Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komornik sprzedaje BMW Kurskiego |
nikt w to nie moze uwierzyc to szok dla wszystkich bo to był wspaniały chlopak grzeczny który muchy by nie skrzywdził
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komornik sprzedaje BMW Kurskiego |
Elektryczny Bimbo !
|
|
Kozak to taki but (jak już ktoś tu napisał). Jest powiedzenie "Głupi jak but". Rozwijając temat, dresiarzy nie uważa się za mądrych chyba z racji że mienią się kozakami. A może powinni zwać się sandałami lub klapkami kąpielowymi... Prosty przepis na sałatkę z buraków: Wrzucić granat do BMki :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jeziorko i "ochrona" tam nie ma czegoś takiego - 2 tygodnie temu sobota koleś dostaje liścia bo śpi przy stoliku, a można było gościa poprostu wyrowadzić na zewnątrz i zamówić taxi (wstęp 12 zł, do tego alkochol zamówiony przez tego młodego człowieka, własciciel raczej by nie stracił na telefonie) zamiast tego wyprowadzają go jacyś dobrzy ludzie, bo ochrona raczej by go skatowała. Przykra sprawa :( P.S nie liczą się ludzie tylko interes
|
|
słuchaj Kede nie jest tajemnicą ,że kryteria przetargu ustawia sie pod konkretną firmę. Chyba każdy z nas wiemy o jaką tutaj chodzi bo w zasadzie to ona wykonuje prawie , jak nie wszystko w naszym mieście. Nic się nie zmieni dopóki wychowankowie KOMUNY nie umrą Bimbo !
|
|
A jaka taktyka i jaki model ? wiek ?
|
|
Do autora tematu: Moze masz slabe okulary, wiec cie powiadomic musze: Istnieja 2 glowne dzialy forum, z czego pierwszy to forum ogolne a drugi forum polityczne. Na tematy polityczne wypowiadamy sie na... Forum politycznym! Dziwne nie? Ale takie reguly tu panuja. Tak zebys wiedzial na przyszlosc... ;)
|
|
malyplockcity kto ty jestes ??
|
|
Cytat: Ciekawe kto wygrał xD xD xD
|
|
Po prostu nie wierzę, że to zawsze najporządniejsi obrywają...nie wiem jak tam było, ale znająć Tomka to on nie zrobił by nic złego. Jak znalazł się tam w nocy? Może dostał pałą i był nieprzytomny....psy dopełniły formalności...może to było inaczej...nie wiem, ale postawcie się w jego sytuacji...budzi się i atakują go psy....gryzą, szarpią...on nie może się bronić, nic nie może zrobić... niekomu nie życzę takiej śmierci... Tomek- pamiętaj, że Mały Płock zawsze będzie z Tobą :((( [*][*]
|
|
po praz pierwszy slyszę o sieci PLEY...... ten post to chyba jakis zart!
|
|
możliwe że jechał 50 km/h ale za szybko a potem gadanie o jakimś fatum echhh
|
|
Znałam Tomka i klimat pnujacy na milano.Ochrona nie czepia sie do dziewczyn, ale wobec chlopakow niemal sa bezlitosni.Nieraz widzialam jak ktoś obrywał tak ot,z kaprysu tych kretynów.Zastanawia mnie dlaczego ci z ktorymi byl tam Tomek nie zainteresowali sie jego zniknieciem,czy do cholery nikt nic nie widzial?!Chłopak konal przez kilka godzin a winni calemu zajsciu maja byc wolni?!Tomek byl spokojnym,szanowanym chlopakiem,nieskory do jakichkolwiek bojek.Z pewnoscia nie staral sie byc tym "bohaterem" w konflikcie z psami jak twierdzi MirekO.Czlowieku zastanow sie co piszesz!pomysl jak bys zareagowal na utrate w takich okolicznosciach swojego bliskiego!Podtrzymywal bys swoje zdanie?!Z tym trzeba cos zrobic.Mam nadzieje ze Tomkowi beda wynagrodzone te meki.Pamietaj,tak jak napisal AdeckMP, MAŁY PŁOCK ZAWSZE BEDZIE Z TOBĄ! [*][*][*] ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a może teraz ktoś coś wie?
|
|
Ja jak Ja-jak nie znasz ludzi to nie oceniaj , a to ze dziewczyna pisze ze ma dziecko to nie oznacza ze zostawia je w dom i jedzie na jakas smieszna dyskoteke do jeziorka, nie znasz sprawy to sie nie wypowiadaj i nie komentuj czyjegos zachowania , bo moze sama nie jestes lepsza ??? Tu ludzie pisza o osobie ktora zginela w okrutny sposob, a ty tu moraly prawisz wez ty sie dziewczyno zastanów!!!!
|
|
Ja jak Ja to bylo do ciebie nie doczytalam ze jestes facetem choc kto wie....
|
|
KRZYSIEK Z KRAKOWA LAT 45
|
|
Może nie taki śmieszny co żałosny... http://youtube.com/watch?v=jEVi1v-5Ddo&mode=related&search= A to jego konto na fotce :D http://www.fotka.pl/profil/ekiertomierz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |