Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poseł Kołakowski |
nigdy nie byłem zwolennikiem posła Kołakowskiego ale za zaangażowanie i wkład w sprawę budowy Via Baltici przez ŁOMŻĘ należą się panu posłowi słowa uznania i podziękowanie. jan
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poseł Kołakowski |
Poczekaj, poczekaj i nie chwal dnia przed zachodem słońca. Na razie to tylko puste słowa, do realizacji jeszcze daleka droga i wcale nie taka pewna.
|
|
ale on nie daje uznania za realizację tylko za starania i wkład w sprawę budowy, a to nie to samo... czytaj ze zrozumieniem... jak zbudują to kwiaty i bombonierka dla posła należeć się będą :) --------------------------------------------------------
|
|
trzymam kciuki żeby doszło do realizacji tej trasy ale na dzisiaj doceniam starania posła Kołakowskiego.
|
|
Nie przepadam za posłem ale fakty są takie, że zaangażował się sporo w tą sprawę, a nie POlszewicką propagandę głosił.
|
|
a ja byłam zawsze za ,
|
|
Przyklad dobrej dzialalnosci posła Kołakowskiego powoduje ze w następnych wyborach na Prezydenta miasta Lomzy powinien w tych wyborach startować i na pewno by wygrał.
|
|
Nie dzięki, miastu nie potrzeba kolejnej kadencji socjalistów. Niech sobie zatrudniają kogo chcą i się zadłużają w swoich sklepach.
|
|
|
Ostatnio słyszy się że nasz rząd angażuje się finansowo w budowę dróg na ukrainie. Niech tylko spróbują nam powiedzieć że nie ma kasy na obwodnicę Łomży.
|
|
Przypomina mi się taki zwrot : \"Nikt wam tyle nie da co ja wam obiecam\". Pogadać to i ja mogę. Poczekajmy aż zaczną budować, wtedy będzie można zacząć gratulować !
|
|
http://4lomza.pl/index.php?wiad=43894 Już się przeciąga, czegoś nie ma, tego sie nie da. Morawiecki za chwilę powie że nie ma na razie kasy i że może w przyszłym roku :) Obłuda dla głupiego narodu, machnęli papierkiem przed nosami i już brawa słychać jaki to poseł cudowny !!! Ile lat poseł Kołakowski jest posłem ? i co do tej pory powstało w mieście dzięki niemu ? NIC ? i tak samo będzie z obwodnicą !
|
|
no jak... NIC... a sklep ogrodniczy to co?
|
|
Brawo dla Pana Posła!Na mój głos może zawsze liczyć!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |