piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
skrot z debaty pyt i odp. pana bronka

Czy ktos zna dobrego stolarza albo w ogóle kto w Łomzy ze stolarzy robi szafy zabudowane z przesuwanymi drzwiami na boki i z lustrami????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: skrot z debaty pyt i odp. pana bronka

ja nie mialem wczasu by wodpisać. też bym go wratowal, tak więc wzatopienie mu nie wgrozi :)

rudy błazen z druhem

Wafel : ostatnio zauważyłem, że Unia spowodowała dużą powtarzalność rozmiaru i koloru w sprzedawanych warzywach, czy owocach. Jablka są niemal tej samej wielkości, truskaweczki równiutkie, ogórki identyczne. Nie mówię, ze to dobrze. Niestety rozwój technologiczny pcha nas w taki kanał z uwagi na szybkość życia. Życie przyspiesza i chcąc niechcąc musimy nadążać. Ci których na to stać z pewnością skorzystają z takiego rozwiązania mimo tego że będzie miał wady ( np. trafi się coś co wygląda inaczej niż o tym myśleliśmy w momencie zakupu, zakup będzie droższy) Jednak ilośc zalet przekona ludzi. Początkowe innowacje zawsze są obarczone błędami albo utrudnieniami. Kiedyś mówiło się że internet nie ma szans w Polsce bo kogo stać na wydawanie takich pieniędzy ? ( modem 28,8 kb) . Twórca gg jest jednym z najbogatrzych polaków. Teraz ludzie przywykli do stałych łączy, których ceny spadają z roku na rok z uwagi na upowszechnienie i konkurencję. Od czegoś trzeba zaczynać. Pozdrawiam.

Mówiłem, że trzeba zmienić trenera. Jak Lewandowski dalej tak będzie prowadził zespół, niech robi licencje i zostanie na etat tym trenerem :).

Warsztat Auto Borawski-wjazd od stacji paliw zamkniety i przeniesiony od strony ul. Poznanskiej.Warsztat rozbudowal sie i to znacznie wiec klientow tez musza miec skoro inwestuja.Fuszerke moze zrobic kazdy mechanik, pozniej aby tylko potrafil naprawic to co tez sam ew zepsul.Poza tym oni specjalizowali sie w Diesel, byc moze dalej sa w tym niezli, co do cen to nie wiem ale drozej jak u Goska (za Pryma, Seat)chyba nie jest..:)...ale kto co lubi

Witam Wszystkich,
Widze tu wypowiedzi na temat i nie na temat.Pomijajac to, mam Ipaq HP 2210 i uzywam go do nawigacji.Mam teraz z nim problem, otoz nie wlacza sie, sadze ze to jest wina baterii, ale moze ktos juz mial taki problem ew podpowie co zrobic.(nowej baterii narazie nie kupilem bo w Lomzy nie ma)
Osoby nie w temacie pls nie wypowiadajcie sie!!!

Zbych

zasady ogłoszeń są jasne i niezmienne, wystarczy ich przestrzegać. Przypominam dodawanie ogłoszenia kilkakrotnie nic nie zmienia, to można potraktować jako spam, a ze spamem wiecie co się robi. Jeśli jakieś ogłoszenie się nie ukazało, można pisać na maila, ale jeśli jest z grupy płatnych to droga jest znana.

pozdrawiam

Witam !!

Czy wie ktoś kiedy w tym roku odbędą sie zawody MOTOCROSSOWE w Piątnicy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org