Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nikt Wam tyle nie da, co CHRZANOWSKI obieca :) |
Kosztowna obietnica do spełnienia https://4lomza.pl/index.php?wiad=53045 W kampanii wyborczej Mariusz Chrzanowski obiecywał, że do 1. stycznia 2019 roku uczniowie z Łomży będą mogli jeździć autobusami komunikacji miejskiej bezpłatnie, ale tak nie zrobił. Latem ubiegłego roku zapowiedź wprowadzenia bezpłatnych przejazdów łomżyńskimi eMPeKami dla uczniów i obietnica bezpłatnej komunikacji miejskie były filarami kampanii wyborczej walczącego o reelekcję, ale wyrzuconego z PiS, prezydenta Mariusza Chrzanowskiego. Wówczas obiecywał, że uczniowie bezpłatnie autobusami po Łomży będą mogli jeździć do 1. stycznia 2019 roku uczniowie. Później odsuwał realizacje obietnicy w czasie. ... „na sierpniowej sesji Rada Miejska powinna zająć się projektem uchwały w sprawie wprowadzenia bezpłatnych przejazdów uczniów łomżyńskich szkół w granicach administracyjnych Miasta Łomża.” - a jak Rada Miasta się nie zgodzi , to co będzie warta obietnica Mariusza ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nikt Wam tyle nie da, co CHRZANOWSKI obieca :) |
Możesz Chrzanowskiego wyrasić swoim sztandarowym hasłem... daj mu w ryj... ha ha ha
|
|
alkoholiku, Andrzeju Piotrowski z Nowogrodu jak tak możesz menelu pisać ? to są już groźby karalne ! ... piłeś - nie pisz :)
|
|
To żydyku...nie są grożby tylko słowa którymi ty się wyrażasz , i co rażą cię twoje słowa i twój sposób konwersacji tchórzu ? Nie ćpaj bo tracisz pamięć...
|
|
Tak to prawda obiecał, że od lipca 2019 będą darme przejazdy MPK dla mieszkańców i wszystkich uczni Łomżyńskich szkół. Ja cały czas czekam i mam nadzieje że słowa dotrzyma, chociaż się spóźnia.
|
|
Tak to prawda obiecał, że od lipca 2019 będą darmowe przejazdy MPK dla mieszkańców i wszystkich uczni Łomżyńskich szkół. Ja cały czas czekam i mam nadzieje że słowa dotrzyma, chociaż się spóźnia. W Zambrowie wszyscy jeźdza bezpłatnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |