Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chwilowka w lomzy |
gdzie mogę pożyczyć pieniądze na dowód bez żadnych zaświadczeń czy sprawdzania w bik ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chwilowka w lomzy |
W takich miejscach zbyt duży procent. Jak jest możliwość to lepiej poszukać kogoś znajomego czy z rodziny i od niego pożyczyć, ewentualnie dla bezpieczeństwa podpisać pewne pismo żeby pożyczający spał spokojnie.
|
|
Tylko półgłówki biorą chwilówki !!!!!
|
|
Bardzo słuszna wypowiedź przez \"antyon\" Jak widzę te hieny reklamujące się to mam te same myśli co \"antyon\".
|
|
Masakra ...
|
|
I pętla się zaciska. Wystarczy wsiąść jedną chwilówkę a później to juz samo spadnie na ciebie Jak lawina. Bierzesz drugą żeby spłacić tą pierwszą i tak w kółko. Podciągniesz w taki sposób Może z niecały rok a później dobiorą ci się do dupy bo zablokują Cię i się zacznie płacz i lament i kupa Kasy do oddania. Odradzam i dziękuję za uwagę.
|
|
A czy nie weszła przypadkiem ustawa antychwilowkowa?
|
|
wez sie kuuurwo za robote a nie za chwilowka sie rozgladasz, chwilowo t ja ci moge ale pjerdolnac po ryju,
|
|
Weszła ale tak naprawdę to był pic na wode. Niczego sensownego nie wprowdziła.Chwilówki istnieją i będą istniały bo ludzie znajdują różne haczyki prawne. Jeśli zastanawiasz się nad chwilówką to przynajmniej sobie porównaj poszczególne oferty. Na przykład na tej stronie: http://www.terve.pl/pozyczki/pozyczka-przez-internet Znajduje się tam zestawienie ofert firm udzielających pozyczek przez internet. Masz tam szczegółowe porównanie tego co oferuje każda kolejna firma.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |