Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apel do wedkarzy |
Apeluje do wedkarzy i innych osobnikow spedzajacych wolne chwile nad Narwia , jesli pijesz piwko to zabieraj butelki i puszki ze saba . Pudelka po kukurydzy i robaczkach rowniez . Szlak mnie trafia ,jak mozna ,byle od siebie . Zostawic nad woda ,w miejscu gdzie lowilem ryby ,. Jestem tym faktem tak mocno w.... kny ze jesli takiego zlapie . to zaoferuje mu kapiel w Narwi . Pozdrawiam wszystkich dbajocych o srodowisko.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apel do wedkarzy |
Masakra ...
|
|
Podpisuję się pod tym!!
|
|
Ja również... Byłem dziś na starorzeczu w okolicach Jednaczewa... Jednym słowem porażka... Gdzie sie człowiek nie rozejrzy tam tylko śmieci...
|
|
To rzeczywiście chamstwo...no ale żeby wędkarze? Chyba im samym też nie jest fajnie jak przyjeżdzają w okienko a tam nas.rane...
|
|
Nie oszukujmy się - nikt normalnie myślący tego nie robi... Mnie dziwi tylko fakt, że takich zwichrowanych jest tak wielu!
|
|
Grzybiarze nie lepsi!!! Sra.ja smieciami gdzie popadnie.
|
|
Kiedyś był na klatkach napis : żądasz czystości zachowaj ją sam ( czy jakos tak ), jak widac wszedzie to się tyczy i do wszystkich..
|
|
No niestety brudasow jest wsrod nas duzo.Brudno jest wszedzie.W lesie nad rzeka.W miescie zeby nie sprzatano to zapewne wszy by nas zjadly.Jadac samochodem porwane opony butelki puszki i inne odpady.To czynia prostaki ktorzy nie mysla.Stop brudasom.
|
|
Patologia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |