sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
poseł Kołakowski

nigdy nie byłem zwolennikiem posła Kołakowskiego ale za zaangażowanie i wkład w sprawę budowy Via Baltici przez ŁOMŻĘ należą się panu posłowi słowa uznania i podziękowanie.

jan

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: poseł Kołakowski

Poczekaj, poczekaj i nie chwal dnia przed zachodem słońca. Na razie to tylko puste słowa, do realizacji jeszcze daleka droga i wcale nie taka pewna.

ale on nie daje uznania za realizację tylko za starania i wkład w sprawę budowy, a to nie to samo... czytaj ze zrozumieniem... jak zbudują to kwiaty i bombonierka dla posła należeć się będą :)

--------------------------------------------------------

trzymam kciuki żeby doszło do realizacji tej trasy ale na dzisiaj doceniam starania posła Kołakowskiego.

Nie przepadam za posłem ale fakty są takie, że zaangażował się sporo w tą sprawę, a nie POlszewicką propagandę głosił.

a ja byłam zawsze za ,

Przyklad dobrej dzialalnosci posła Kołakowskiego powoduje ze w następnych wyborach na Prezydenta miasta Lomzy powinien w tych wyborach startować i na pewno by wygrał.

Nie dzięki, miastu nie potrzeba kolejnej kadencji socjalistów. Niech sobie zatrudniają kogo chcą i się zadłużają w swoich sklepach.

Poczekajmy na konkrety, czyli na budowę trasy.

---
http://www.geodezjalomza.pl/

Ostatnio słyszy się że nasz rząd angażuje się finansowo w budowę dróg na ukrainie.
Niech tylko spróbują nam powiedzieć że nie ma kasy na obwodnicę Łomży.

Przypomina mi się taki zwrot : \"Nikt wam tyle nie da co ja wam obiecam\". Pogadać to i ja mogę. Poczekajmy aż zaczną budować, wtedy będzie można zacząć gratulować !

http://4lomza.pl/index.php?wiad=43894

Już się przeciąga, czegoś nie ma, tego sie nie da. Morawiecki za chwilę powie że nie ma na razie kasy i że może w przyszłym roku :) Obłuda dla głupiego narodu, machnęli papierkiem przed nosami i już brawa słychać jaki to poseł cudowny !!! Ile lat poseł Kołakowski jest posłem ? i co do tej pory powstało w mieście dzięki niemu ? NIC ? i tak samo będzie z obwodnicą !

no jak... NIC... a sklep ogrodniczy to co?

Brawo dla Pana Posła!Na mój głos może zawsze liczyć!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org