Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Język angielski (intensywny) |
Czy możecie polecić jakąś szkołę, oczywiście dobrą szkołę która prowadzi intensywny kurs języka angielskiego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Język angielski (intensywny) |
Dołączam się do pytania - ale chodzi o dodatkową naukę angielskiego 9-latka po wakacjach, od września
|
|
Polecam EEC na Mickiewicza na przeciwko szkoły podstawowej nr.7. www.szkolajezykowaeec.pl
|
|
Tez polecam eec. Moje dziecko tam uczeszczalo i jestem zadowolny jak i pociecha tez.
|
|
Ja polecam Alma Mater :)
|
|
Chociaz a.,p.- jesli bys chciala, ja moge podczas wakacji pomoc Twojemu dziecku nadrobic zaleglosci i nauczyc czegos wiecej, o wiele taniej niz na kursie :) Jakby co tu masz kontakt: easygone@op.pl
|
|
Ja byłam na intensywnym kursie angielskiego w Devon, naprawdę warto jak komuś zależy na szybkim opanowaniu języka. szczegóły tutaj
|
|
blue-green napisał(a): > Ja byłam na intensywnym kursie angielskiego w Devon, naprawdę > warto jak komuś zależy na szybkim opanowaniu języka. > szczegóły sprachcaffe.com/polski/study_abroad/language_schools/devon/main.htm > tutaj > Ja polecam taką szkołę: https://szkola-jezykowa-krakow.com.pl/cennik/
|
|
Kocham język angielski. Jego znajomość jest po prostu podstawową umiejętność w obecnych czasach!!! ___________________________ rzetelneprace.pl/tematy-prac-inzynierskich-z-logistyki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |