Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wrozka zambrow |
Bez złośliwych podtekstów, szukam wróżki z zambrowa, około 80-letniej- ktoś jakieś namiary na nią posiada?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wrozka zambrow |
okradla ?;P
|
|
ja ktora znalam zmarla ponad 10 lat temu , mieszkala w tych czerwonych wojskowych budynkach
|
|
widzisz, nie grzmisz...
|
|
też kojarzyłem tą z wojskowych bloków, pewnie wszyscy o nie mówimy.. żona kiedyś u niej była i przepowiedziała jej jakieś dziwne rzeczy. Kobieta miała podobno takie dziwne spojrzenie, że aż dreszcz przechodził i paradoksalnie podobno jej przepowiednie się sprawdzały. Zbierała jakieś dziwne ilości suszonego chleba bojąc się i coś przeczuwając, jakiś wielki głód, katastrofę czy coś takiego... - (na tym chyba skończę..). I tak jak znam życie pojawią się jakieś po-s-rane komentarze.
|
|
skoro już o wróżbach i sraniu szczęście miałaś,szczęście masz z przodu sikasz,z tyłu.....
|
|
"przepowiedziała jej jakieś dziwne rzeczy." zero zaskoczenia u mnie;)
|
|
|
A może spróbuj z wróżką online? Uważam że to lepsze rozwiązanie. Sama korzystam z przepowiedni wróżki http://www.wrozka24.com/indywidualna-przepowiednia-2016/ i gorąco mogę polecić :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |