Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LPR wygrała w powiecie łomżyńskim |
5 lat temu drogowcy w Białymstoku byli przezorni i to oni zaskoczyli zimę..... ...wyjechali piaskarkami na ulice w paĽdzierniku...... :) andrzej jarota
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LPR wygrała w powiecie łomżyńskim |
My¶lenie boli, ale można się przyzwyczaić. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Polecam, z pogard± dla AWS- u: http://kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1098145&KAT=244
|
|
Co¶ mnie z rana tknęło i postanowiłem podsumowac te nasz forum. Oto co mi wyszło: Najbardziej aktywnym działaczem Forum ogolne został: Piotr a tuż zamin ulokowali się: Tadeusz Zbych evaa qufer Marek Łukasz Guziec MarCo ¦ledziu. Najbardziej komentowanym tematem był Kabaret z tym kabaretem! Natomiast na forum Polityka na pierwszym miejscu jest: Tadeusz a tuż zamin ulokowali się: Zbych andrzej jarota Łukasz Cypi Piotr MarCo qufer Jakub Krzys a najbardziej komentowany temat to: Kto w Łomży na prezydenta?
|
|
Jakie¶ wnioski ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |