Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wynik PO w Łomży - sonda |
lol linków do części filmów... trzeba mieć pewnie w pewnych miejscach pewne loginy i hasła... hyhy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wynik PO w Łomży - sonda |
fin - tesknilem za toba. Gdzie sie podziewales?
|
|
Hehe, nie no z tym sybirakow to zart byl :P To ja marcin :P Nudzilem sie i pisalem takie glupotki :D
|
|
www.rotten.com na pewno Cie podkręci
|
|
Wole nie dostac wcale ;) W koncu masz wybor nie? ;) Niestety wlasnie u nas proste i logiczne jest to, ze lamiemy prawo jak nam sie oplaca i probujemy przekupic policjanta, a w pozostalych przypadkach lamentujemy, ze policja przekupna, brutalna i wogole zdemoralizowana. No to albo jedno albo drugie, bo te dwie postawy sie wzajemnie wykluczaja. Kokosz
|
|
Ja osobiście polecam bwin.com, co prawda przy wpłacaniu kasy musiałem wysłać im potwierdzenie wpłaty bo długo czekałem na wpłatę na konto. Ale potem wszystko super, zasady wpłacania i wypłacania są bardzo przejrzyste i nie ma żadnych dziwnych pkt. w regulaminie jak to bywało na bet-at-home.com, bo teraz nie wiem jak jest. Pozdrawiam !!
|
|
Po uderzeniu jednego z tych piorunów zadrżały stropy w blokach na Niemcewicza. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
- "ma być co sobotę taka muza jak w energe 2000 czy manieczki" a co to za plus klubu? wszędzie może być taka muza - "ma być co sobotę taka muza jak w energe 2000 czy manieczki" a skąd możesz wiedzieć jaki jest tam klimat skoro jeszcze nie ma tej dyski? mam pytania: 1. Czy będzie tam klimatyzacja? Ew. jakaś wentylacja wyciągająca ciepłe powietrze 2. Czy wpuszczane będą TYLKO osoby powyżej 18 roku życia (jak np. w Yam Caffe gdzie gówniarstwo nie wejdzie) 3. Czy sala jest wygłuszona tak samo jak energe 2000 czy manieczki? 4. Czy ochrona to jakaś profesjonalna firma ochroniarska czy tylko Pan Adaś z Panem Stasiem i Józkiem? 5. Jakiś dokładny monitoring klubu? Jak jakiś dres się spije, ja przyjadę i niechcący się spojrzę na niego to mnie może pobić... a chciałbym mieć jakieś dowody na rozprawie sądowej. 6. Czy będą lampy UV bo jeśli tak to marnej klasy ten klub ;)
|
|
do postu wyżej: "myślę że brakowało nam w okolicy takiego klimat" - a skąd możesz wiedzieć jaki jest tam klimat skoro jeszcze nie ma tej dyski? dlaczego nie ma możliwości edycji ... wrrrr
|
|
anonimowiec: ale mi naubliżałeś... normalnie się rozpłaczę chyba... a pokemon to cię z g.... wystrugał... dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
noooo!
|
|
wtechnić chcą całą Polskę!
|
|
Stechnowac wszystkich!
|
|
WIOCHA ! ! !
|
|
Mieszko, calkowicie sie z toba zgadzam, nie ma blizej klubu. dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
thompson: każdy powienin dawać przykład, niezależnie od zawodu. Nie patrzmy ciągle na innych
|
|
re: darc nic nie chroni przed przepięciami, jedynie ubezpieczenie sprzętu, w czerwcowej burzy uderzył piorun w drzewo obok była antena cały sprzęt na szafce spaliło nie ma zmiłuj się, ale uf na szczęście ubezpieczony
|
|
ja nie mowie o Jedwabnym, mowie o Łomży, klub w ktorym bawili by sie tylko ludzie ktorzy ida sie pobawic a nie popatrzyc i wydac 5pln, albo np. wjazd 30pln z tym ze do wykorzystania w barze?? to zeby ograniczyc zbednych, niepotrzebnych gosci z 10pln w kieszeni??
|
|
to niestety 30pln plyniesz, klub chyba musi zarabiac?? nieprawdaz?? czemu to Klub ma dokladac?? ty placisz za klimat
|
|
Kassia, a skąd wiesz ? Znasz ich ? Byłaś tam z nimi ? Bo jak nie, to niepotrzebnie robisz prowokacje.
|
|
ATARI :) to byly czasy Super Cobra, Moon Patrol, Pole Position, Road Race, Decathlon - na ktorym mordowalo sie joystick i kultowy River Raid - itd itp. Najlepsze bylo w tym wszystkim czekanie :) jeszcze tylko jeden obrot na magnetofonie i .... holera znow cos sie rypslo - zaczynamy od nowa :) hehe piekne czasy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |