Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do krytyków |
nie krytykujcie mnie , bo mam gdzieś wasze uwagi , mam je w d***e. CHWDK ( c**** w d**** krytykom
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do krytyków |
i co nie napisał prawdy ? haha Uwielbiam te Wasze wypowiedzi i męskie rozmowy.
|
|
CHWDK Widzę postęp! :]
|
|
ale CO SIE STAO? :D
|
|
A kto cie krytykuje ?? teraz od jakiegoś czasu tu jest spokój na tym forum, nie to samo co kiedyś nocne rozmowy na falach Radio Maryja ;)
|
|
Nie dość że kretyn to i analfabeta! hahaha! nawet we wlasnym pseudonimie nie uniknal wpadki hahahaha Głos Rozsądku
|
|
Muahahah dobreeee ;D ;D
|
|
niczym Jasiu Smietana ;]
|
|
szacunek dla Ciebie prawdomuwny ;-] Pokazałeś klase w tym poście, oby tak dalej, a wtedy każdy się przekona jakim jesteś imbecylem ;] Jeśli się boisz konstruktywnej i szczerej krytyki to lepiej się nie wypowiadaj tu na forum, ani na innych a oszczędzisz sobie nerwów ;] hehe i tylko nie potraktuj mojej wypowiedzi jako krytyki, bo wiem co ty o krytyce sądzisz ;]
|
|
ja na krytyki sie nie złoszcze, jestem spokojnym człowiekiem , ale nierozumiem ludzi , co usiada i piszo pod moimi postami głupoty , odwrotnie , niech oni nie piszo pod moimi postami
|
|
bo Ty pajacu piszesz glupoty!!!! a jak patrze na te twoje bledy ortograficzne to mi sie zygac chce :/ "piszo"
|
|
prawdomuwny Oni piszo pod Twoimi postami, aby Ci uświadomić, że pokraczysz się z taka pisownią. Tak więc przed napisaniem kolejnego postu, weź w ręcę jakiś słowniczek kieszonkowy, i sprawdź pisownię.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |