Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie mogę kupić folię do pakowania prezentów , kwiatów tzw. celofan |
gdzie mogę kupić folię do pakowania prezentów , kwiatów tzw. celofan
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie mogę kupić folię do pakowania prezentów , kwiatów tzw. celofan |
w marzeniu lub zobacz w papierniczym na legionow w EPOCE
|
|
zajrzyj do kwiaciarni obok starej poczty tuż przy postoju taxi
|
|
kup na allegro! Tam na pewno znajdziesz taniej :) Czy interesują Was turystyczne krzesełko do karmienia ?
|
|
Sprawdź w sklepie firmy NEOPAK z Warszawy - ja u nich stale zamawiam opakowania. Tu masz adres -> http://www.neopak.pl
|
|
Najlepiej rozejrzeć się na jakichś portalach, które oferują np. Darmowe Ogłoszenia. W takich serwisach z reguły ogłaszają się tysiące mieszkańców z całej Polski, dzięki temu szanse, że znajdziesz to, czego szukasz są naprawdę duże. Nawet jeśli rozchodzi się o nietypowy materiał. Darmowe Ogłoszenia z całej Polski, warto zajrzeć.
|
|
Neopak jak najbardziej mogę polecić tę firmę. Jeśli chodzi o profesjonalne produkty pakujące, to zdecydowanie posiadają najszerszy wybór i bardzo przystępne ceny. Warto z ich ofertą się zapoznać.
|
|
Serio, przed Świętami - jak co roku - zawsze jest problem, żeby kupić celofan. Nawet na poczcie nie ma. Można w niego fajnie zapakować wyrobu cukiernicze czy prezenty i stąd braki. Jedynie tutaj https://opakowania24.eu/produkt/arkusz-foliowy-ppbg-100x140-cm-celofan-opakowanie-50-szt.html przez net można zamówić, żeby doszedł przed Świętami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |