Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Portfel |
Nie mam czasu biegać po sklepach,a potrzebuję zakupić jakiś fajny męski portfel max do 150 zł.Gdzie w Łomży mogę znaleźć tego typu rzeczy?Dodam ze widziałam w Lidlu reklamę że będą,ale wolę coś innego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Portfel |
w hali przy dworcu gościu ma całkiem duży wybór i różne ceny,wejście od Sikorskiego box po lewe stronie.
|
|
Galeria Veneda - sklep z upominkami/prezentami na środku masz stojak z portfelami Person. Polecam po miałem kilka lat taki i daje radę. Powinnaś zmieścić się w podanej cenie.
|
|
Na farnej jest sklep z przedmiotami ze skóry. Portfele od 100 zł i duży wybór sama kupiłam tam portfel dla męża :) :)
|
|
Wojas w galerii.
|
|
jeśli nie masz czasu chodzić po sklepach, to chyba najlepszym dla Ciebie rozwiązaniem będzie kupienie portfela przez internet, zawsze możesz kupić na jakiś firmowych stronach i wtedy będziesz pewna, że portfel jest wykonany ze skóry, a nie jest skóropodobny, po za tym na szukanie możesz poświęcić swój czas wieczorem i zamówienie zajmie Ci dosłownie chwilę, a tak to będziesz się musiała przebijać przez miasto po jedną rzecz, także wszystko przemawia za zamówieniem portfela przez internet :) pozdrawiam :)
|
|
Na allegro. Dwa dni temu kupiłam, bardzo ładny i tylko 109 zł.
|
|
Dziękuję za podpowiedzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |