Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dyktafon cyfrowy |
potrzebny od zaraz kupię 693902030
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dyktafon cyfrowy |
Idź człowieku do sklepu i kup sobie od ręki np. NEONET mają za ok. 100zł Ziomek
|
|
ale bystrzak :) Po co mam iść wydać 100 jak mogę kupić od kogoś za 40 ? No ale liczy się to że odpisałeś ..... :)
|
|
przejrzyj gazetki to może znajdziesz nowy za 60-80 zł...
|
|
|
Po co kupować? Smartfon wystarczy w dzisiejszych czasach. Z mikrofonem zewn to też nie problem. Wystarczy wziąć dowolny mikrofon, odciąć wtyczkę i przylutować wtyczkę od dowolnych słuchawek do telefonu komórkowego. Wtedy smartfon wykrywa taki mikrofon jak podłączone słuchawki ale wtedy korzysta z tego mikrofonu. Ja sam jak kiedyś pisalem do pewnego konkurencyjnego portalu lokalnego używałem takiego zestawu: zwykły komputerowy mikrofon + taka przejściówka jak wspomniana wyżej + smartfon Alcatel Onetouch pop c7 (następnie kupiłem uszkodzony mikrofon który lepiej wygląda, wywaliłem z niego bebechy, włożyłem ten komputerowy, i przylutowałem wtyczkę z tamtej przejściówki) PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
|
Dobry dyktafon możesz kupić tutaj: http://24a-z.pl/dyktafony-c-53.html Jeżeli zamówisz dzisiaj, to przyjdzie w piątek, albo w poniedziałek. Warto, ponieważ ceny nie są wysokie, a jakość nagrywanych rozmów dobra. Sama używałam do nagrywania wykładów na uczelni :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |