Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ceny mieszkań w dużych miastach |
Ponieważ nie widzę przyszłości w naszym mieście, coraz częściej myślę, żeby całkowicie zmienić swoje dotychczasowe życie. Utknęłam w pracy, w której raczej nie mam, co liczyć na jakiś awans i nic mnie tutaj nie trzyma. Myślę o wyjeździe do Warszawy albo nawet Trójmiasta - przeglądałam już oferty pracy.. W przyszłości chciałabym kupić własne mieszkanie w jednym z tych miast. Orientujecie się w cenach nieruchomości?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ceny mieszkań w dużych miastach |
Hej, bardzo odważna decyzja...Ja bym chyba tak nie potrafiła, z dnia na dzień zmienić całe swoje dotychczasowe życie, zacząć wszystko od nowa. Ale jeśli nic cię tutaj nie trzyma, to nie ma sensu męczyć się czy żyć z dnia na dzień....Ceny nieruchomości głównie zależą od tego, czy decydujesz się na rynek pierwotny czy wtórny. Osobiście polecam rynek pierwotny, a ceny mieszkań w w Warszawie, czy Trójmieście zależą przede wszystkim od dzielnicy. Warto wcześniej przejrzeć oferty deweloperów, żeby wiedzieć na, co możesz sobie pozwolić.
|
|
scierwa reklamowac sie w swoim dziale a nie na forum...
|
|
Ja zawsze marzyłam, żeby mieszkać w Warszawie. Niestety na marzeniach się skończyło. Nie mam tyle odwagi, żeby rzucić wszystko i wyjechać...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |