sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Portfel

Nie mam czasu biegać po sklepach,a potrzebuję zakupić jakiś fajny męski portfel max do 150 zł.Gdzie w Łomży mogę znaleźć tego typu rzeczy?Dodam ze widziałam w Lidlu reklamę że będą,ale wolę coś innego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Portfel

w hali przy dworcu gościu ma całkiem duży wybór i różne ceny,wejście od Sikorskiego box po lewe stronie.

Galeria Veneda - sklep z upominkami/prezentami na środku masz stojak z portfelami Person. Polecam po miałem kilka lat taki i daje radę. Powinnaś zmieścić się w podanej cenie.

Na farnej jest sklep z przedmiotami ze skóry. Portfele od 100 zł i duży wybór sama kupiłam tam portfel dla męża :)

:)

Wojas w galerii.

jeśli nie masz czasu chodzić po sklepach, to chyba najlepszym dla Ciebie rozwiązaniem będzie kupienie portfela przez internet, zawsze możesz kupić na jakiś firmowych stronach i wtedy będziesz pewna, że portfel jest wykonany ze skóry, a nie jest skóropodobny, po za tym na szukanie możesz poświęcić swój czas wieczorem i zamówienie zajmie Ci dosłownie chwilę, a tak to będziesz się musiała przebijać przez miasto po jedną rzecz, także wszystko przemawia za zamówieniem portfela przez internet :) pozdrawiam :)

Na allegro. Dwa dni temu kupiłam, bardzo ładny i tylko 109 zł.

Dziękuję za podpowiedzi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org