Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
broń |
Chciałem tz ktoś z rodziny chce kupić broń i słyszałem że w Łomży jest taki sklep z bronią legalnie tylko na jakiej to ulicy jest?? i mam pytanie czy ktoś z was jezdzi na strzelnice do piątnicy i ile kosztuje takie strzelanie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: broń |
mysliwska i sportowa ul kaktusowa
|
|
dzięki za ulice w poniedziałek zapadnie się .
|
|
A nie lepiej www.militaria.pl ?? Broń bez zezwolenia!
|
|
Ale mi nie chodzi o zabawki na kulki albo wiatrówke tylko o normalno broń.
|
|
Spróbuj w Sledzowie.Na pewno taniej i większy wybór.Jeden ze sklepów to Jager na legionowej a drugi Hubertus (nie pamiętam gdzie, sprawdz w necie). Jest jescze Kaliber ale tam nigdy nie byłem. O ile dobrze pamiętam to Hubertus ma jedne z najtańszych w Polsce zabawek z Czeskiej Zbrojowki, ale JAger tez sporo importuje i ceny ma chyba niezłe. Militaria.pl to syf i chłam.Albo tanie chińskie g... albo porządny ale przepłacony.
|
|
Bartes a czy ta osoba która chce kupić tą bron ma pozwolenie ?? Bo bez tego to raczej nie kupi..
|
|
No Bartek, ale teraz to dałeś dżezu :) Czyli na militaria.pl to nie można bez zezwolenia, a na Kaktusowej - można. To fajnie :) Pozdrawiam.
|
|
Tak ta osoba ma zezwolenie na broń palna, w tym broń bojowa, myśliwska, sportowa, gazowa, alarmowa i sygnałową A czy w militaria.pl można kupić bez zezwolenia pewnie można ale po co sobie zawracać dupe jak można kupić na miejscu a sobie tez bym kupił ... a ktoś z was jezdzi do tej piątnicy na strzelanie czy nie ma takich amatorów ?? na forum;)
|
|
A po co do Piątnicy ?? Przeciez w Łomży jest strzelnica!! :)))
|
|
Chodzi ci o to co psy srają i dzieci latają raz wiatrówke wyciągnełem to jakaś babka już darła się że na ...997 zadzwoni ;p mieczkoś byś przyjechał i byś mi mandat wlepił? dlatego Piątnica zostaje chyba że znacie inne miejsca gdzie można strzelać ;)
|
|
Hmm koło WORDu tam w tym starym budynku (wejscie od strony rzeki) są prowadzone zajęcia. Ale warunki spartańskie :)) Nie pamiętam jak gość się nazywa... Ale ważne że masz chęci :)
|
|
Bartes, a probowales paintballa? :) wychodzi troche taniej niez strzelanie z ostrej i nie jest tak nudne. jest juz troche osob w lomzy ktore sie w to bawia wiec... tylko kupic sprzet i sie umowic.
|
|
r. zwierzynski chyba jesli chodzi ci o goscia ze "strzelnicy" na przeciwko wordu Mam sto rąk, a wnich sto sztyletów Gdy zechę sto ciosów nimi zadam
|
|
"raz wiatrówke wyciągnełem" mieczkos - to podpada pod paragraf?
|
|
jak pamietam w piatnicy placi sie jakies 50-70 gr za pocisk ..... jak jestes w klubie strzeleckim to masz znizke nawet o 50 %
|
|
Dzięki za info. Pozdrawiam wszystkich "snajperów"
|
|
ja w obecnych czasach czułabym się bezpieczniej, gdybym mogła nosić ze sobą broń.
|
|
Na Przeciw WORD już dawno nie ma strzelnicy . .........................................................................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |