sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sunia w potrzebie - zapraszam na wydarzenie

Suczka została znaleziona przez dziewczynę, w pobliżu Zambrowa. Ponieważ nie mogła zapewnić jej innej pomocy niż dokarmianie, z prośbą zwracała się do stowarzyszeń i fundacji. Zareagowała Fundacja Burki i Kocurki - Wolontariat na Rzecz Skrzywdzonych i Porzuconych Zwierząt. Bardzo jej dziękuję za szybkie znalezienie domu tymczasowego i opiekę.
Przed sunią leczenie i bardzo potrzebny będzie prawdziwy dom na zawsze.

https://www.facebook.com/events/1459049530982888/?ref_newsfeed_story_type=regular&source=1

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sunia w potrzebie - zapraszam na wydarzenie

Co się z sunią teraz dzieje

Suczka obecnie jest w domu tymczasowym. To taki bardzo awaryjny dt. Trzeba było ją z lasu szybko zabrać i umieścić w bezpiecznym miejscu. W następnym tygodniu najprawdopodobniej ( jeśli zwolni się miejsce ) jedzie do hoteliku Kundel Bury.

Leczenie już rozpoczęte, będzie kontynuowane. Jej skóra tak wygląda z powodu alergii na pchły. W hoteliku będzie można lepiej ją zdiagnozować.

oby udało się tak jak z Piratem :)

Mam nadzieję, że dom szybciej niż Piracik znajdzie :) . Na miejsce w hoteliku kolejne psie biedy czekają.

Jeszcze kilka dni i będzie w hoteliku.
Madzia :
http://www.youtube.com/watch?v=wNVIh6pezBk&feature=youtu.be

Madzia od soboty w hoteliku. Już następnego dnia została wprowadzona do stada na wolnym wybiegu. Jest bardzo przyjazna i dogaduje się ze wszystkimi. Bardzo chętnie wskakuje do samochodu i właściwie byłoby super, gdyby nie była taką "gadułą" . Ożywiała się na widok mijających samochodów i szczekała, nawet machając przy tym ogonem. Po wyjściu z samochodu ogonek znów pod siebie i nie odstępuje od człowieka.
Rany już się zagoiły i zarastają sierścią, została wysterylizowana. Teraz trzeba ją powoli odkarmić, rzuca się na jedzenie. Potem będzie gotowa do adopcji.
W dniu sterylizacji ważyła 29 kg, jest w typie sznaucera olbrzyma.

https://www.facebook.com/events/1459049530982888/?source=1

Madzia ma niedoczynność tarczycy. Leczenie nie jest kosztowne. Sierść ładnie odrasta, dostała prezent w postaci ubranka. A najbardziej potrzebuje kochającego domu.

Madzia wciąż czeka na dom. Dzisiejsze zdjęcie z hoteliku :

Madzia :
*wiek. 4-5 lat
*wysterylizowana
*zaszczepiona
*przyjmuje leki na niedoczynność tarczycy (miesięczny koszt ok. 30 PLN)

Łagodna do psiaków, w ludzi wpatrzona jak w obrazek

Kochana, mądra, piękna sunia, która w życiu przeszła wiele złego... my już odmieniliśmy jej los, ratując ją, lecząc i dając tymczasowe, bezpieczne schronienie (hotel).
Teraz czas na CIEBIE - daj Madzi prawdziwy dom, dom na resztę życia.

Madzia będzie wiernym, oddanym PRZYJACIELEM TWYM!!!

Kontakt w sprawie adopcji: 695-405-400 Agnieszka.

Wygląda pięknie. Teraz pozostało tylko czekać aż ktoś ją weźmie do domku.
Ja niestety nie mogę ponieważ mam już psiaka przygarniętego z podwórka. Trzymam kciuki za nią i za wszystkie psy które czekają na przyjaznych, odpowiedzialnych właścicieli którzy stworzą im odpowiednie warunki i przyjazny , ciepły dom!!! POWODZENIA

Wdzięczna jestem Agnieszce z fundacji, że zechciała Madzi pomóc. Jest teraz piękną sunią o cudownym charakterze. Żałuję, że nie mogę jej przygarnąć. Chciałabym, żeby znalazła ciepły i przyjazny dom.

Madzia 1 maja pojechała do swojego domu :)

w koncu buziaki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org