Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korwin-Mikke popiera Jarka w II Turze |
marynowane kurki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korwin-Mikke popiera Jarka w II Turze |
zaje fajnie morze ŁKS ŁOMŻA postawi sie na nogi i dalej beda wygrywac
|
|
Prowokacja była jawna i temu nikt chyba nie zaprzeczy. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Ja też próbowałem kilkakrotnie i udało się po mniej więcej dwóch tygodniach. Zamieszczam je teraz na www.golomza i nie ma problemu
|
|
mało tego, miał być podział na szukam pracy i dam pracę.
|
|
a moj ojciec zawsze przywozi pelno grzybow jezdzi w okolice dobrzyjalowa i podgorza :)
|
|
parodia..
|
|
ja co dziennie widze jak 6 jezdzi i trenuja na nowym torze to raczej musi cos byc
|
|
Szkoda słów co do działan pana Olbrysia .Szczera rada skończ pan z publicznymi wystąpieniami ,albo niech panu ktoś wcześniej napisze mądre i prawdziwe wypowiedzi.Na wszystkich imprezach i uroczystościach popełnia pan takie gafy, które kompromitują pana do poziomu brukowych wypowiedzi.
|
|
To tylko dowod ze internet wcale nie jest taki anonimowy jak sie wielu ludziom wydaje i powinno sie pilnowac wlasnego jezyka i tego co sie pisze do ludzi... bo mozna sie zdziwic.... pozdrawiam
|
|
takiego jak wczoraj otworzyli w jedwabnym jest naprawdę extra 100 %
|
|
moduł taki zakład
|
|
Zapomnialem dodac ze taki jeden co na kierzkowej gdzies tam ... nie wchodzi wogole w gre bo widzialem co montuja i jak wyglada u nich reklamacja peknac ze smiechu by mozna
|
|
co wy do niej macie?????????? spoko babka a ze jest troszke z deczka rabnieta to nikomu nie powinno przeszkadzac, mi sie jej muzyka podoba, spiewac umie, (udowodnila to nie raz w wystepach na zywo bez playbacku) nawet bez tapety wyglada normalnie, ma styl jaki ma. Czy wy nie wiecie ze to jest czysty marketing, promocja wlasnej osoby poprzez skandal, tak sie w tych czasach robi kariere, od dawna na zachodzie, a jak zwykle Polska 100 lat za murzynami.
|
|
Moim skromnym zdaniem było SUPER .Pełen profesjonalizm , perfekcyjna organizacja .Trasa świetna ciężka interwałowa wspaniale oznakowana .Krajobraz jak w górach Wielu poważnych sponsorów i oprawa medialna TV i Gazeta zaowocowało że wszystko odbywało się w blaskach fleszy . Nagrody wypasione było bogato i dostatnio . To piękna popularyzacja sportu przez duże S .Bufet OK Tak trzymać mam nadzieje że spotkamy się za rok .
|
|
to wkoncu wkiernek czy wkiermek?
|
|
marcin135 - napisz pelnowartosciowy reportaz, wyslij na: DONOS@ w gornym, prawym rogu i oczekuj, az zobaczysz swoj artykul na 4lomza :) No chyba, ze admin napisze wlasny reportaz bazujacy na wypowiedziach uzytkownikach w tym temacie. Kiernek - ja jestem za, a nawet przeciw lub odwrotnie bedac w swiadomosci zgody, kiedy ktos jest za, to tak na prawde jest przeciw bo bedac za, jest sie w zasadzie opozycjonista tego twierdzenia, tak jak to mawial Lech, nasz poprzedni prezydent :)
|
|
fLoorek, łatwo Ci powiedzieć: "napisz pełnowartościowy reportaż". Była to naprawdę duża impreza jak na okolice Łomży - zorganizowali wiele darmowych atrakcji. Naprawdę się działo. Niestety byłem skoncentrowany tylko na moim wyścigu, więc te atrakcje mało mnie interesowały, ale dla widzów był to strzał w dziesiątkę. Nie miałem czasu żeby dokładnie zbadać co i jak. Z resztą z moim z polskim to lepiej żebym nic nie pisał, bo nie chcę krzywdzić tego języka :-) Pozdrawiam
|
|
Niedziela Św Rocha to kiepska impreza, mdła i bez większych atrakcji, jeszcze wstęp płatny......, z tego co sie dało zauważyć po przyjeżdżających i odjeżdżających autach że ludzie dłużej niż godzinę tam nie byli
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |