Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będą droższe usługi bankowe |
Będą, bo podatek bankowy raczej nie pozostanie bez wpływu i ostatecznie zapłacą za niego konsumenci. Taka jest niestety prawda.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będą droższe usługi bankowe |
dziwi cie tu cos? prosze nie prowadzic dyskusji na takie durne tematy to jak otwierac juz dawno otwarte drzwi:D:D co za latwowiernosc lomzyniaczka hahahaha, dal sie zrobic w buko, ojojojojoj spac kurrr bo w pon na 5 rano cie widze
|
|
Rób dzieci, dostaniesz \"pińcet\" od sztuki to będzie cię stać i na dwa konta :)
|
|
bo nie mozecie byc niezalezni od bankow? nie mam karty , nie mam prowidentow, nie wiem co to chwilowki, i mam to w duupie a wy co? karta musi byc bo czym dla szpanu w biedronce zaplacisz aa bulke? jakie to piekne ze tylu debili mamy , dzieki temu cwansi moga sie wzbogacac, pozdro dla kumatych
|
|
O tam, będą. Już są.
|
|
Chłopie niedługo za wyjście na dwór i oddychanie świeżym powietrzem albo raczej nie świeżym będziesz musiał zapłacić,czekaj tylko czasu...
|
|
Po co konto w banku trzymanie w skarpecie jest najbezpieczniejsze przynajmniej nikt cię nie okradnie i nie sprawdzi ile masz.
|
|
bo tak zostali wychowani, hahahah debileeeeee aianubhuibaslcbiluc
|
|
twojszef (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Masz rację. Po cóż karta i konto w banku?! Wszak pracodawca wypłaca kasę pracującym na budowie - na czarno, do ręki. Bezrobotnym nieudacznikom rodzice nie przelewają na konto, ino na przysłowiowe lody wkładają w kieszeń. `A propos ... skąd ta, wspominana przez Ciebie, kasa na zakupy w biedronce ? Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
W UK wszystko jest bezplatnie jak konto prywatne. Naciskajcie na banki I przenoscie konta gdzie jest bezplatnie w PL .Ja tak zawsze robie ze swoim kontem w pln .Obracaja moja kasa I ja mam za to placic ? Az taki dobroczynny to niestety nie jestem.
|
|
Jest wciąż wiele bezpłątnych kont. Sam również jestem zdania,że nie ma co przepłacać. Miałem konto w banku pekao sa. Przez wiele lat było bezpłatne ale w ostatnim czasie wprowadzili tam jakieś nieuzasadnione opłaty i zauważyłem,że ściągają mi z konta co miesiąc 6 zł. Przeniosłem się do smart banku. Konto można tam założyć przez internet oraz jest to konto całkowicie za darmo: http://www.tanie-konto.pl/smart-bank/smart-konto/ Joł joł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |