Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mleko modyfikowane |
Muszę dziecko przestawić na sztuczne mleko. Kupiłam NAN ale dziecku nie smakuje. I tu moja prośba do mam ... Kupię 1 porcję mleka innego niż NAN- BEBILON,HIPP,HUMANA czy co tam kto ma. Po prostu nie chce kupować znów całego opakowania. Dodam że chodzi o mleko 1 lub 2.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mleko modyfikowane |
Ja polecam bebiko
|
|
a sprzedasz jedna porcję to sprawdze czy mu posmakuje...
|
|
ja mam bebiko na kolki i zaparcia otworzyłam i zurzylam tylko jedna porcje. oddam chetnie :) Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
|
i bebiko zwykle mi zostalo jeszcze :) Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
|
mój maluszek też był wybredny, chyba wszystkie możliwe przetestowaliśmy ( byłam zmuszona odstawić dziecko żebym nie dostała etykietki wyrodnej matki) byłam zrezygnowana żadne nie smakowało aż wreszcie wzrok mój przykuło mleko z Rossmana nie dość że tanie bo 17zł za 600g i mojemu maluchowi bardzo smakuje. może zasmakuje mu. Lusia
|
|
Mam 2 pudeka mleka bebiko jedno ryzowe a drugie ha . kupione i nir otwierane bo bo juz nie pije mleka. chetnie oddam..
|
|
podaj maila dogadamy sie
|
|
poprosze maila
|
|
A JA ci polecam mleko hipp bio combiotic. Ale niestety z ta jedna porcja nie pomogę bo moja Mała pije juz 3 :-) :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |