sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ogłoszenie o prace w Agness

w dziale ogłoszenia -praca pojawiło się takie o to ogłoszenie
Poszukuję osoby na stanowisko ekspedienta w sklepie odzieżowym Agness. CV proszę przesyłać na adres e-mail.
e-mail: rekrutacja.agness@gmail.com
po wysłaniu CV otzrymałam takiego e-mail zwrotnego

Pragniemy poinformować, przeszła Pani pierwszy etap rekrutacji a CV zostało rozpatrzone pozytywnie. Drugim etapem jest utworzenie wzoru umowy, który otrzyma Pani w celu zapoznania się z warunkami pracy i jeśli bedzie Pani nadal zainteresowana dojdzie do spotkania w celu jej podpisania. W tym celu prosimy o nadesłanie skanu lub zdjęcia dwóch stron dowodu do sporządzenia wzoru umowy.

Pozdrawiamy

\"Agness\"

od kiedy w ciemno wysyła się komuś ksero dowodu ???? wstępna umowa ??? dziwne, pierwszy raz z tym się spotkałam.kolejni naciągacze???
co o tym myślicie ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ogłoszenie o prace w Agness

Witam ja tez dostałam takiego samego maila co ty . Napewno nie wysyłaj dowodu osobistego bo to oszustwoo

Tak i najlepiej im jeszcze wysłać kartę bankomatową z numerem pin, jeleni szukają, takimi to powinna policja się zainteresować! Takie firmy wyciągają dane, podpisują różne lewe umowy, a potem jest płacz i zgrzytanie zębów:(

należy to zgłosic na policję. to jest oszustwo.

Jest to oszustwo jak i wiele ogloszen ostatnio z podanym tylko e-mailem glownie z gmaila... Cos w rodzaju wyludzenia danych

zapytaj czy wiecej dowodow potrzebuja

To jak ta Maryam Hazard nie istniejaca ;)

Hej.
Ja ostatnio wysłałam swoje cv do sklepu odzieżowego Rehab - było ogłoszenie na 4lomza.pl w dziale PRACA że szukają pracowników ( sam e-mail chyba tylko był podany) i po kilku dniach dostałam taką oto odpowiedź:

\" Witam,

Pragniemy poinformować, przeszła Pani pierwszy etap rekrutacji a CV zostało rozpatrzone pozytywnie. Drugim etapem jest utworzenie wzoru umowy, który otrzyma Pani w celu zapoznania się z warunkami pracy i jeśli bedzie Pani nadal zainteresowana dojdzie do spotkania w celu jej podpisania. W tym celu prosimy o nadesłanie skanu lub zdjęcia dwóch stron dowodu do sporządzenia wzoru umowy.

Pozdrawiamy

Do pytań wisienka75 dodam swoje: było w tym ogłoszeniu że szukają pracowników czyli moim zdanie 2 lub najwyżej 4 skoro to sklep odzieżowy a ksera/zdjęcia dowódów osobistych chcą od wszystkich którzy nadeślą swoje Cv czyli więcej niż np \"chcieliby zatrudnić pracowników\" i wszystko u nich i tak by zostało- te dane.

Ja często lecz nie zawsze jak widzę sam e-mail w ogłoszeniu to ślę swojego e-maila z zapytaniem gdzie mieści się sklep ale wiadomo odpowiedzi nie dostaję czyli podpucha dla naiwnych jak nie umieją odp.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org