Agencja Restr. i Mod. Rol. - wymalowane, niekompetentne lale, które patrzą na petenta z taką wyniosłością, że tylko centymetry dzielą je od upadku na dno (a może już tam są?).

Piszcie o swoich doświadczeniach w tej materii.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ratować Szkołę Drzewną

Hi all

1 kwiecień i 3 newsy. Może 1 Maja skończą tę modernizację (nie wierzę).

Ps. Ten news o bonifikacie dla abonentów ze spółdzielni "Jadność" to oczywiście prima aprilisowy żart. ;-)

...zapytałbym inaczej...
Czy marihuana szkodzi bardziej niż papierosy?

MRS:
nemo: wyciskasz 640kbps na Neo+ ? Tylko pogratulować, u kolegi widziałem ledwo 280...

640kbps to jest nominala przepustowsc lacza, od tego trzeba odjac 5-6% na pakiety, ktore modem wysyla i odbiera do TP, ale 600kbps/s jest jak najbardzie realne... A ze u kolegi widziales 280kbp/s, znaczy ze twoi kolego sciaga ze slabych serwerow... Okolo 30 moich znajomych ma neo+, najczesciej podzielona na dwie, trzy osoby i wszyscy maja transfer na poziomie 600kbps.

Działa wam ta ich strona www.4lan.pl ??? Ja już nie mogę się na nią wbić z dwa miesiące.

szeptel :)

u mnie dziala

Jestem za. Narkotyki wypalaja mozg,a u nas i tak za malo debilow:)

Czy marihuana (bo o niej tu piszemy) bardziej wypala mózg, niż papierosy legalnie sprzedawane w kioskach?

Od marihuany zazwyczaj zaczyna kazdy narkoman.Jest narkotykiem i tyle. Papierosy szkodza też, ale czy po popularnym masz odlot?

jak sie spotkamy to nie bedziesz taki cwany gosc! frajerku

wlasnie, mowiac ze pijesz piwo skonczysz na denaturacie - zapalisz trawke bedziesz dawal po kablach.bardzo glupie myslenie i filozofia

wkoncu to jest zdanie ludzi,
i caly czas temat tabu ktorego nikt nie podejmuje

:-C

Co za problem, w końcu Kostek Cyndzas to przystojny chłopak. Zawsze miał powodzenie u pań. Pewnie długo nie musi ich namawiać, chcąc dokładnie zbadać.

Mi kazal kiedys zdjac podkoszulke i dotykal mnie takim czyms okraglym... Malo tego, nawet mi wkladal metalowa lyzeczke do buzi.

blednyrycerz
(boki zrywac)
Nie wiedzialem ze jestes dziewczyna, a jezeli chlopem to ze nosisz stanik;p
a jezeli jedno i drugie cie nie dotyczy wyslij do niego swoja corke, zone lub dziewczyne goraco polecam
moby
on nie namawia on kaze zdjac

a moja znajoma byla kiedys u dentysty i kazal otwierac jej buzie...zboczeniec!

:-C

blednyrycerzu starasz sie byc "smieszny" to ci sie udaje, piekne spostrzezenia.
Ale nie chodzi mi o to ze Cyndzas kaze przy badaniu piersi zdjac stanik. Ale przy zwyklych badaniach, przy ktorych jak zyje nie slyszalem zeby jakis inny normalny lekarz kazal zdjac stanik. Zebym to slyszal tylko od jednej dziewczyny to bym sie nie odzywal. On wykorzystuje dziewczyny a ty jaja sobie robisz.

Zbych

A jak ja byłem u Cyndzasa to kazał mi ściągnąć skarpetki, bo chciał je wąchać. I mówił, że by te skarpetki powsadzał do staników, które zabiera od pacjentek.

Jemu nie chodzi o dziewczyny tylko o bieliznę. Nie schlebiajcie sobie, że jestescie takie ładne że warto was wykorzystywać seksualnie - LAMPUCERY JEDNE!!!!!!!!!!

Bo w Polsce obowiązuje ruch prawostronny i ma to związek z bezpieczeństwem. Jesli idziesz prawa stroną chodnika , czyli od strony ulicy zawsze będziesz widział czy coś i co nadjeżdża z naprzeciwka. W ten sposób nie musisz się co sekunde oglądać i martwic o to co się dzieje za twoimi plecami.

Z Jakubowską powyżej nie wyszło - w oryginale zamiast gwiazdek jest słowo określające bardzo popularną tylną część ciała.

Marek

Niestety nie masz racji. Poproszono mnie tydzien temu o załatwnie sprawy w Twojej Agencji i spotkałem się w pokoju na II piętrze /chyba był to pokój nr 215/ z nieuprzejmą osługą. Pani, która tam siedziła zamiast spokojnie wyjaśnić, prawie zaczęła na mnie wrzeszczeć. Natomiast panienki na I piętrze nie umiały nic wyjaśnić, chociaż starały się być uprzejme.
Faktem jest, że chłopak na parterze, do którego w końcu trafiłem był uprzejmy i kompetentny.

Zibi... można na to spojrzeć troszkę inaczej.

Lekarz jest szanowany w środowisku - dobrze. Chce pomagać pacjentkom - bardzo dobrze!

Ale popatrzmy też na pacjentke. Ale nie jak na obiekt do badania, czy leczenia, ale jak na człowieka, który ma uczucia i emocje.

Jeśli przychodzi kobieta z kaszlem, a wychodzi przebadana dodatkowo na obecność guzków i czuje się w jakis sposób poniżona, to cos jest nie tak.
Jeżeli pacjentka nie jest świadoma zagrożenia, to trzeba jej wytłumaczyć i uświadomić. Może nie jest też świadoma tego, że musi wyrazić zgode na badania.
Może warto byłoby zasugerować rozmowę ze znanym już ginekologiem, którego dziewczyna się już nie krępuje.

---
PGG

Witam

Jest na Allegro gosc ktory oferuje duzo towarow RTV a atrakcyjnej cenie, jest to nowy uzytkownik i istnieje powazne ryzyko ze jest to jakis przekret.

Mam prosbe , czy bylby ktos zyczliwy i sprawdzil te firme ?

Oto dane podane na stronie uzytkownika:

Eltronikrtv, Edward Lendo ,ul. Żabia 21 , 18-400 Łomża .

najlepiej jakby ktos mogl tam podjesc \ podjechac i zobaczyc co widnieje pod tym adresem, zapukac dp drzwi i spytac czy istnieje mozliwosc osobistego odbioru towaru.....

oto link do jednej z aukcji:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23429971

ostatnio na allegro byl przekret na 80.000 zł !!!

pomozcie, moze ocalimy troche piniedzy innych ludzi ?

w miare mozliwosci prosze o wiadomosc na maila:

wegus@poczta.onet.pl

z gory dzieki

i pozdrawiam

Sławek z Piły

Marek

ja mam w Interneo i nie narzekam

ostatnio bardzo się poprawili.

www.interneo.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org