sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Liwi zabrali dziecko

Siedze wlasnie z Liwia (matka dziecka), jemy sniadanie...Liwia Opowiada mi jak bylo, ja czytam pismo ktore dostala zamiast dziecka... - dziele sie wiedza na Lomzynskim forum bo jestem w SZOKU (!!!)

rafala1

rafala1

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Liwi zabrali dziecko

Łobuzy zabierają matce dzieci i przekazują do rodziny zastępczej , która na takie
dziecko pobiera kupę forsy , żeby rodzice dostali choć 30 procent z tego co
otrzymują ci tkz zastępczy , to Polska byłaby prawdziwą Ojczyzną dla swych
Obywateli....

Niech Pani Piorunek pomyśli , czy jak zostawia swoje własne dzieci same w domu
to czy nie stwarza dla nich zagrożenia....i jak by się coś stało to co by było???

c2h5oh to rusz k* cztery litery i zacznij pomagac tym dzieciom skoro to takie pieniadze. Szczekanie tumana bez wiedzy. Ponad 10lat pomagamy dzieciom i za te twoje smieszne 30% nie kupilbys nawet pampersow i mleka. Teraz sobie usiadz i policz. Jezeli uwazasz to za dobry biznes to do dzisiaj powinnysmy byc bogaci i nie pracowac, a tu psikus. Bez powodu te dzieci nie potrzebuja pomocy innych ludzi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org