Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POrażka PO - Potrzebne zmiany ?! |
szczypek wybacz ale bredzisz jestem osobą prywatną nie jakimś biznesmenem, nie zamieszczam ogłoszeń bym miał się spodziewać jakiś telefonów. Moi znajomi mogą się do mnie dodzwonić bez problemu ale nie widzę powodu by odbierać po kilkanaście telefonów dziennie tylko dlatego że ktoś chce sobie zadzwonić. Jak ktoś lubi rozmowy telefoniczne to niech sobie ględzi ja mam ciekawsze zajęcia. Ciekawi mnie jedynie Twoje stwierdzenie "Nie odbiera tylko ten co ma coś na sumieniu" , może wyjaśnisz mi co przez to rozumiesz, bo ja jakoś nie potrafię zrozumieć tej Twojej "głębokiej" myśli.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POrażka PO - Potrzebne zmiany ?! |
tylko bandyci i złodzieje chodzą z kapturem zakrywającym twarz (a jak ich psy prowadzą to swetr na głowę proszą) , tak samo buce wstydzą si swoich numerów - i z kim tu gadać jak on ma nr zastrzeżony (nieznany), z osobą, która się wstydzi swego "ja" ?
|
|
Z pewnoscia kogos zsatanizowala ilosc kosciolow ale czy ilosc rond miala byc cos do tego-nie wiem. A no i racja. Budrzetu nie mamy. Moze gdzie jest jakis Budzet. Hej, czy Ty to nie przypadkiem prawdomuwny? Nick rowniez z bledem.
|
|
witam, znacie jakiegoś elektryka samochodowego?
|
|
Jest dobry gostek, na imię ma Sylwek i jego numer 662262620. Polecam gościa.
|
|
ciężko będzie coś znaleźć, najlepiej w siedzibie towarzystwa przyjaciół ziemi łomżyńskiej w starych wydaniach tegoż stowarzyszenia nie ma wzmianek ale może są jakieś uaktualnienia powodzenia
|
|
Jesli ei czepiamy sie uz przepisow to zwykla przyzwoitosc wymagala by tego by owe bloto ktore jak by nie bylo sie zawsze okeli na kolach ciezarowy bylo sprzatane przez owych budowlancow. Czemu nikt nie sprzata? Widoczeni w kosztorycie robot nie bylo pozycji - oplata za sprzatanie nawierzchni utwardzonej przy wyjezdzie z placu dudowy poz KNNR ..... Co sie stanei jak ktos z powodu wystepowania blota lub piachu na jezdni spowoduje wypadek ? no i co to za cywilizacja ? gdzie na asfalcie lezy bloto. W polsce zawsz pewne zachowania beda trudne do zaaklimatyzowania na stale. Pozdrawiam rozmujnik
|
|
Ja osobiście polecam wojtka na krasce
|
|
moja mama ma od 2 lat ten sam nr abonamentu i wiecznie slyszy przez telefon jak ktos z nia zrywa albo chce umowic sie na randke, dostaje tez dziwne smsy. Pytanie jedno kto mogl dorwac jej nr tel skoro tak dzieje sie od poczatku od kiedy ma ten nr....... dziwne Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Człowieku, takich bzdur jakie wypisujesz dawno nie czytałem. Zapisz się na kurs jazdy, a póżniej zabieraj głos. Głównym zadaniem ronda jest spowolnienie ruchu, czyli jedynie rondo i fotoradar to skuteczne sposoby na debili, którzy ulice miasta traktują jak tor wyścigowy. Cała zabawa w te urządzenia i rozwiazania ruchu nie byłaby konieczna, gdyby kierujacy byli ludźmi myślącymi, a nie bęcwałami udowadniajacymi wszystkim, jakie to z nich kozaki w dwudziestoletnim Audi lub golfie 2 itp.
|
|
W kolegium można studiować tylko dziennie. A raczej być słuchaczem, heh.
|
|
rozbujnik: masz racje że me słowa rzeczywiscie były za mocne. Zresztą w całym swym poście pokazujesz sporo prawdy. Zbych
|
|
Pewnie, że się zmieniło... Nastąpił wzrost: - bezrobocia, - cen mieszkań, - przestępczości, - ilosci dziur w drogach i zabitych w wypadkach drogowych, - osadzonych w zakłądach karnych, - ilości kościołów i wody święconej, - ..........
|
|
Zastanów się jeszcze. Net praktycznie taki sam jak Netia oferuje też Gts Energis, a usługa nazywa się Multimo. Z tego co czytałem na różnych forach to na Multimo mniej narzekają niż na NEt24. U mnie (Kolno) działa dobrze. Nie wiem jakie są teraz ceny, ale wtedy kiedy ja podpisywałem umowę (luty) były trochę tańsze od Netii
|
|
ja w zeszłym roku miałem taki problem w astrze:P polecam nowogrodzką . a swoją drogą nie dziwi mnie fakt jak ktoś przyjeżdża do zakładu i mówi jak mechanik ma to zrobić:P czasem lepiej się nie wymądrzać:P pozdro Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
dla twojej informacji durna istoto a alimenty nie sa na moje dziecko tylko powinny byc na mnie!!! debilku mam zaswiadczenie o dysortografi i inteligencje powyzej przecietnej wiec zamknij ryja a prace mam jak na razie dobra lepszej mi nie trzeba?? zazdrosc??? buhah
|
|
Mam pytanko - czy zna ktoś jakieś szczegóły dzisiejszej prezentacji ŁKS-u na Starym Rynku?
|
|
Łomżynski Klub Sportowy pragnie zaprosić wszystkich swoich Kibiców na prezentację zawodników pierwszej drużyny, która odbędzie się 2 sierpnia o godzinie 18:00 na Starym Rynku w Łomży. Podczas prezentacji będzie możliwość nabycia karnetów na rundę jesienną w cenach: - 150zł - karnet normalny - 110zł - karnet dla kobiet, emerytów, rencistów i studentów - 70zł - karnet dla młodzieży od 14 do 18 lat, Członkowie ŁKS-u oraz Członkowie Klubu Kibica ŁKS-u. Źródło: ŁKS Łomża
|
|
Dodam ze mam identyczna grafe w lapie i wszystko smiga. Posiadam dzialajace sterowniki pod te karte. Szczegoly masz tutaj. Wygospodaruj chwile i zobaczysz rezultaty. A swoja droga, zalecam przejscie na SUSE. Szczegóły tutaj: LINK DO PORTAL: LLUG
|
|
przy nowych ogłoszeniach będzie i taki podział
|
|
Marian37..lol..hahahahahhaaaahahhaha, rozwaliłes mnie:D
|
|
dobry pomysł _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
tak, istnieje możliwośc indywidualnego nauczania, ale każda prośba jest rozpatrywana też indywidualnie ;). Po prostu musisz mieć jakiś dobry powód, np. małe dziecko, bądź kontynuujesz inny kierunek studiów. A co do poziomu nauczania na pewno nie jest niski. Kolegium możesz skończyć z dyplomem licencjata Uniwersytetu Warszawskiego, jeśli oczywiście podejdziesz do obrony pracy:p.
|
|
no to juz wiem,a jaki jest poziom nauczania?zapewne wysoki?ciezko jest czy mozna poradzic sobie bez problemu?a jakie masz plany dalszej nauki po tym kierunku? uw czy inna uczelnie?
|
|
Marian37 - jak sie mozna dowiedziec z "Wiedzmikolaja" by Pratchett malujesz ten sam dom ktore wszystkie dzieci maja gdzies w umysle.
|
|
Witam! Ostatnio w radiu w esce i w zetce wlaczaja taka fajna skoczna piosenke. spiewa facet lub kilku cos tam rock.. brown... baby?:P naprawde trudno mi powiedziec bo slyszalam gora 2 razy ale sie w niej zakochalam:) Pomozcie powiedzcie co to za piosenka i kto spiewa:) Z gory dzieki za pomoc:) Bimbo !
|
|
Poziom nauki jest wysoki,ale można sobie poradzić bez problemu. Na razie nie planuje nauki w tym kierunku, ale sporo moich znajomych wybiera uw, ewentualnie uniwersytet warmińsko-mazurski albo wyjeżdża teraz za granicę. Można też rozważyć Wrocław, bo tam są studia magisterskie dzienne.
|
|
Poszukuje sklepu lub strony www na, której mógłbym kupić koszulkę piłkarską z właśnym nazwiskiem. Nie wiecie gdzie można kupić takie coś? W gre nie wchodzi na allegro.pl, bo juz dawno sprawdzałem... :/
|
|
Witam panie henryku... Pasmo 2m mimo iz ma swoich zwolennikow nie zyje.... :-( faktem jest iz KF jest bardziej intreresujacym zajeciem niz 2m i 70cm... Ale nie kazdy posiada owe nadajniki na KF Pozdrawiam
|
|
Dla wszystkich "piratów" polecam najpierw zrobić licencję a dopiero potem nadawać. Przy okazji pozdrowienia dla Pana który piratuje w pewnym paśmie niedozwolonym z ulicy POLOWEJ
|
|
Czy twoim zdaniem hip-hop polski już umarł/powoli umiera/jest i zawsze będzie. Czym to jest spowodowane ??
|
|
Hih, to znowu odpowiem;). Dużo więcej chętnych jest na filologię angielską niż niemiecką. Decyduje głównie, jeśli nic się nie zmieniło, wynik matury. Najlepiej przejdź się tam albo zadzwoń i zapytaj.
|
|
mozliwe tez ze cos tam spiewaja white brown czy cos takiego. gatunek rock ale skoczny i przyjemny dla ucha:)
|
|
moze baby baby sunblock ft sandy??
|
|
Kochani. Czy znacie kogoś ,kto prywatnie (ale nie za ciężkie pieniądze) ustawi antenę do odbioru telewizji satelitarnej? Wszystko jest zamontowane ,niestety nie potrafię złapać sygnału. Wiem,że tam rzecz opiera się o milimetry. Może coś poradzicie? Pozdrawiam.
|
|
madziusmadzisu czy ty wiesz co to jest rock ?
|
|
a czy kiedykolwiek on żył???jacyś kolesie się dorwali bo poczuli że można na tym zarobić i tyle, a jak koniunktura się skończyła to i przeszli da disco polo bo jest teraz na topie
|
|
popieram autora postu i czuubka ! dziwi mnie to że w większości są to Polacy którzy ukrywają swoją tożsamość (piszę o doświadczeniach z danii) wstyd, strach, kompleksy czy taka jeszcze jedna przywara narodowa ? jak można pukać do czyichś drzwi nie ujawniając kim się jest ?
|
|
takich pierodol jak rock nie slucham ale wiem co to rock, pomyslalam ze moze gatunki pomylil :D
|
|
ja sie dziwie ludziom z Augustowa ze jeszcze bialegostoku nie blokuja, przeciez to wlasnie przez bialystok ta obwodnica jeszcze nie ruszyla, jak by ViaBaltica poszla przez lomze jak chce unia i tez nie ucierpiala by natura to juz dawno prace by mogly ruszyc z ta ich obwodnica. Augustowianie zablokujcie bialystok a nie blokujecie wlasne miasto !!! pozdrawiam
|
|
Śledzie pie_pszone
|
|
witam,proszę o pomoc w znalezieniu dobrego mechanika samochodowego,który robi dobrze i w miarę tanio(chodzi o zawieszenie).Jesli możecie to podajcie nawet adres mechanika.Dzięki!
|
|
Kto wypełnił niech się dopisze. - wypełniłem.
|
|
wypełniłes to fajnie, ale nie ma sensu, by wszyscy sie tu wpisywali.
|
|
nie słucham za dużo polskiego hh... przestał mi się podobać... kiedyś słuchałem sporo, a teraz bardzo wybiórczo i to częściej stare kawałki... z ostatnich płytek jakie mi się podobały to na pewno Skazani na Sukcezz, Molesta Ewenement i mixtape Deszcza...
|
|
chyba mądrzejszego tematu nie można już było wymyśleć
|
|
Angielski, rosyjski i polski na wysokim poziomie, znajomi mówią,że niemiecki i informatyka nie bardzo. Pedagogika ma wzięcie. Zintegrowane nie ma ciężko,a ogłoszeń o pracę sporo dla tego kierunku.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja opracowalam swoja wlasna metode i czuje ze jutro bede milionerka
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wypełniłem :D
|
|
ehh ta filologia angielska heheh, przejdę się w tygodniu i zapytam co i jak.. ;)
|
|
Mi nie o to chodzi! Chce koszulke Manchesteru United jak prawdziwa, ale z moim nazwiskiem. Taką koszulkę z allegro można w Łomży w biurze reklamy zrobić sobie... Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
lunatyk masz racje :)) dzis juz tam jedlismy :D bo bardzo blisko domu :D i smacznie;))
|
|
nie znam tytulu niestety ale sama poszukuje tej piosenki bo nawet mi sie podoba;P i tak mi sie skojarzyla z opisem tej twojej;) kto wie moze szukamy tej samej:P
|
|
:) szukaj dalej:) przynajmniej jedna mozna juz wykluczyc:)
|
|
Nie pisze ze twardsze amory i większe fele to większy komfort wręcz przeciwnie chodzi mi o to ze im większa średnica koła tym mniej odczuwa sie gdy wpadniemy w jakąs tam niewielką dziure(jeżeli to przepaśc to i tak nic nie pomoże ;-) )dlatego teraz nawet mało jest producentów fabrycznych aut z felgami o małym rozmiarze(13') i z roku na rok coraz więcej pojawia sie aut z naprawe dużymi kółeczkami szczególnie w segmencie aut z wyższej półki. Z tym co piszecie o profilu opon to akurat macie racje .mozna sobie założyć kapcie o niższym profilu i nie trzeba przy tym samym rozmiarze ingerować w mechanikę.ale ja nigdy bym nie zakładał felg w tym samym rozmiarze co fabyka a przynajmniej 2' większe i nie mów wtedy cc 700 ze nie trzeba podziałać w zawieszeniu no cóż moze komuś nie bedzie przeszkadzało jak na wybojach będzie napierdzielać w nadkola i nie trzeba pewnie wtedy nic robić z zawiechą no nie.jeszcze zróbmy dziure w tłumiczku seryjnym bo po co wymieniac na np K&M czy inny.Ja mam auto z miekką zawiechą kupiłem fele o dokladnie 1' większe, i na wybojach napierdzielało w nadkola a jak juz jeszcze z tyłu coś zapakować to jeszcze bardziej i nie piszczie ze spręzyny hujowe czy coś bo własnie 2 dni przed zakupem felg były wymieniane na nowe wzacniane(nie chodzi mi o sportowe)i byłem u trzech speców i kazali mi wsadzić twardsze amorki(choć tamte nie było całkowicie padnięte -zuzycie 35%- to musiałem wymienić.W sumie nie trzeba było ingerować w zawieszenie.No może do kazdego auta trzeba podchodzić indywidualnie?
|
|
Nie wy jestescie od tego zeby oceniac czyja to wina. To co sie stalo to tragedia, ale (za przeproszeniem ) w dupie byliscie i gowno widzieliscie zeby sie wypowiadac na takie tematy.
|
|
Czytam te Wasze posty i mam prośbę. Nie kłućcie się chociaż w tej sprawie. On by tego nie chciał. Proszę również, żeby nie wypowiadali się o nim źle ludzie, którzy go nie znali. To było morderstwo...psy miały być przykrywką, ale nie wyszło. Ktoś kiedyś za to zapłaci. My już nic nie możemy zrobić...po prostu będziemy go pamiętać. Każdy żyje na tym świeci, żeby zostawić po sobie to co najlepsze. On mimo iż żył bardzo krótko, zostawił bardzo wiele...nigdy go nie zapomnimy...niech każdy uczci Jego pamięć na swój sposób, w taki w jaki tylko potrafi najlepiej. Ja pokażę całej Polsce, że Mały Płock pamięta o Tomku.
|
|
no ale to nie powód żeby 2 tematy zakładać
|
|
http://youtube.com/watch?v=RvyIuF-kZDk może nie każdy tego słuchał :P
|
|
kurde, znów Szakiry nie zagrali :/ co za pech :)
|
|
No i bardzo dobry pomysl. Sam kiedys ze znajomym planowalem cos podobnego, ale sie rozeszlo po kosciach, z roznych powodow. A ze to tylko alternatywa w pojedynczych sytuacjach? No to dobrze, dodatkowy zarobek... przeciez ten sklep internetowy to tylko dodatek dla sklepow stacjonarnych, ktore beda jego zapleczem. Wiec zadnego ryzyka w zasadzie, poza kosztami serwera i kogos do obslugi zamowien... Mysle, ze sie przyda, wlasnie w tych wyjatkowych sytuacjach. Nikt nie musi tak kupowac na codzien, ale starczy, ze kazdy od czasu do czasu w potrzebie skorzysta i jakis tam zysk pewnie bedzie. A faktycznie nie zawsze jest czas na stanie w kolejkach, jak sie impreze robi.
|
|
a może samsung e250??
|
|
to powinien kupic sobie co 2 mieszkaniec naszego miasta God jak mozna ubierac skarpetki do sandalow i klapek lub adasie do spodnicy do tego dresy to nie jest stroj na podryw. Leciala ze mna samolotem panna z lomzy w sukience do tenisa ziemnego i frotkach na nadgarstkach!!!! Co sie stalo z klasycznym ubraniem koszulka dziny ewentualnie badeje. Do bucow zaloz dres do biegania a nie do panny r teraz podyskutujcie bo to jest tragedia
|
|
A na szybie widniał napis : Tak Się Bawi , Tak Się Bawi ... ŁKS!
|
|
zaczne od tego, ze lomzynskie ( moze bardziej, te dojezdzajace z okolic powiatu) dziewczyny moglyby wygrywac mistrzostwa swiata w ilosci zlotego, badz tez rozowego koloru na sobie... skarpetki do sandalow- fakt, szczyt wszelkich ekstremow... dodajac do tego biale kozaczki i torebki na łańcuszkach... dlaczego jeszcze nikt nie wymyslil zadnego swietego od tego rodzaju odchyleń... mialyby sie do kogo modlic... watpie jednak, zeby mialy az tyle zaparcia... a wracajac jeszcze do forumowiczki marchewaus, to podejrzewam, ze nie umniejszylaby 'szyku' swej sasiadce z samolotu... heheheheheheee....
|
|
luizfernandez twój sposób na karierę panowie z BSW szybko by zakończyli :)
|
|
A tym twierdzącym, że Milano należałoby podpalić, bo odbyła sie tam w niedziele dyskoteka napiszę, żeby w związku z tym zaapelowali do odpowiednich władz o zamkniecie krajowych dróg na których giną ludzie codziennie zresztą, o pozamykanie wszystkich akwenów, plaż, bo tam co roku topią sie ludzie, czy kopalń i innych zakładów podwyższonego ryzyka, bo tam również zdarzają się tragedie. Pozamykajmy też ulice, bo może spaść jakaś zabłąkana cegłówka na głowę. Zróbmy, żeby jak mawia Kononowicz, nie było niczego. Ludzie skończcie z ta hipokryzją. Ilu z was już w ta sobotę znowu sie napier....jak szmata, weźmie coś w nos, albo przywali kogoś sztachetą w głowę. Zacznijcie najpierw porządkowanie świata od siebie i najbliższego otoczenia. Dopiero potem wygłaszajcie poglądy na temat zamykania czegoś lub kogoś, czy osądzania innych czy mają serce, sumienie czy są ignorantami i egoistami. Ja na zakończenie napiszę o swojej nadziei, że wszystko się wyjaśni i w wyniku tego winni poniosą odpowiednią karę, o ile takich policja ustali.
|
|
Grzechem glownym klubu jest sprzedawanie kazdego zawodnika, ktory tylko sie troche pokaze na ligowych boiskach ... no i mamy gre jaka mamy ech
|
|
http://www.rower-lomza.pl/
|
|
No to co, że miało, ale okno transferowe się jeszcze nie skończyło.
|
|
Hauzer: 1. Pieksa? to już nawet modny klub nie jest hehe... poza tym powinien zmienić nazwę na "Apteka" i chyba większość wie dlaczego... podobna liga co Luzztro... 2. Underground - chyba najpopularniejszy klub wśród obcokrajowców... ale w czym on jest lepszy od takiej np. Yamy w Łomży??? 3. Cinnamon - to już doj.bałeś na grubo, bo to jeden z tych lokali, gdzie gromadzi się bananowa młodzież z metkami na wierzchu, nastoletnie modliszki i podstarzali playboye... jeden z gorszych klubów w wwa i nawet już nie jest lanserski... 4. Organza - wszystko ok, ale klimatyzacji nie ma... 5. Klubokawiarnia - ok mi osobiście najbardziej przypadł do gustu On-Off, ale Hotl i Metafora to też bardzo fajne miejsca... lubię też Klinikę, M25, Space i od czasu do czasu Fresha... z pubów studenckich zdecydowanie Student i Indeks... nie polecam Quo Vadis (gorszy mordor niż łomżyński Atom), Parku (zwłaszcza w dni, gdy jest darmowy browar - nie dość, że dają wodę to jeszcze ludzie się nią potrafią naj.bać i się rzucają...), Tango&Cash (dużo koksów i szmat) i Haremdy (przychodzą tam żółte 50Centy ze stadionu)...
|
|
Hmmmmm... Ja jeszcze pamiętam polonię1 i japońskie kreskówki(mianem anime tego nie można nazwać :P) typu Yattaman, Calendarman, Sally czarodziejka, Daimos itd ;) Z tego co pamiętam one były z włoskim dubbingiem...
|
|
aby się nie wsrywały pod "nowym klubem" Bolesław
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |