piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytania o niewyjaśnione fakty z życia Brobisława Komorowskiego

http://pl.sportingbet.com/t/index.aspx

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytania o niewyjaśnione fakty z życia Brobisława Komorowskiego

do beerFun--> skąd masz wiadomości o niskim poziomie kolegium na Reymonta? Chyba nie z autopsji.... Może od słuchaczy/absolwentów kolegium publicznego (+konkurencji)? Na Reymonta - jak wszędzie - są ludzie, którzy się uczą i mają dużą wiedzę, ale też tacy, którzy chcą małym wysiłkiem zdobyć wykształcenie. Zresztą podobnie jest na Skłodowskiej... Poza tym, do otrzymania tytułu licencjata nie wystarczy obrona pracy - trzeba ją napisać, zdać wcale nie łatwy egzamin dyplomowy, uzyskać pozytywną ocenę pracy recenzenta z UwB i na koniec pracę obronić.
Co do wykładowców na Reymonta - zdecydowana większość ma ogromną wiedzę i potrafi ją przekazać, choć są tacy, których można określić jako nieco "egzotycznych".

Autor: papkarol (---.lomza.mm.pl)
Data: 12-08-07 17:13

Jeżeli Saneone byś był mądry to byś wiedział że ludzie z tych posterunków podlegają pod Łomżę....

A Łomża podlega pod Białystok. podążając tym tropem tytuł powinien brzmieć "Dwóch pijanych policjantów z Białegostoku"

łał super, przyjeddziemy ze znajomymi autobusem.

Ps. Są tam w tym Jedwabnem jakieś parkngi ? a może ma ktoś wolną stodołę?

o parking sie nie masz co martwic i darmowe autobusy z łomży też mają być

osoba zainteresowana tym kolegium BARDZO DOBRZE orientuje się w tym co chce robić :], zaś osoba czytająca wyżej wymienione informacje chyba nie za bardzo już wie o czym napisać dlatego powtarza się pisząc informacje o których była już mowa w poprzednich postach (wnioskuję iż przyczyną tego jest brak umiejętności czytania ze zrozumieniem). Nie lubię i nie mam zamiaru powtarzać o co pytałam (odsyłam do lektury pierwszego postu) Nie ty decydujesz a już tym bardziej nie wiesz co ktoś chce robić w przyszłości lub co ma sens a co jego nie ma. A propos nie ty będziesz zaprzątał sobie głowę historią i kulturą USA i W. Brytanii czy "ogromną dawką metodyki nauczania j. obcych"!!!!!
Pozdrawiam :)))))

tommeknet- no wiem co mówię ;) patrz ile zespołów było na festynie ;)

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=103257&t=103257
Super stronka.

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org