Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiosna |
Czy bedzie ,,Wiosna ..Biedroniaw Łomży..- ja jestem za ! skarbuś
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiosna |
A ja przeciw... I myślę że za wiele na scenie politycznej zmian nie dokona... Kasia..
|
|
jak najbardziej jestem za ..a pis co dokonuje? życzę nowej partii aby się wybiła jak najlepiej
|
|
No to jest nas Troje za. Biedroń bardzo inteligentny facet i polityk. Niemcy w tym roku zamykają prawdopodovnie ostatnią kopalnię węgla u siebie.Żeby nie było niedomówień nadal będą importować surowiec z innych krajów. Jak znam życie już linczują Biedronia bo chcę pozamykać kopalnie.Tylko trzeba najpierw przytoczyć jego słowa: zrezygnować z wydobywania węgla do roku 2035.Nie w tym czy przyszlym roku.
|
|
Jestem ze tym by wszystkich włodarzy z Łomży zamienić na jednego Biedronia kto jest za. Przynajmniej będą mieli bliżej na plaże bo zapewne nasza Łomżyńska ich nie interesuje. Tylko jak ich wysłać pociągiem, Czy autobusem z dworca widmo.
|
|
Symbolem partii Biedronia jest stara rura wydechowa .
|
|
Następny populista za pieniądze Sorosa i niemieckich fundacji. Już był posłem i prezydentem miasta jakieś sukcesy?
|
|
Módlcie się do swoich Bogów żeby Biedroń wygrał wszelkie wybory.Wszak boicie się napływu uchodźców,a jak będzie Biedroń rządził żaden muzułmanin podczas modłów dupy nie wypnie.Hahahaha.
|
|
Jak muzułmanie napłyną w odpowiednio wielkiej proporcji to takim Biedroniom, Paplakom itp urządzą uroczyste ukamienowanie.
|
|
A Polscy geje urządzą im z dvup jesień średniowiecza.
|
|
Jest szansa na realną zmianę.Ani PO ani PIS niczego już nie dokonają,a tym bardziej Kukiz`15.Może należałoby dać szanse nowej twarzy?
|
|
Te powiewy świeżości i nowe twarze,jak i nowe ugrupowania,niewiele zmienią w rozumowaniu części społeczeństwa. Ale było by fajnie gdyby się w polityce unormowało trochę. A tytaj z każdej strony afera goni afere,bez wzgledu na orientację polityczną.
|
|
Paolo69 Chyba pomyliłeś twarz z dupą .
|
|
Hahahahahaa.Bardzo śmieszne jeniec.Nawet nie wiesz jak się uśmiałem.Od zawsze jesteś taki śmieszny czy od momentu gdy ujrzałeś u siebie pierwszy wzwód.Skoro ci się wszystko z jednym kojarzy.
|
|
Jakie nowe twarze ? Chyba rozwarte pośladki raczej .
|
|
Nie jestem sympatykiem Wiosny , ale Misia, 18letnia siusiumajtko z ONRu a ty już wyleczyłaś trądzik ?
|
|
A to Misis taka radykalna ? Ciekawi mnie gdzie taki radykał robi zakupy,w jakich markach ubrań chodzi,no i czy co niedziela w kościółku,jak samochodzik posiada to pewnie też tylko Polskiej produkcji.Jeżeli pracuję to też tylko firma typowo Polska.
|
|
Jaki samochodzik i jakie zakupy, jak ta dziecinka jest jeszcze na garnuszku mamusi i tatusia :) sama tu pisała, że cieszy się bo parę dni przed wyborami skończy 18 latek i będzie mogła pierwszy raz w swoim życiu zagłosować - oczywiście na Mariusza :) ... jak pisała, jej nawet internet i komórkę opłaca tatuś .
|
|
To naprawdę dziewczyna zna życie.Pewnie jej największym problemem był pierwszy okres. Ale w internecie jest kimś- szacun.
|
|
Jestem ciekawa co robi wieśniak z dolnośląskiego na 4lomza ?
|
|
Zresztą różne mendy się tu plączą, to może i burak z Chrośnicy .
|
|
A ja myślałem że na Dolnym Śląsku,to bardziej górnicy niż wieśniaki.
|
|
Raczej ciężko znaleźć na kartoflisku kopalnię. Wieś Chrośnica to wieś leżąca w gminie Zbąszyń. Należy do województwa wielkopolskiego, powiatu nowotomyskiego. Według Narodowego Spisu Powszechnego Ludności i Mieszkań z 2011 roku liczba ludności we wsi Chrośnica to 629 z czego 50,4% mieszkańców stanowią kobiety, a 49,6% ludności to mężczyźni. Miejscowość zamieszkuje 4,6% mieszkańców gminy. Identyfikator miejscowości Chrośnica w systemie SIMC to 0917030, a współrzędne GPS wsi Chrośnica to (16.001944, 52.266944).
|
|
Wiosna,-coś nowego? Chyba tylko pedałowanie, bo cała reszta to stara zbieranina. Robcio już zdążył wspomnieć o koalicji z pełowcami. Najważniejsze w jego bełkocie to likwidacja. Czyli dokładnie jak u platfusów. Cała reszta, to debilny bełkot bez sensu. No i ta przyszła koalicja. Strach się bać. Co może wyjść krzyżówka, pederasty z folksdojczem? Ktoś mi odpowie?
|
|
ślepcze ... gorszego kalectwa jak ty, to nie zrobią :)
|
|
To zależy czy do nich dołączysz? Jako zoofil możesz nieźle pokrzyżować.
|
|
polus ale ty znakomicie wykształconym historykiem musisz być . A ja dureń myślałem,że wojna już się skończyła(podobno w 1945 roku) Volksdeutsche (pol. etniczni Niemcy[1] lub folksdojcze[2]) – określenie stosowane do 1945 (w Austrii i po 1945[a][3]) wobec osób pochodzenia niemieckiego, zamieszkujących poza granicami Niemiec według stanu granic na koniec 1937, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa (Reichsdeutscher)[4] w takich państwach jak Francja, Belgia, Dania, Luksemburg, część Szwajcarii oraz na obszarach dawnego osadnictwa niemieckiego w Polsce (Poznańskie, Górny Śląsk, Pomorze Gdańskie, Łódź i inne), w Czechosłowacji (Kraj Sudetów i Karpaty, głównie Spisz), Rumunii, czy na Litwie (okręg Kłajpedy
|
|
Autor: Polus (---.elomza.pl) Data: 09-02-19 11:19 Wiosna,-coś nowego? Chyba tylko pedałowanie, bo cała reszta to stara zbieranina. Robcio już zdążył wspomnieć o koalicji z pełowcami. Najważniejsze w jego bełkocie to likwidacja. Czyli dokładnie jak u platfusów. Cała reszta, to debilny bełkot bez sensu. No i ta przyszła koalicja. Strach się bać. Co może wyjść krzyżówka, pederasty z folksdojczem? Ktoś mi odpowie? //////////////////////////////////////////////// Jak to co wyjdzie z takiej koalicji ? FolksEsel . To przecież oczywiste jest.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |