Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uważaj, kogo wybierasz na prezydenta! |
w lomzy to chyba nigdzie ale pewna nie jestem.. najbardziej prawdopodobne jest ze ta usluge moze ofiarowac salon kolo kwiaciarni marzenie, tam gdzie kiedys byl bar szesnastka, jak juz pojdziesz to pochwal sie na forum jakie efekty to tez moze pojde ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uważaj, kogo wybierasz na prezydenta! |
;D Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
jak zmywacz nie ma acetonu to idź do sklepu z materiałami budowlanymi i poproś o aceton za pół litra zapłacisz max 5 zeta tylko dla skóry to za zdrowe nie jest;/ pozdro Zbych
|
|
Dziś ok. 11 coś wydarzyło się w Urzędzie Pocztowym na Bawełnie przy blaszaku. Chciałem wysłać listy, ale teren został zamknięty przez policję. Jest kilka radiowozów, straż pożarna i karetka pogotowia. Nie mogłem zatrzymać się samochodem, by spytać policjantów. Podobno był jakiś napad. Czy ktoś z forumowiczów zna szczegóły?
|
|
No wiecie co !!!! Wydarzyła sie straszna tragedia, a wy się kłucicie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
Teroryści zabarykadowali sie w UP i grożą detonacją ładunku jeżeli Ziobro pozostanie na swoim stanowisku. A tak powaznie to jakiś klient pozostawił neseser w UP. było podejżenie że to może być bomba i policja została powiadomiona. Resztę już wiecie.
|
|
Ja wiem wszystko. Jak narazie stoi nieczynny i nikt nie wie co będzie dalej.
|
|
do karina : A ile bierze Twoja koleżanka?Robi rózne wzory?Pozdrawiam
|
|
http://www.moja-ostroleka.pl/powinien-niesc-slowo-boze-utopic-moze-chcial,1187845806,2.html Dla rodziców tego chłopaka to na pewno jest tragedia.
|
|
Re: Uważaj, kogo wybierasz na prezydenta!i |
to zależy od długości włosów ale jak ja mam do ramion to tak kolo 300 zł ale nie można tego robić na włosach rozjaśnianyc
|
|
już myślałem że jakiś booom w Łomży będzie i TVN przyjedzie a jedynie teraz pozostaje mi: .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |