Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sygnet Komorry |
Szukam jakiegos dobrego serwisu RTV AGD, najlepiej w okolicach centrum, dziekuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sygnet Komorry |
W centrum Kolna jest dobry serwis RTV AGD _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
brawo za inteligentna wypowiedz, ale nie tego oczekiwalem. idz na zniwa.
|
|
kazdy serwis w czym sie specjalizuje powiedz co masz uszkodzone to wtedy mozna kogos polecac
|
|
23 sierpnia na Muszli Koncertowej w Łomży o 21:00. Ale z jakiej okazji?
|
|
a po ch*j tu Doda?
|
|
oczywiście Sędrowskiego
|
|
Dran - to wyniklo z belkotu, jaki prezentowal "Ja jak ja". "buahahah" zamiast interpunkcji w budowie zdania troszke miesza w glowie.
|
|
Dran, tak dla Twojej informacji. Ja nic nie zaczelam, prowadzilam z nim dosc kulturalna rozmowe do tego momentu : sklej dziure no naprawde nie jestes smieszna zalosna jestes, naprawde zamilcz zanim cie sponiewieram, a uwierz potrafie, zamknij pizde szmatlawcu, powiedzialem ze bede po tobie jechal i zaczalem, od tego mementu kazdy moj post skierowany do ciebie bedzie podobny............ zanim napisze cos na temat twojej mamy, zamilcz BPL'u ciagnacy smierdziuchy!! Nie probuj mi wmowic, ze ja zaczelam go wyzywac albo prowokowac. To on pierwszy zaczal po mnie jechac, nie ja po nim. O jego zonie mialam prawo napisac co napisalam, skoro on pierwszy od x czasu wypisuje glupoty na mojego chlopaka. Mowisz, ze każdy mezczyzna może się na to zdenerwowac. A kobieta nie ma prawa się wsciec, gdy ktos probuje jej wmowic, ze jej narzeczony szlaja się z jakimi – jak on to nazwal – lachonami ????Szkoda, ze nikt tego wczesniej nie zauwazyl. Dopiero po ostatnim poscie noz mi sie w kieszeni otworzyl i nie wytrzymalam. Gdyby chcial zrobic mi proces sam musialby byc w tej materii czysty jak lza, a jak widzisz nie jest. Pojechal po mnie, po moim chlopaku, po mojej mamie i tacie. I to on zaczal te bluzgi. Nie ja. Ja napisalam na niego i na jego zone. Na niego napisalam dopiero po wielokrotnym zbluzganiu mnie. Zarzucasz mi, ze ciagne ten temat. Zobacz, kto ciagnie ten temat. To tak a propos. Twierdzisz, ze ja go prowokowalam. Niestety nie zgodze się z toba. Ani on mnie nie prowokowal, ani ja jego. Ale jeśli chcesz podciagnac moje posty pod prowokowanie, to czym nazwiesz jego wjezdzanie na mojego chlopaka w sytuacji, gdy mój chlopak nie udziela się na tym forum? Koles wmawia mi, ze ja siedze w domu, a on chodzi sobie tu i tam, ze widuje go z jakimis lachonami w jakichs spelunach. Co to jest wg Ciebie? Może warto spojrzec na ta sytuacje od tej strony? Jakie mial prawo do umieszczenia mojego zdjecia na tym forum? * 3. Użytkownik serwisu grono. net uprawniony jest do korzystania z materiałów umieszczonych w serwisie jedynie w zakresie własnego użytku osobistego. Wykorzystywanie tych materiałów w innym zakresie jest niedopuszczalne - chyba, że na podstawie odpowiedniego upoważnienia udzielonego przez uprawnioną osobę. Ma ktos cos jeszcze do dodania w tym temacie? Jakie miał prawo grozic mi i Przemkowi? ( *wiem gdzie mieszka ten twoj palant i kiedy tylko dowiem sie ze jest w Łomży dostaniesz w dziure razem z nim* , *obiecuje ci ruchany przez menele i ojca wytłuku, ze zleje cie jak zwyklego chlopa!!!* , * pajacu buahhaha, juz widze twoja mine jak sie spotkamy haha, nadal tam na Prusa jestes?? jak tak to uwierz, podjade :D tylko dzwon od razu po prewencje hahaha, i wez tego obszczanego lachona ze soba, bo bez blachy sie nie obejdzie!!* , * mame i tate wezcie ze soba bo se mozecie rady nie dac, juz w oknie czy jeszcze przed kompem?? * , *Przemus zalosnie to ty bedziesz wygladal, pamietaj!!) Usmieszki na koncu zdan swiadcza o tym, ze dopiero rozwoj sytuacji przyniesie mi radosc. Jesli Ciebie to interesuje, to „ja jak ja” pobil wczoraj Przemka. Zgadnij dlaczego nagle zrobil się taki kulturalny? Dlaczego nie ma już nic do dodania w tym temacie? Może nie ma, ale tylko na forum. Poza – niestety owszem. Odpowiedz sobie teraz na to pytanie – kim jest ten czlowiek?
|
|
lilaaa dlatego napisalem, ze nie wnikam czy sie klociliscie w innych tematach, ale zauwaz ze naprawde w tym akurat, temat Twojego chlopaka pojawil sie dopiero po tym, jak sama go poruszylas i rozwinelas. Dla Ciebie zaczepki zaczely sie dopiero od momentu rzucenia tekstu "sklej dziure", wedlug mnie zaczely sie niestety wczesniej. Mozna to nazwac najdelikatniej kasliwymi uwagami: "Nie, ze Tobie wyliczam, ile wydajesz:D Ale albo bardzo rzadko wychodzisz z domu albo wszystkim dookola stawiasz ..albo niezle sciemniasz:D" - to mozna by uznac za delikatna zaczepke jeszcze. "Moje pytanie do niego to zwykla ciekawosc:-) A moze on sam uzywa tego, o co innych oskarza;-) " - tu juz dorzucilas sugestie uzywania dragow i przywolalas posrednio temat Twojego chlopaka. "Dokladnie wiem ile place ja i moj chlopak ( ktorego rzekomo widziales w jakims klubie, w ktorym nigdy nie bylismy)." - tu znow przywolujesz ten temat, chociaz nikt go nie poruszyl. On Ci odpisal tylko jednym zdaniem, ze gdzies tam go widzial i tyle, a Ty dalej sama juz rozwinelas watek, moim zdaniem zupelnie niepotrzebnie. I w tym samym poscie dodalas: "Ja jak ja... co do hauzera... on by cie zjadl gdybyscie weszli na temat muzyki, klubow:-) Czy nawet na temat wydawania kasy tu i owdzie;-) Jestes strasznie pewny swego, ludzie w takiej sytuacji najczesciej przegrywaja:-) Jest cos takiego jak skromnosc i pokora... Zaden gentleman nie przyznalby sie do tego ile wydał w kanjpie na picie czy na hazard. Panuja takie zasady, nie wiem czy wiesz:-) A kto sie chwali? Wiadomo:-)" Tu juz naprawde sie zaczelo wytykanie komus braku oglady, pouczanie itd. Od tego momentu tak naprawde zaczela sie zaogniac dyskusja miedzy Wami. Z dyskusji o klubach, przeszlo na jakies proby sil, kto wiecej wyda, kto jest lepszym klubowiczem i udowadnianie kto lepszy. A pozniej juz faktycznie zaostrzylo sie, pozniej poszla seria bluzgow, 'ja jak ja' napisal, ze moze "napisac cos o Twojej matce" czego jednak nie zrobil, Ty natomiast pojechalas ostro po jego zonie i poszlo na noze. Dlatego moim zdaniem niepotrzebne byly zupelnie wszystkie zlosliwosci i poruszanie niektorych tematow, zanim jeszcze sie zaczelo robic przykro. Szkoda, bo starczylo trzymac sie tematu i nie poruszac jakichs wczesniejszych animozji, z innych tematow, nie byloby pewnie calej sprawy. Nie wiem jak sie ogolnie zaczal Wasz spor, wiec nie bede ocenial, pisze tylko o tym jednym temacie, bo tutaj ta cala chryja wyszla, jak juz pare osob zauwazylo przez niepotrzebne docinki z obu stron w sumie. Oceniac kto jaki jest nie chce, bo Was nie znam, ocenilem tylko ta sytuacje. Szkoda, ze takie jazdy wychodza na tym forum. Tak samo nie wnikam w dalsze rozstrzygniecia, bo to juz nie moja sprawa, zreszta pewnie to wogole nie moja sprawa i sie zastanawiam po co glos zabralem. No ale juz to zrobilem, skasowac sie nie da. Moge tylko nadzieje, ze jednak to jakos zalatwicie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |