Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klimatyzaja |
Gdzie tanio i dobrze napełnię i odgrzybię klimatyzację? Jakie ceny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klimatyzaja |
Tanie mieso psy jedza. Kiedy sie nauczycie, ze nie ma tanio i dobrze. Cos kosztem czegos. Ja klime nabijam i ozonuje w auto klinice na sosnowej
|
|
Toż tyle ogłoszeń jest...
|
|
wyskocz do Maxusa przy orlenie powiedz ze jestes od Grześka który 5dni temu mial uszczelnienie kompresora może dostaniesz jakiś rabat...
|
|
Hehe, dobre dobre. W miejscu z dużym ruchem śmiało można w ciemno tak powiedzeń. Ryzyko niewielkie, za to możliwy rabat :)
|
|
Klimę nabije Ci każdy zakład, który ma do tego sprzęt. W naszych realiach już raczej wszystkie zakłady mechaniczne to mają i większość wulkanizacji. Co do Maxusa to nie polecam z jednego powodu. Otóż pojechałem tam z zatartą sprężarką to stwierdzili, że koszt naprawy to od 1300 do 2000zł. Wyśmiali mnie wręcz, że w starej corsie (15lat) chcę aby działała klima... Może nie chciało im się zaglądać, ale ja kupiłem sprężarkę za 120 i wraz z nabiciem założył mi to inny mechanik za 200zł. Także za ok. 300zł mam zrobioną klimę i jeżdżę już 3 miesiąc i jest ok. Także Panowie więcej chęci, a mniej sztucznego profesjonalizmu. Może mają tyle zleceń, że taki klient jak ja jest dla nich nieistotny - to właśnie dlatego ich nie polecam - brak szacunku do ludzi...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |