sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
do krytyków

nie krytykujcie mnie , bo mam gdzieś wasze uwagi , mam je w d***e. CHWDK ( c**** w d**** krytykom

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: do krytyków

i co nie napisał prawdy ? haha
Uwielbiam te Wasze wypowiedzi i męskie rozmowy.

CHWDK

Widzę postęp! :]

ale CO SIE STAO?

:D

A kto cie krytykuje ?? teraz od jakiegoś czasu tu jest spokój na tym forum, nie to samo co kiedyś nocne rozmowy na falach Radio Maryja ;)

Nie dość że kretyn to i analfabeta! hahaha! nawet we wlasnym pseudonimie nie uniknal wpadki hahahaha

Głos Rozsądku

Muahahah dobreeee ;D ;D

niczym Jasiu Smietana ;]

szacunek dla Ciebie prawdomuwny ;-] Pokazałeś klase w tym poście, oby tak dalej, a wtedy każdy się przekona jakim jesteś imbecylem ;]

Jeśli się boisz konstruktywnej i szczerej krytyki to lepiej się nie wypowiadaj tu na forum, ani na innych a oszczędzisz sobie nerwów ;]
hehe i tylko nie potraktuj mojej wypowiedzi jako krytyki, bo wiem co ty o krytyce sądzisz ;]

ja na krytyki sie nie złoszcze, jestem spokojnym człowiekiem , ale nierozumiem ludzi , co usiada i piszo pod moimi postami głupoty , odwrotnie , niech oni nie piszo pod moimi postami

bo Ty pajacu piszesz glupoty!!!! a jak patrze na te twoje bledy ortograficzne to mi sie zygac chce :/ "piszo"

prawdomuwny
Oni piszo pod Twoimi postami, aby Ci uświadomić, że pokraczysz się z taka pisownią. Tak więc przed napisaniem kolejnego postu, weź w ręcę jakiś słowniczek kieszonkowy, i sprawdź pisownię.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org